Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 02, 2012

ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛ-ΚΑΙΝΤΑ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ...

(ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ)


Μαχητές της Αλ Κάιντα πολεμούν στη Συρία στους κόλπους των ένοπλων μονάδων κατά των κυβερνητικών δυνάμεων, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της ρωσικής διπλωματίας Αλεξάντερ Λουκάσεβιτς, σύμφωνα με το πρακτορείο Itar-Tass.

"Δεν είναι μυστικό για κανένα ότι οι προτάσεις μας (σχετικά με την κρίση της Συρίας) απορρίφθηκαν από τη Δύση ή μπλοκαρίστηκαν από τη ριζοσπαστική συριακή αντιπολίτευση για να μην αναφέρουμε τις ένοπλες μονάδες στους κόλπους των οποίων πολεμούν οι μαχητές της Αλ Κάιντα και άλλοι εξτρεμιστές κατά των κυβερνητικών δυνάμεων", δήλωσε ο Λουκάσεβιτς.

Η Αμερικανίδα ΥΠΕΞ Χίλαρι Κλίντον δήλωσε..... την Κυριακή ότι το γεγονός της παροχής όπλων στην αντιπολίτευση της Συρίας θα μπορούσε να βοηθήσει την Αλ Κάιντα και τη Χαμάς. "Δεν γνωρίζουμε πραγματικά, ποιος θα μπορούσε να εξοπλιστεί", δήλωσε σε συνέντευξή της στο δίκτυο CBS News.

Ο Λευκός Οίκος δήλωσε την Τρίτη ότι η Αλ Κάιντα προσπαθεί να επωφεληθεί από τη βία στη Συρία, και παραδέχτηκε ότι αυτό είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η προμήθεια όπλων στην αντιπολίτευση στο καθεστώς του Μπασάρ αλ-'Ασαντ δεν είναι στην ημερήσια διάταξη για την Ουάσιγκτον.
onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών