Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 17, 2012

Νέα επίθεση στο site της Χρυσής Αυγής από το καθεστώς...Ο τρόμος τους έκδηλος..

Ο εφιάλτης τους όμως έχει αρχίσει...

Συντονισμένη επίθεση δέχεται για άλλη μια φορά το site της Χρυσής Αυγής από το παρακράτος καθώς τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των εκλογών πανικοβάλουν τους Σιωνιστές και προκαλούν τρόμο στο καθεστώς...

Οι Έλληνες Εθνικιστές συνεχίζουν το αγώνα τους εκεί που γιγάντωσαν το κίνημα...
Στο δρόμο και το πεζοδρόμιο..

Με ή χωρίς site για τις επόμενες ώρες, η ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού θα είναι συντριπτική και τα αποτελέσματα θα αναβιώσουν τους μεγαλύτρερους φόβους του συστήματος.

ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ
ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ

5 σχόλια:

  1. Αφήστε τους να κάνουν ΟΤΙ τους καπνίσει.. Τα exit polls δείχνουν ίδιο - στη χειρότερη περίπτωση - και μεγαλύτερο ποσοστό της Χρυσής Αυγής!! Πρώτος ο Σαμαράς με 2 - 3,5% και καταποντισμένο το ΚΚΕ.. (50-50 η 7κομματικ΄ξη Βουλή με Καρατζαφέρη, Τζήμερο να ψάχνονται κοντά στο 2,5/3%) Μόνον η Χρυσή Αυγή πάει να ανεβάσει τα ποσοστά της από τα αντιμνημονιακά κόμματα (Ο Σύριζα πλέον θεωρείται ΦΟΥΛ μνημονιακό με τον κωλοτούμπα Τσιπρανδρέα να δηλώνει υποψηφιότητα για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου στις ασκήσεις εδάφους)!! Το μόνο κόμμα που θα δώσει ΜΑΧΕΣ στην Βουλή και έξω από αυτή για μια Ελλάδα περήφανη, γνήσια, ανθρώπινη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ημουν χαλκιδικη προχθες, στα Νεα Πλαγια, λοιπον, διπλα μας ηταν 5 ρωσο"ποντιοι" καζανοκεφαλοι, απο την αλλη κατι αλβανοειδη και εγω δεν ξερω απο που, μεσα σε 10 λεπτα περασαν 10 πακιστανοι πλανοδιοι και 4 αραπηδες!!!!
    ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ οχι απλα μειονοτητα, γενοκτονημενοι ημαστε οι Ελληνες στην Ελλαδα, ανυπαρκτοι, δεν υπαρχει ιχνος μας, εχουμε υποστει εισβολη ολικων διαστασεων, και τα βρωμοζωα οι μαζανθρωποι πανε και μου ψηφιζουν συριζα.
    Ειμαι πεποισμενος οτι ειναι η τελευταια Ελληνικη γενια αυτη η τωρινη και εαν συνεχισουμε να δινουμε τετοια ποσοστα στους εγκληματιες εθνοκτονους εβραιομπολσεβικους μας αξιζει ΟΛΟΨΥΧΑ η εξαφανιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ρωσο"ποντιοι" καζανοκεφαλοι"??? Ετσι, ε? Ενω εσυ εδω εισαι ο γνησιος και πραγματικος ελληνας? Που ησασταν εσεις οι ντοποιοι οταν πλακοναμε τους αλβανους στην Καλληθεα και στο Μενιδι??? Ντρεπομαι που ψηφισαμε το ιδιο κομμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αδέλφια ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ η Άλωση από τούς αλλόθρησκους έχει αρχίσει εδώ και καιρό φταίμε εμείς που βολευτήκαμε που ψηφίσαμε που αφαιθήκαμε να μας παρασύρη το κύμα όπως το ακυβέρνητο καράβι ευθύνες έχουμε όλοι διότι τόσα χρόνια ανεχθήκαμε πολλά είναι καιρός να βγούμε από το λήθαργο πριν μας κόψουν τα κεφάλια ξέρουμε πως να το κάνουμε άλλωστε το αποδεικνύει η ιστορία μας για όσους βολεμένους δεν θέλουν να συμμετέχουν τουλάχιστον ας σιωπήσουν διότι σύντομα θα έρθει και η ώρα της κρίσις.ΑΔΕΡΦΙΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ.gio5rgos@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών