Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 26, 2012

Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ"...!!!

Την αντίθεση του στην επανασύσταση του υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, μιλώντας στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. 
 
Επισήμανε ότι.... αν το υπουργείο δεν έχει αρμοδιότητες και εξυπηρετεί το πελατειακό σύστημα, η διοίκηση του δήμου είναι αντίθετη στην επανασύσταση του. Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κώστας Γκιουλέκας, υπογράμμισε ότι λόγοι εθνικού συμφέροντος υπαγόρευσαν την επαναλειτουργία. 
Ο επικεφαλής της παράταξης, «Ενεργοί πολίτες-Οικολογία στην πράξη», Χρήστος Μάτης σημείωσε ότι η λειτουργία του υπουργείου είναι θέμα συμβολισμού και όχι ουσίας
enikos.gr

2 σχόλια:

  1. Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ FYROM ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΟΙΝΟΥ ΣΤΟ KABADARCΙ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μπουτάρης θα πάρει την στάση του αρέσει.. Στα τέσσερα, και θα ξεφτυλιστεί ως γνήσια βρομοπουστάρα του ελέους (και άσχημος, και γέρος και πούστης που λένε).. Ας φωνάξει τους "συνοδοιπόρους" του (Βαλλιανάτο, Λαζόπουλο, Κανάκη κ.λ.π.) να κάνουν ομαδικούς διαλογισμούς και μετά ΟΛΟΙ μαζί να πάνε στον αγύρτιστο.. Να τους πάρει ο βρωμότουρκος για γιουσουφάκια και χανουμάκια στην πατρίδα του.. Οι ξεφτυλισμένοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών