Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 20, 2011

Ο Καρατζαφέρης δήλωσε στην βουλή έτοιμος να πέσει στην… «ανοιχτή αγκαλιά» του Jeffry!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΠΕ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΑΛΛΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΟ ΤΗΣ… ΑΝΑΓΚΗΣ!
Συνέχισε κι εχθές στη βουλή την κλάψα του, ο τηλεπρόεδρος Γ. Καρατζαφέρης. Κλάψα για την «κυβέρνηση οικουμενικής αντίληψης», δηλαδή για το… πολυπόθητο υπουργιάκι, που… χάθηκε: «Κάποιοι δεν ήθελαν οικουμενική κυβέρνηση γιατί επέλεξαν, αντί για μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, να υπηρετηθεί ο δικομματισμός. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κλώτσησαν την ευκαιρία για εθνική κυβέρνηση», είπε και ελάλησε. Αλλά, επειδή ο τηλεπρόεδρος δεν είναι από τους ανθρώπους που τα παρατάνε τόσο εύκολα –άλλωστε, η ελπίδα (για το υπουργιάκι που λέγαμε) πεθαίνει πάντα τελευταία- ζήτησε εκλογές «που θα βγάλουν οικουμενικό σχήμα, το μόνο το οποίο μπορεί να σώσει την Ελλάδα».
Ο αρχηγός της «νέας» ΝΔ μίλησε για...
«εφεδρικά εξαπτέρυγα της κυβέρνησης και του μνημονίου» και ο –πάμπλουτος πλην τίμιος- τηλεπρόεδρος Καρατζαφέρης δήλωσε ταπεινά… «εξαπτέρυγο της ανάγκης»: «Ναι, προτιμώ να είμαι ένα εξαπτέρυγο της ανάγκης αντί να είμαι ένα χερουβείμ της ανοησίας».
Στη δευτερολογία του και απευθυνόμενος προς τον Jeffry, ο Σαμαράς του έκανε την παρακάτω έκκληση για το ταλαίπωρο «εξαπτέρυγο της ανάγκης», τον ταπεινό και καταφρονεμένο  τηλεπρόεδρο Καρατζαφέρη: «Μια συμβουλή κύριε Παπανδρέου. Να τον ακούτε τον σύμβουλό σας. Δεν του έχετε φερθεί καλά. Σήμερα ενέκρινε την κυβέρνησή σας, ασχέτως αν δεν θα την ψηφίσει. Δώστε του σημασία. Προσέξτε τον. Δε βλέπετε πόσο σας αγαπάει; Σας είπα να τον κάνετε υπουργό τον Καρατζαφέρη κι εσείς τον κάνατε κοινοβουλευτικό σας εκπρόσωπο. Τώρα δικαίως διαμαρτύρεται».
Δευτερολογώντας, ο τηλεπρόεδρος αποκάλεσε τον Σαμαρά «προδότη»: «άπαξ προδότης, πάντα προδότης». Αλλά, ποιόν πρόδωσε ο Σαμαράς; Προφανέστατα, εννοεί το 1993, που έριξε από την εξουσία τον πολιτικό πατέρα του Καρατζαφέρη, τον γνωστό… υπερπατριώτη Μητσοτάκη!
Εν συνεχεία, ο χειμαρρώδης τηλεπρόεδρος εκμυστηρεύτηκε τον… έρωτά του για το Μνημόνιο (2), αλλά δήλωσε μετά πόνου ψυχής, πως: «Εγώ δεν το ψηφίζω το μεσοπρόθεσμο όχι γιατί δεν το πιστεύω αλλά γιατί δεν πιστεύω εσάς». Το εστί μεθερμηνευόμενον: «άμα έχετε ανάγκη τα κουκιά, δώστε μου αυτό που επιμόνως ζητώ –το υπουργιάκι- και πάρτε τα 15 δικά μου». Και για να μην υπάρχουν αμφιβολίες περί των προθέσεών του, δήλωσε πρόθυμος να σπεύσει –με… καθαρή καρδία- στην… ανοιχτή αγκαλιά του Jeffry  του… μεσσία, αυστηρώς και μόνον για την… εθνική σωτηρία: «Εγώ επαναλαμβάνω χίλιες φορές ότι μόνο ένα οικουμενικό σχήμα θα μπορούσε να προχωρήσει. Όμως, κάνει μία έκκληση ο Πρωθυπουργός μετά απ’ όλα αυτά της προηγούμενης εβδομάδας και λέει ακόμα “ανοιχτή αγκαλιά”. Εμείς όλοι να τον μουντζώσουμε δηλαδή, που επιμένει ανοιχτή αγκαλιά; Έχουμε τρελαθεί τελείως;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών