Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2011

Ήρθε η ώρα ο Χριστόφιας να μπει στη φυλακή, ως υπεύθυνος Εθνικής Τραγωδίας... Για αρχή καλά είναι...


Ήρθε η ώρα της Παραίτησης - Φυλάκισης.

Στο φως της δημοσιότητας επιδόθηκε σήμερα το....

πολυαναμενόμενο πόρισμα της μονομελούς Επιτροπής για την φονική έκρηξη στο Μαρί που οδήγησε στο θάνατο 13 συνανθρώπους μας. Αυτό που εδώ και τόσο καιρό φωνάζουμε, επιβεβαιώθηκε σήμερα με τον πιο επίσημο τρόπο, τον επικεφαλή της μονομελούς επιτροπής, Πόλυ Πολυβίου. Στο πολυσέλιδο του πόρισμα ο κ. Πολυβίου κατέληξε στο συμπέρασμα ότι, σοβαρότατη ευθύνη (θεσμική αλλά και προσωπική) για την έκρηξη, φέρει τόσο ο τέως υπουργούς Άμυνας, Κώστας Παπακώστας, όσο και ο τέως υπουργός Εξωτερικών, Μάρκος Κυπριανού. Την κύρια ευθύνη όμως για το τραγικό συμβάν, ανήκει ολοκληρωτικά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σύμφωνα με τον κ. Πολυβίου, ο οποίος προΐσταται του Κράτους και της Κυβέρνησης. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει τη μεγίστη ευθύνη για την ανεπάρκεια, την αμέλεια και την ολιγωρία που επιδείχθηκαν.

Εδώ στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. δεν χρειαζόταν να σκοτώσει 13 συνανθρώπους μας για να αναγνωρίσουμε την ανικανότητα του. Εδώ και 3 χρόνια από την πρώτη μέρα ανάληψης της εξουσίας από τον Δ. Χριστόφια, το κίνημα μας καθημερινά τόνιζε την ανεπάρκεια του, για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Οι εφιαλτικοί χειρισμοί του στο εθνικό μας πρόβλημα, την οικονομία του τόπο και αποκορύφωμα την δολοφονία των 13 συνανθρώπων μας ήρθαν να επιβεβαιώσουν όλα αυτά που λέγαμε. Η περίοδος της καθολικής ανοχής από τον κυπριακό Ελληνισμό έχει φτάσει στο τέλος της. Είναι πλέον η ώρα για παλλαϊκό ξεσηκωμό για απαίτηση ΤΙΜΩΡΙΑΣ των ΕΝΟΧΩΝ.


Συνυπεύθυνοι στο έγκλημα, είναι βέβαια και όλοι αυτοί που συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να στηρίζουν τον εγκληματία πρόεδρο τους. Στην Αθήνα συγκεκριμένα, στο φοιτητικό κίνημα, σήμερα, καλέσαμε έκτακτη συνεδρία του συλλόγου της Ε.Φ.Ε.Κ. Αθήνας για να συζητήσουμε το πόρισμα της μονομελούς επιτροπής, και η φοιτητική παράταξη του Ακέλ, Προοδευτική, αρνήθηκε να κατέλθει στη συνεδρία επικαλούμενη την ασφάλεια τον μελών της. Τα τσιράκια του ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ αρνούνται να δουν κατάματα τον φοιτητή πλέον αφού η τελευταία τους ελπίδα για "αθώωση" του Δ. Χριστόφια εξαφανίστηκε. Πλέον αυτό που περιμένουν είναι η γραμμή από το κόμμα τους για να υπερασπιστούν και πάλι τον πρόεδρο του, αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά πως δεν έχουν ίχνος αξιοπρέπειας πάνω τους.


Καλούμε σύσσωμο τον φοιτητόκοσμο της Αθήνας, όπως κατέλθει σήμερα στις 20:00 έξω από την Κυπριακή Πρεσβεία στο Σύνταγμα (Ξενοφώντος 2Α, Αθήνα) για να δυναμώσουμε την φωνή μας και να απαιτήσουμε ΞΑΝΑ την τιμωρία των ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ.


Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΦΥΛΑΚΗ!!!


ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών