Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2011

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ "ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΕΣ"


Γράφει ο Ελληνορθόδοξος

Όπως έχουμε ξαναπεί, οι "αρχαιολάτρες - δωδεκαθε'ι'στές" είναι στην πλειοψηφία τους αριστεροί αναρχοσυριζαίοι, και λίγοι "δεξιοί', όπως ο Γεωργιάδης.

Αυτό που τους ενώνει, εκτός από την αντιπάθειά τους για την Ορθοδοξία, είναι η βαθιά ΑΣΤΙΚΗ τους καταγωγή και αντίληψη.

Πρόσέξτε το αυτό : ΚΑΙ οι θολοκουλτουριάρηδες αναρχοσυριζαίοι, ΚΑΙ οι αστοί "δεξιοί" τύπου Γεωργιάδη, είναι ΑΣΤΟΙ στην προέλευση και στις αντιλήψεις.

Πλουσιόπαιδα των βορείων προαστίων είναι στην πλειοψηφία τους οι αριστεροκουλτουριάρηδες, ενώ "αστός" δηλώνει περήφανα και ο Γεωργιάδης.

Παρά τις δήθεν ιδεολογικές διαφορές τους, σε "υπόγειο" επίπεδο τους ενώνει η ΒΑΘΥΤΑΤΗ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ για τον απλό, φτωχό Ελληνικό λαό και τις παραδόσεις του.

Ο κύριος εκφραστής της ΛΑ'Ι'ΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ στην Ελλάδα, είναι η Ορθόδοξη Πίστη !

Οι αριστεροί στην Ελλάδα, και οι αστοί δεξιοί, έχουν λοιπόν ένα βασικό κοινό σημείο : ανήκουν ιδεολογικά στην Δύση, είναι παιδιά του δυτικού "διαφωτισμού", και περιφρονούν ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΤΗΝ ΛΑ'Ι'ΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, που συμπυκνώνεται στην λέξη "ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ".

Όπως περιφρονούσαν και έβριζαν το Βυζάντιο και την Ρωμηοσύνη οι δυτικοί "διαφωτισμένοι" του 18ου αιώνα και οι Έλληνες "διαφωτιστές", το ίδιο ακριβώς κάνουν σήμερα οι ιδεολογικοί τους απόγονοι, οι "προοδευτικοί' της "αριστεράς" και οι "Ελληναράδες" αστοί τύπου ΛΑΟΣ.

Όλοι αυτοί είναι οι λεγόμενοι "δυτικοθρεμμένοι ευρωλιγούρηδες", οι οποίοι επί 180 χρόνια πιθηκίζουν και εισάγουν στην Πατρίδα μας κάθε εκφυλισμένη, δήθεν "μοντέρνα" και δήθεν "προοδευτική" και "ορθολογιστική" ιδεολογία από την Δύση.

Έλα όμως, που ο λαός της Ελλάδας, ο απλός φτωχός και υπερήφανος λαός, έχει ως άμεσο βίωμά του την Ορθοδοξία και την Ρωμηοσύνη, όπως εκφράζονται από τον αθάνατο Μακρυγιάννη !

Και δεν μιλάω για τον ανώτερο κλήρο και τους μεγαλοδεσποτάδες, ή τους θεολόγους, αλλά για τους απλούς, λα'ι'κούς παπάδες, που κράτησαν και κρατούν Θερμοπύλες σε κάθε χωριό της Ελλάδας, μαζί με τον δάσκαλο και τον στρατιώτη.

Αν προσέξετε, όλοι οι "δωδεκαθε'ι'στές", αριστεροί και "δεξιοί", όταν βρίζουν την Ορθοδοξία, επικαλούνται ΠΑΝΤΑ τον λεγόμενο ΟΡΘΟ ΛΟΓΟ, που σύμφωνα με τα λεγόμενά τους γεννήθηκε στην αρχαία Ελλάδα, και δήθεν "καταστράφηκε" από τον Χριστιανισμό.

Ο "Ορθολογισμός" ήταν και είναι η ΒΑΣΗ της κοσμοθέασης του Δυτικού διαφωτισμού. Στο όνομα του "ορθού λόγου" και της "λογικοκρατίας" έγινε η Γαλλική Επανάσταση που έφερε τους αστούς στην εξουσία - με την παρασκηνιακή δράση της μασωνίας φυσικά - , και στο όνομα του "επιστημονικού διαλεκτικού υλισμού" του Μαρξ έγινε η επανάσταση στην Ρωσία.

Γνήσια τέκνα λοιπόν της Δύσης, της λογικοκρατίας και του υλισμού είναι και οι αστοί "δεξιοί", και οι "προοδευτικοί' της "αριστεράς".

Και επαναλαμβάνω, επειδή όλοι αυτοί περιφρονούν βαθύτατα τον "λαουτζίκο", - για τις ανάγκες του οποίου δήθεν κόπτονται - περιφρονούν και την "κουλτούρα του λαουτζίκου", που είναι η Ορθόδοξη Πίστη. Το εικονοστάσι στο σπίτι, το σταυροκόπημα στο οικογενειακό τραπέζι, το καντηλάκι στο δωμάτιο, όλα αυτά περιφρονούνται ως "αμάθεια", "δεισιδαιμονίες", "θρησκοληψία" και δείγματα "οπισθοδρόμησης" και "αμορφωσιάς" από τους "μοντέρνους" life - style "δεξιούς" αστούς, και από τους ξερόλες "προοδευτικούς" της αριστεράς.

Αυτή λοιπόν η θεμελιώδης αντιπάθεια για τον γνήσιο λα'ι'κό πολιτισμό, γεννά την αντιπάθεια για την Ορθόδοξη Πίστη, που τώρα τελευταία εκφράζεται με την μόδα της "αρχαιολατρείας" και του αντιχριστιανισμού , στις τάξεις αυτών των δήθεν "διανοουμένων".

Ποιο είναι το λεπτό σημείο της όλη ιστορίας;


Το ΒΑΣΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ της Αρχαίας Ελλάδας, αυτό που την έκανε μεγάλη, ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο "ΟΡΘΟΣ ΛΟΓΟΣ", αλλά ΤΟ ΗΡΩ'Ι'ΚΟ ΗΘΟΣ και η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΡΕΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !

Τι είναι το ΗΡΩ'Ι'ΚΟ ΗΘΟΣ ;; Μα φυσικά, η συνειδητή παραβίαση του βασικού ανθρωπίνου ενστίκτου της αυτοσυντήρησης, για χάρη ενός σκοπού που υπερβαίνει το ατομικό εγώ. Στην προκειμένη περίπτωση, η ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ !

Οι Έλληνες μεγαλούργησαν, ΑΚΡΙΒΩΣ όταν "παραβίασαν" τον "ορθό λόγο" και την "λογική", και φέρθηκαν ως οι "τρελοί" της Ιστορίας, βάζοντάς τα - λίγοι πάντοτε - με Αυτοκρατορίες και με αναρίθμητα στίφη εχθρών !

Οι "φανατικοί" , οι "τρελοί" και οι "ανορθολογιστές" αλλάζουν την Ιστορία, και τέτοιοι υπήρξαν πάντοτε οι Έλληνες !

Ο "Ορθολογισμός" ήταν απλώς μια φιλοσοφική σύλληψη του Αριστοτέλη, που βοήθησε βεβαίως την επιστήμη και την γνώση, αλλά το πνεύμα της ΘΥΣΙΑΣ έκανε τον Ελληνισμό να μεγαλουργήσει !

ΕΔΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΩΝΕΤΑΙ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ! ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΗΡΩ'Ι'ΚΗΣ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !

Τι ήταν οι χιλιάδες Χριστιανοί Άγιοι μάρτυρες ;; Μα ακριβώς, απλοί άνθρωποι που παραβίασαν το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και προτίμησαν τον θάνατο, παρά να απαρνηθούν την πίστη τους στον Χριστό.

Ήταν "τρελοί' και "ανορθολογιστές", αλλά τελικά η χριστιανική πίστη ποτίστηκε με το αίμα τους και επικράτησε.

Το πνεύμα του Ήρωα και το πνεύμα του Μάρτυρα, είναι σχεδόν ταυτόσημα.

Στα χρόνια της Τουρκοκρατίας, αυτοί που αρνούνταν να εξισλαμιστούν, πέθαιναν με φρικτό τρόπο. Αυτοί ήταν ταυτόχρονα και ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ, αλλά ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, γι'αυτό λέγονται ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ και ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΕΣ.

Το μαρτύριο της δουλείας των 400 ετών του Γένους και της προσδοκώμενης λευτεριάς, ταυτίστηκαν στο λα'ι'κό υποσυνείδητο με τα Πάθη του Χριστού και την προσδοκία της Ανάστασης.

Η σύνδεση αυτή, έγινε τόσο ισχυρή, ώστε η Ορθόδοξη Πίστη ταυτίστηκε απόλυτα με την Ελληνικότητα στην ψυχή του λαού, κι αυτό ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΝ οι δυτικολάγνοι χριστιανομάχοι, όσο και να προσπαθήσουν !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών