Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 02, 2012

29 δις ετησίως στοιχίζει η παραμονή των λαθρομεταναστών!!! Και μειώνουν το επίδομα ανεργίας!!!

"Ελλάδα σε πουλάνε...Τους ξένους προσκυνάνε"

Είχαμε γράψει στο παρελθόν για τον πονοκέφαλο που έχει δημιουργηθεί στο υπουργείο οικονομικών από την αυξημένη ζήτηση για επιδόματα ανεργίας που, προφανώς, προκαλεί η πολιτική της συγκυβέρνησης του μνημονίου. Μία πολιτική που ως σκοπό της έχει την οικονομική εκμηδένιση των Ελλήνων και το ξεπούλημα των πάντων στους διεθνείς τοκογλύφους.
 
Η πολιτική αυτή, ως γνωστόν, έχει φέρει σε απόγνωση τους πάντα εκτινάσσοντας στα ύψη τα ποσοστά ανεργίας και έχει προκαλέσει «συμφόρηση» στους διαδρόμους του ΟΑΕΔ.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρανε στοιχεία του υπουργείου οικονομικών παρά την «οικονομία» που κάναν οι Έλληνες πολιτικοί σε βάρος του Ελληνικού Λαού, οι δαπάνες του Δημοσίου αυξάνονταν αφού οι..... αιτώντες και λαβαίνοντες το επίδομα ανεργίας του ΟΑΕΔ είχαν ρυθμό γεωμετρικής προόδου. Αυτό χωρίς, φυσικά, να συνοπολογίσουμε τους λαθρομετανάστες που καταχρηστικά και παρανόμως λαβαίνουν επιδόματα χωρίς να έχουν δουλέψει ποτέ τους. Ενδεικτικό ότι πολλοί από αυτούς ζουν στις χώρες τους σαν βασιλιάδες λαβαίνοντας το επίδομα ανεργίας Ελλάδας, το οποίο είναι πολλαπλάσιο των μισθών που λαμβάνουν στις χώρες τους.

Αρχικώς το υπουργείο δοκίμασε να φορολογήσει το επίδομα ανεργίας μπας και καταφέρει να αφαιμάξει και από τους άνεργους κάποιο ποσό, για να επιζήσουν οι «ημέτεροι» του πολιτικού συστήματος. Αφού, όμως, η «τρόικα» παρέμενε ανικανοποίητη αποφασίστηκε όλα τα επιδόματα του ΟΑΕΔ να μειωθούν, όπως και οι μισθοί, κατά 22% από 12 Μαρτίου. Γιατί αν μη τι άλλο αν είναι το κράτος να εισπράξει από κάπου, αυτοί είναι οι άνεργοι και οι απελπισμένοι Έλληνες. Άλλες προτάσεις δεν υπάρχουν! Ούτε τα 29 δις ετησίως (σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, μετά δηλαδή το «μαγείρεμα») που στοιχίζει η παραμονή των μυριάδων λαθρομεταναστών, τους δίνει κάποια ένδειξη προς τα που πρέπει να κινηθούν.

Η βλακεία και η ανικανότητα πλέον δεν είναι καν ελαφρυντικό. Η μόνη απάντηση στο «γιατί τα κάνουν όλα αυτά» είναι η σχεδιασμένη αποδόμηση του Ελληνισμού και το ξεπούλημα της Ελλάδας.
 

2 σχόλια:

  1. Μα γι αυτό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμνημονιακός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.ΠΑΡΗΓΓΕΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΞΕΝΟΙ . ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΙ ΑΚΥΡΩΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.

    ΠΑΡΗΓΓΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΤΣΑ DILIVERI. ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ ΞΕΝΟΣ ΑΚΥΡΩΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.

    ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕΣΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΑ.

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ ΜΑΖΕΥΕ ΕΛΙΕΣ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΕΝΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΣΑΝ ΠΕΛΑΤΕΣ.

    ΑΝ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΑΦΜ ΚΤΛ ΣΤΕΙΛΕΙ 10000 Ε ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ. 1000 ΞΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΦΜ ΑΠΟ 500 Ε ΔΗΛΑΔΗ 500000 ΤΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΕΓΩ Η ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών