Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 10, 2011

Κοίτα να δεις σύμπτωση... Πάλι δολοφόνοι και βιαστές πιάστηκαν από την Αστυνομία και περιέργως ήταν αλβανοί...; Τυχαίο;


Τι λέει η συνταγή του αλβανού για να φτιάξει κέικ...
-Πρώτα κλέβουμε 2 αυγά....


και ένα ακόμη...

Είναι ένας αλβανός ένας Έλληνας και ένας αμερικάνος στον πύργο του Άιφελ..
λέει ο αμερικάνος "Εμείς βγάζουμε τόσα δολάρια που τα πετάμε..." και βγάζει ένα 20δόλαρο και το πετά...", γύριζει τότε ο αλβανός και λέει στον Έλληνα "Δεν πιστεύω να κάνεις και εσύ καμμία τέτοια μ@λ@κία... Φοβάμαι λίγο τα ύψη..."

Είμαστε Ρατσιστές; Ε, όχι κύριοι... Δεν μπορεί αυτά τα Ορκ να έρχονται στη χώρα μας, να μας κλέβουν, να μας σκοτώνουν, να βιάζουν τις γυναίκες μας και ταυτόχρονα εμείς να το βουλώνουμε και κάνουμε τους πολιτισμένους, δίνοντάς τους και πολιτικά διακιώματα...

Διαβάστε την είδηση τώρα για το ποιοί ήταν οι "Ληστές με τα καλάσνικοφ" και ελάτε να μας πείτε μετά "Ρατσιστές"



Με συντονισμένη επιχείρηση ΕΚΑΜ, ειδικών ερευνητών και ομάδων της ΔΙΑΣ, οι τρεις εγκληματίες Αλβανοί, ήδη σεσημασμένοι κακοποιοί πιο γνωστοί ως "Η συμμορία με τα Καλάσνικοφ", φαίνεται ότι πως έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας.
Το μοιραίο λάθος τους έγινε στο τελευταίο κτύπημα της συμμορίας στη Γλυφάδα, όπου βίασαν την γυναίκα του ζευγαριού πριν ληστέψουν το σπίτι, όταν φάνηκε το πρόσωπο του ενός από αυτούς στην κάμερα επιτήρησης που είχε η πολυκατοικία.  Εκεί φάνηκε ότι επρόκειτο για γνωστό ιαι σεσημασμένο "σκληρό" Αλβανό κακοποιό και αμέσως ένα αόρατο δίχτυ απλώθηκε για την σύλληψή του.
Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο μάρκας Mercedes που είχαν κλάεψει από το ζευγάρι και μέσα σε αυτό βρέθηκε ένα πιστόλι των 9mm με ένα φυσίγγι στη θαλάμη και επτά στη γεμιστήρα.

Οι τρεις Αλβανοί που στις 27 Σεπτεμβρίου εισέβαλαν σε σπίτι στη Γλυφάδα, κακοποίησαν τη γυναίκα και έφυγαν κλέβοντας το αυτοκίνητο μάρκας Mercedes ενώ «χρεώνονται» και άλλες περίπου δέκα παρόμοιες επιθέσεις. Ήδη , ανακρίνονται και σύντομα θα ασκηθούν σε βάρος τους διώξεις.

Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

3 σχόλια:

  1. δεν είναι όλοι ίδιοι!!και ναι μαλάκες είστε ρατσιστές!!!γτ δεν θα σας άρεσε να ωριζοθν τους ελληνες μετανάστες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω παντως ειμαι ρατσιστης, προφανως, καθοτι ειμαι εθνικιστης και φυλετιστης, οποτε εξ ορισμου θελω τους βρωμο αλβανους εκτος χωρας, ποσο μαλλον οταν αυτη η συγκεκριμενη εθνοφυλετικη ομαδα, ειναι πρωτη στην εγκληματιτκοτητα και φανατικα ανθελληνικη.

    Εαν λοιπον η αυτονοητη θεση κατα αυτων των πιθηκανθρωπων ειναι ρατσισμος, τοτε οποιος δεν ειναι ρατσιστης, ειναι ητε Αλβανος, ειτε εγκληματιας εθνοκτονος διεθνιστης εβραιοΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών