Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 17, 2012

Σε πείσμα των σάπιων του χθες η Χρυσή Αυγή ανατέλλει ισχυρότερη από ποτέ

Άφθονο κλαυσίγελο και αφορμές για περίσκεψη συνεχίζουν να χαρίζουν απλόχερα οι κομματικές ηγεσίες τώρα που απέμεινε λίγος μόλις χρόνος για την επιστροφή στις κάλπες.
Είδαμε τον κ.Σαμαρά να τον πιάνει ο αιφνίδιος πόνος για το μεταναστευτικό, κι ως άλλος Χρυσοχοϊδης να σπεύδει να εξαγγείλει νέα μέτρα και αντίμετρα – καθαρά φαντασιακού τύπου, ως είθισται για το κόμμα του πάντα λίγες ημέρες πριν τις εκλογές. Έντρομοι στη Συγγρού από τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που υποδεικνύουν νέα άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος, σπεύδουν να υιοθετήσουν μια ρηχή ψευτοπατριωτική ρητορεία γεμάτη από κούφιες υποσχέσεις. Υποσχέσεις καταδικασμένες να μείνουν για...
άλλη μια φορά στα λόγια, αφού δεν αποσκοπούν σε τίποτα άλλο πέρα από την δόλια υφαρπαγή της ψήφου των Ελλήνων. Ευτυχώς είναι ακόμα νωπές οι μνήμες και κανείς εχέφρων πολίτης δε ξεχνά την καθοριστική συμβολή της Νέας Δημοκρατίας στο σημερινό κατάντημα του τόπου, αλλά και τις ασύστολες αθετήσεις των κατά καιρούς μεγαλόσχημων δεσμεύσεων της. Και για να μη ξεχνιόμαστε:α) Για όσους παρουσιάζουν ακόμα δυσκολίες στην εμπέδωση, δεν αισθανόμαστε ούτε κατ’ ελάχιστον "αδελφό κόμμα" με κλεφταράδες, β) τα κακά στόματα λένε ότι η επετειακή (κι όχι προεκλογική) συγκέντρωση της Χ.Α. για τη Μνήμη του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου μάζεψε πολύ περισσότερο κόσμο από ότι η ΝΔ στη Πλατεία Συντάγματος...
Είδαμε επίσης τον μέγα επαναστάτη Τσίπρα να εξασκείται στην ανόργανη γυμναστική (τριπλή κωλοτούμπα στον αέρα με σπάσιμο της μέσης). Όσα κορόιδα ή αφελώς παρασυρθέντες πίστεψαν ότι θα κάνει πράξη την κατάργηση των μνημονίων την επομένη της εκλογής του, την οποία ανακοίνωνε με περισσή έπαρση, μάλλον τους περιμένουν διάφορες δυσάρεστες εκπλήξεις. Εκτός του ότι άρχισε μεταμελημένος να γυρνά το παραμύθι σε απλή συζήτηση αναθεώρησης, να «στρογγυλεύει» τις γωνίες και να τετραγωνίζει τον κύκλο, δείχνει πια πανέτοιμος να σταθεί σούζα σε όλα τα διεθνή τραπεζικά συμφέροντα (που φυσικά δεν είναι διατεθειμένα να επιτρέψουν την παραμικρή ουσιαστική απόκλιση από τα συμπεφωνημένα). Ως κόμμα με μακράν την ανθελληνικότερη και ανευθυνότερη ατζέντα, συνιστούμε στους ανυποψίαστους ψηφοφόρους να ρίξουν μια προσεκτική ματιά στο πρόγραμμα του πριν κάνουν το αποτρόπαιο σφάλμα να το προτιμήσουν. Ελπίζουμε βέβαια να καταφέρουν να εντοπίσουν στην διαδρομή ποιο από τα αναθεωρημένα προγράμματά που κυκλοφορούν οι διάφορες συνιστώσες του πέριξ του διαδικτύου ισχύει τελικά.
Ο κ. Κουβέλης ως γνήσιος ιδεολόγος αριστερός (βλ. πρόθυμο δεκανίκι) θα συνεργαζόταν άνετα με οποιονδήποτε και οποιαδήποτε, αρκεί το αποτέλεσμα να ήταν ένα μερίδιο στην εξουσία. Διόλου τυχαία η οργιώδης αντίδραση των ψηφοφόρων του όταν τον είδαν έτοιμο να συγκυβερνήσει με μνημονιακά κόμματα κατά την περίοδο της διερευνητικής εντολής. Είναι ψέμα άραγε ότι δόθηκε οδηγία από το γραφείο του προέδρου να κατεβάσουν τα τηλέφωνα και να μην απαντούν στον αγανακτισμένο κόσμο;
Η φούσκα του ετερόκλητου συνονθυλεύματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έχει ήδη αρχίσει να ξεφουσκώνει όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο. Κόμματα γεννημένα από μονοδιάστατη αντίδραση, χωρίς παγιωμένη ιδεολογία και προερχόμενα από τις σάρκες ενός σάπιου πολιτικάντικου συστήματος δεν είναι σε θέση να επιτύχουν τις ριζικές ρήξεις ή τον γνήσιο λαϊκό αγώνα που απαιτεί η κρισιμότητα των καιρών.
Το ΚΚΕ από την άλλη παραμένει σταθερή αξία: Χαμένο στην γραφικότητα και τον βαθύ αναχρονισμό του, θα άξιζε να αποτελέσει προστατευόμενο είδος αν δεν ήταν τόσο επικίνδυνο ακόμα και για τον ίδιο του τον εαυτό. Ζώντας στην δική του εικονική πραγματικότητα, το παρελθοντικό αυτό λείψανο με τις απίστευτες εμμονές πείθει ευτυχώς καθημερινά ολοένα και λιγότερους.
Για τον Βενιζέλο και το φυλλορροόν υπόλειμμα του σοσιαληστρικού κινήματος δε θα κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά, καθώς ακόμα και το Μπομπολιστάν άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι «δεν τραβά πια η ομάδα» και στρέφει το βλέμμα σε αναζήτηση άλλων "προστατευόμενων". Σε μας δεν απομένει παρά να τους ευχηθούμε ολόψυχα καλή διάλυση και καλή λογοδοσία στην δικαιοσύνη για τα πολυποίκιλα εγκλήματά τους. Αρκετά ταλαιπώρησαν το Έθνος με τις καταστροφικές τους λεηλασίες και τις αναρίθμητες απατεωνιές.
Ειδική εύφημος μνεία τέλος προσήκει εις τους «ένθερμους φυλετιστάς» που καταδέχονται να τεθούν επικεφαλής ψηφοδελτίων σε κόμματα που διαθέτουν αντιρατσιστικές επιτροπές στελεχωμένες με αλλοδαπούς. Την δόξαν (και κάτι άλλο) ουδείς εμίσησεν.
Ας αφήσουμε όμως για λίγο τους διάφορους συστημικούς πυλώνες και ας στρέψουμε την ματιά μας σε αυτό που με τόσο πάθος μισούν: Η Χρυσή Αυγή πολεμήθηκε αναμφίβολα με πρωτοφανή μανία και χυδαιότητα όλο το διάστημα που ακολούθησε την 6η Μαϊου. Ο νεοταξικός συφερτός των τοκογλυφών και των υπηρετών του έκανε ότι καλύτερο περνούσε από το χέρι του τόσο για να απομονώσει, φιμώσει και παραποιήσει τις θέσεις μας όσο και να ανακόψει την ασυγκράτητη άνοδό μας. Για κακή τους τύχη, ήρθε η ώρα να διαπιστώσουν ότι όχι μόνο εξακολουθούμε να στεκόμαστε ΟΡΘΙΟΙ, ΑΛΩΒΗΤΟΙ και ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ, αλλά επιστρέφουμε με ακόμα πιο χαλυβδωμένη θέληση για αγώνα υπέρ των πραγματικών συμφερόντων των Ελλήνων, μακριά από ύποπτες εξαρτήσεις. Τα αθάνατα ιδεώδη του Ελληνισμού και του ηρωϊκού πνεύματος που μας διαποτίζουν συγκροτούν μια αόρατη αλυσίδα ισχύος που ενώνει κάθε έναν από εμάς ξεχωριστά και μας καθιστά ανίκητους. Είναι το είδος της βιωματικής δύναμης που κανείς υλιστής δε θα καταφέρει ποτέ να γευτεί, αγγίξει ή έστω υποψιαστεί, καθώς εκπορεύεται από την μέθεξη των αρχετυπικών αξιών της Φυλής και του Έθνους.
Έναντι δυνάμεων πολύ ανώτερων από εκείνους έπαιξαν τα καλύτερα χαρτιά τους, ζορίστηκαν πολύ, αλλά τελικά έχασαν. Έφτασε λοιπόν η στιγμή και για τη δική μας απάντηση. Ο Γίγαντας Ελληνισμός στις 17 Ιουνίου εγείρει το ανάστημά του και δίνει το σάλπισμα για ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ και ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΕΠΕΛΑΣΗ μέχρι την Τελική Νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών