Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 17, 2012

Έρχεται η ώρα των Εθνικιστών...!!!

Ζούμε ιστορικές στιγμές. Βιώνουμε έναν πραγματικό πόλεμο. Το χιλιάδων ετών ελληνικό έθνος βρίσκεται στο στόχαστρο των εχθρών της ανθρωπότητος. Ένα ολόκληρο έθνος βάλλεται πανταχόθεν. 
Η Ελλάς χρησιμοποιείται ως πειραματόζωο, ως προπομπός των απαίσιων σχεδίων τους για την ανθρώπινη ζωή και τον πολιτισμό. Χρέος κάθε γνήσιου Έλληνα και Ελληνίδας είναι να αντισταθεί. Αντιστεκόμαστε στην εχθρική επίθεση με μαζική αντεπίθεση.   Αποτινάσσουμε τη δειλία και ψηφίζουμε με πάθος και πίστη Ελληνικά. 
Ψηφίζουμε....
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τη μόνη ανεξάρτητη πολιτική δύναμη που εγγυάται ένα καλύτερο μέλλον για τη σκλαβωμένη πατρίδα μας και τις γενιές που έρχονται.   
Ψηφίζουμε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ψηφίζουμε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.   
Ψηφίζουμε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί πιστεύουμε στο Θεό και την Πατρίδα, γιατί πιστεύουμε στα προτερήματα του υπέροχου Ελληνικού λαού, αυτά τα προτερήματα που η ξενοκίνητη και ξενόδουλη προπαγάνδα θέλει να τα παρουσιάσει ως ελαττώματα. 
Ναι, είμαστε ομόδοξοι, ομόφυλοι και ετεροφυλόφιλοι και έτσι θέλουμε να μείνουμε, γνήσιοι Έλληνες.   Οι εχθροί των Ελλήνων όπου γης, είτε βρίσκονται στα διευθυντήρια των Βρυξελλών, είτε στα οβάλ γραφεία της Ουάσιγκτον, είτε στην Καγκελαρία του Βερολίνου, βλέπουν με τρόμο το Εθνικιστικό πολιτικό τσουνάμι που έρχεται στην Ελλάδα, και τρέμουν.  Η αντίσταση των Ελλήνων γίνεται για άλλη μια φορά φάρος της ανθρωπότητας. 
Οι Έλληνες βρίσκονται ξανά στην πρωτοπορία του αγώνα. Οι εχθροί μας πήραν μια πρώτη γεύση στις 6 Μαΐου. Θα καταλάβουν καλύτερα απόψε. Οι Έλληνες στηρίζουν τους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής και πυκνώνουν τις τάξεις μας.

3 σχόλια:

  1. Η Καραλεσβιάρα της Εκάλης απόψε παθαίνει κλιμακτήριο!! Βγαίνει στα κανάλια και κατηγορεί όσους ψήφισαν Χρυσή Αυγή.. ΟΠΟΥ ΤΗ ΒΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ.. Της αρέσουν.. Για σφαλιάρες κ.λ.π. υπάρχουν πλέον άλλοι αρμόδιοι στη Βουλή! Είχε φάει και πέρυσι από τους κουκουλοφόρους του Τσιπρανδρέα αλλά εν τέλει μπορεί να ψήφισε κι αυτή η ίδια το ΝΕΟ-ΠΑΣΟΚ! Σαν τον άλλο του ΛΑΟΣ στην Αρκαδία που ψήφισε Χρυσή Αυγή! Βγαίνει η καριόλα στον ΑΝΤ1 που έχει φάει μήνυση από το Κασιδιάρη και βρίζει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες χωρίς να της πει κανείς ΤΙΠΟΤΑ.. Προσοχή.. Τα κανάλια ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!! Δουλεύω μέσα και ξέρω!! ΟΛΑ ΗΞΕΡΑΝ για το που και πότε θα πάει να ψηφίσει ο Μιχαλολιάκος και δεν πήγαν και μετά ΟΛΑ είπαν ότι ήταν εκεί αλλά δεν τους ήθελε ο Μιχαλιάκος.. ΨΕΜΜΑΤΑ.. Για άλλη μια φορά ΨΕΜΜΑΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω την εντύπωση ότι δεν πρέπει να ασχολούμαστε με την Κανέλλη γιατί απέδειξε ποιός είναι ο πολιτικός της πολιτισμός όταν προσβάλλει συνεχώς έναν άνθρωπο που έχει άλλη άποψη από αυτήν.Θα έρθει η ώρα που και αυτή θα περάσει στην λήθη της ιστορίας.Όσο αφορά το εκλογικό αποτέλεσμα δεν μπορώ να πω ότι είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος όταν οι Έλληνες βιώνουν στο πετσί τους την εγκληματικότητα από τους λαθρομετανάστες,την προδοσία που υφίσταται η πατριδα μου από τους πολιτικούς(βλέπε εξωτερική πολιτική).Τουλάχιστον θα περίμενα κάτι παραπάνω από αυτό που πήρε η Χρσή Αυγή στις προηγούμενες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια λεσβία με χαρά και με μπολσεβίκικο κ#λάκι
    κάλεσε με άγριο θυμό να καταψηφίσουνε το αυγάκι
    μα ο κόσμος -ωιμέ- δεν ακούει Δελατοπαπαδάκη
    έστειλε το κουκουέ, αλλού, για να βόσκει κοπαδάκι

    Αχ, τί το ήθελες να κάνεις σε μια Δούρου το.. καμάκι
    και δεν κατάπινες, κι εσύ, της δροσιάς το ποτηράκι;
    Είναι κρίμα που για να νοιώσεις το κα%&λί του λαουτζίκου
    περιμένεις πρώτα να ακούσεις, να σου κάνει κουκουρίκου!

    Τώρα κλάμα και χολή εις του Περισσού τη βίλα,
    πήγαν πίσω οι δουλειές και οι μπίζνες μείναν νίλα!
    οπου βγήκαν εθνικιστές παγανιά εις το μπορντέλο
    κλώσσες αρχίσαν τις κλανιές... τρίζει το πολιτικό "μοντέλο"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών