Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 25, 2012

Συγκλονιστικό κείμενο.... «Γιατί ΔΕΝ Πανηγύρισα Τον Ιούλιο Εκείνο Του 1974»

Τριάντα οχτώ χρόνια μεταπολιτευτικής δημοκρατίας συμπληρώνονται τις ημέρες αυτές. Πριν όμως από την 24η Ιουλίου του 1974, υπήρξε η 20η Ιουλίου του 1974 με την βάρβαρη τουρκική εισβολή στην Κύπρο μας!

Τα δύο αυτά γεγονότα όσο και εάν θέλουν κάποιοι να τα ξεχωρίσουν είναι απόλυτα σχετικά, αφού το ένα έφερε το άλλο… Για την προπαγάνδα του συστήματος, για την τουρκική εισβολή έφταιγε αποκλειστικά και μόνο η ανατροπή του Μακαρίου, λες και οι Τούρκοι δεν είχαν δεκαετίες πριν έτοιμα σχέδια για απόβαση στην μαρτυρική μεγαλόνησο του Ελληνισμού! Άλλωστε, στις αρχές της δεκαετίας του ’60, είχαν και πάλι οι Τούρκοι επιχειρήσει εισβολή και είχαν βομβαρδίσει την Κύπρο, αλλά τότε κάποιοι γενναίοι είχαν αποτρέψει τον Αττίλα!
Τριάντα οχτώ χρόνια συμπληρώνονται από.... την τουρκική εισβολή, η οποία οδήγησε στην κατοχή μέχρι τις ημέρες μας του 40% της Κύπρου μας, με τις κυβερνήσεις της Ελλάδος και της Λευκωσίας πλέον να έχουν αποδεχτεί σαν γεγονός τετελεσμένο στην πράξη αυτή τη βάρβαρη εισβολή! Τριάντα οχτώ χρόνια τουρκικής κατοχής στην Κύπρο και τριάντα οχτώ χρόνια μεταπολιτευτικής δημοκρατίας… Μιας δημοκρατίας, η οποία ξεκίνησε μέσα από μία εθνική τραγωδία και η οποία όλα δείχνουν ότι θα καταλήξει σε μία νέα εθνική τραγωδία. Αυτοί που μας κυβέρνησαν τα 38 αυτά ολόκληρα χρόνια, οι οποίοι δεν ήταν άλλοι από την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ και την αριστερά από πολλές πλευρές, υποσχέθηκαν πολλά… Υποσχέθηκαν θαύματα και όνειρα, τα οποία αποδείχθηκαν στις ημέρες που ζούμε φρικτοί εφιάλτες…
Υποσχέθηκαν μια Ελλάδα οικονομικά ισχυρή, η οποία βλέπουμε να καταρρέει σαν χάρτινος πύργος αποκαλύπτοντας το σαθρό και αμαρτωλό καθεστώς του κομματικού κράτους. Υποσχέθηκαν εθνική ασφάλεια με την ένταξη της Πατρίδας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το casus belli των Τούρκων παραμένει μια διαρκής απειλή, ενώ μετά τα τραγικά γεγονότα στα Ίμια, το καταγάλανο Ελληνικό Αιγαίο απέκτησε γκρίζες ζώνες. Ήδη ζούμε στην εποχή του Μνημονίου, με την χώρα μας να έχει εκχωρήσει εθνική κυριαρχία, να έχει δανειστεί υπέρογκα ποσά με το αγγλικό δίκαιον, με την κηδεμονία του ΔΝΤ πάνω από τους Έλληνες και με την φτώχεια, την εγκληματικότητα και την δυστυχία να απλώνεται παντού!
Όλα στην Ιστορία κρίνονται εκ του αποτελέσματος και το αποτέλεσμα 38 χρόνων είναι ό,τι σήμερα ζει ο Ελληνικός λαός! Εμείς οι.......

η συγκλονιστική συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών