Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 04, 2011

ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!


Μια μεγάλη μάχη λαμβάνει χώρα στη Συρία, μια μάχη μεταξύ ενός αταλάντευτα αντισιωνιστικού καθεστώτος και ορισμένων άθλιων μισθοφόρων του αμερικανοσιωνισμού.
Στη μάχη αυτή που διεξάγεται, θέση πήραν επίσημα και οι σεσημασμένοι… αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ, ρίχνοντας τις μάσκες του υποκριτικού και άσφαιρου «αντιαμερικανισμού»  και έκαναν  παράσταση διαμαρτυρίας στη συριακή πρεσβεία « για τη σφαγή αντικαθεστωτικών στη Χάμα». Να και η σχετική ανακοίνωση: «Παράσταση διαμαρτυρίας στην πρεσβεία της Συρίας στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζοντας έτσι την οργή του για την δολοφονική επίθεση του δικτατορικού καθεστώτος του Μπασάρ αλ Άσαντ εναντίον των εξεγερμένων πολιτών της μαρτυρικής πόλης Χάμα. Η συριακή χούντα βάζοντας στο στόχαστρο ακόμα και παιδιά, στερώντας από...
τον πληθυσμό νερό, τροφή και ηλεκτρικό, αντιμετωπίζει πλέον με μεθόδους γενοκτονίας την πολύμηνη ηρωική εξέγερση του συριακού λαού για δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη. Μια εξέγερση που αποτελεί βασικό κρίκο στην αλυσίδα των αραβικών εξεγέρσεων που ξεκίνησαν τον περασμένο Δεκέμβρη από την Τυνησία και εξαπλώνονται τώρα έως και το κράτος του Ισραήλ.
Στο πλαίσιο πάντα των αρχών του διεθνούς δικαίου, μαζί με τα κινήματα των πολιτών σε όλο τον κόσμο και μαζί με τις κοινότητες των Συρίων που διαδηλώνουν σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη, συντονιζόμαστε με τον εξεγερμένο λαό της Συρίας, ζητώντας μαζί του εδώ και τώρα την παραίτηση τη αιματοβαμμένου καθεστώτος».
Δεν ξέρουμε βέβαια πόσοι αμερικανοκομμουνιστές θα πάνε στη συγκέντρωση –μιας και οι τύποι αυτοί, που είναι γερά οικονομημένοι, κάνουν απαραιτήτως διακοπές τον Αύγουστο, πάντα σε «εναλλακτικά» νησιά- αλλά την κίνηση εμπιστοσύνης προς τους προστάτες τους Αμερικανοσιωνιστές την έκαναν. Κι όλα αυτά ως γνωστόν καταγράφονται από τους… καλούς μας «φίλους και συμμάχους» και έπονται οι… αμοιβές στους κάθε λογής υποτακτικούς (τηλεοπτική υπερπροβολή, εξωπραγματικά ποσοστά στις «δημοσκοπήσεις» κ.τ.λ.).
Τα συμπεράσματα δικά σας!

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ «ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών