Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 25, 2012

Λύσσαξαν τα ανθελληνικά - αριστερά γιουσουφάκια του διεθνισμού με την Ελληνόψυχη Αθλήτρια, Παπαχρήστου..

Η πρωταθλήτρια μας στο τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου με αφορμή τα "εισαγώμενα" κρούσματα ελονοσίας και τον πυρετό του Δυτικού Νείλου έγραψε στο twitter της:

Όπως ήταν αναμενόμενο ξεκίνησε ο ανθελληνικός συρφετός της Αριστεράς και μη να την υβρίζουν και να την κατηγορούν για ρατσισμό...
Γιατί;
Μα επειδή είπε την αλήθεια...Είπε δλδ την πραγματικότητα και ότι συμβαίνει.
Μέχρι και το Υπουργείο Υγείας παραδέχεται την "εισαγωγή" των ασθενειών από τους λαθρομετανάστες..

Ελονοσία, Ηπατίτιδες, AIDS, Φυματίωση και άλλα 'καλούδια' μας φέρνουν οι λαθρομετανάστες του Παπουτσή, του ΓΑΠ, και της Νταλάρα...


Ωστόσο στην Ελλάδα του....
πολυπολιτισμού και της ιδεολογικής κυριαρχίας του Μαρξισμού και Μπολσεβικισμού είναι αναμενόμενο πως θα υπάρξουν υστερικές αντιδράσεις (εδώ) που θα φτάσουν στο σημείο να ζητήσουν τον αποκλεισμο της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες..
Και ξαναρωτάμε...
Γιατί;

7 σχόλια:

  1. Ποιος απαγορευει τον Ρατσισμο δηλαδη την εκφραση εθνοφυλετικων θεσεων σε αυτην την χωρα?
    Το TVXS ειναι σεσυμασμενη καθεστωικη μπολσεβικοφωλια, αλλα αναφερει οτι ηδη εχει αποκλειστει η αθλητρια, δεν ξερω εαν ισχυει , αλλα εαν οντως εγινε αυτο, φατε "εθνικοφρονα" Σαμαρα νεοελληνικα ζωα.
    Θα επαιρνα ολοψυχα το μερος της κοπελας, αλλα εαν ειναι να αρχισουμε να απολογουμαστε στα καθεστωτικα εθνοκτονα σκατα τοτε ειναι ανευ ουσιας και νοηματος το σχολιο της.
    Απο εκει και περα, τα σχολια ειναι περιττα, επισης η οργη ειναι τοσο μεγαλη που δεν εκφραζεται με λογια , πρεπει να στηθουν σε ολην τη χωρα (αφου εχουν εκδιωχθει οι υπανθρωποι εισβολεις), εκτελεστικα αποσπασματα για τους εγκληματιες γενοκτονους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανακρίβειες τις κουραδο-φυλλάδες. Ρατσιστής είσαι απ την ώρα που γεννιέσαι, αν πω να καταργηθεί δεν θα γίνει ούτε λευκός ο μαύρος ούτε ο μόγγολος Έλληνας ήμαρτον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια φορά κι έναν καιρό οι Ολυμπιακοί Αγώνες ως ιδέα ήταν μιας γιορτή της ανθρωπότητας.. Τώρα είναι ένα πανηγύρι ξεπλήματος και ρέμουλας από κάθε λογής λαμόγια που σπαταλάνε τα λεφτά του κοσμάκη.. Είδατε τι έγινε και με το ΕΓΚΛΗΜΑ του Αθήνα 2004 όπου άρχισε η πτώχευση της Ελλάδας την ίδια ώρα που χιλιάδες ΛΑΜΟΓΙΑ έβγαλαν εκατοντάδες χιλιάδες (ή εκατομμύρια) Ευρώ ο καθένας! Η ΔΟΕ είναι ένα γκέτο με πολλές αδελφές, άπειρους μασώνους και καρόλιδες που ρουφάνε το αιμα των υποψήφιων χωρών σε κάθε ψηφοφορία!! Χαμός γίνεται με κάθε ψήφο! Το 1997 η μαλακισμένη και ματαιόδοξη Γιάννη (αυτή που χρηματοδοτεί τώρα τον ΣΥΡΙΖΑ) ξόδεψε δις (σε δραχμές τότε) για κάθε ψήφο στα λαμόγια της ΔΟΕ.. Τώρα ΟΛΟΙ αυτοί σβήνουν τα όνειρα μιας κοπέλας που έκανε ένα χιούμορ έστω και κακόγουστο.. Για να μην τους χαλάσουνε τη μαγιά γινόμαστε νεκροθάφτες ονείρων στο βωμό μιας διοργάνωσης που έχει χάσει κάθε ιδέα από το φίλαθλο πνεύμα πνιγμένη στα πολιτικά συμφέροντα, τα οικονομικά συμφέροντα, τις δίεθνείς δημόσιες σχέσεις και την ΝΤΟΠΑ!!
    Ουστ κοπρόσκυλα.. Και ας μην "τσιμπήσει" η Χρυσή Αυγή γιατί τώρα βρήκαν ευκαιρία άλλα σκουλίκια εξίσου βρωμερά να βγάλουν την λύσσα τους και να κάνουν το δικό τους παίχνίδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι εβραιοι ειναι πισω απ τρο ολο θεμα.
    Εξακριβωμενο

    Γιωργος Μανακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ηταν γιορτη της ανθρωπότητας οι ολυμπιακοί αγωνες.
    Γιορτή του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ηταν, απαγορευόταν στους μη Ελληνες να συμμετέχουν.

    Απο εκει και περα τι να αναλυσει κανεις, πρεπει να πληρωσουν με αιμα οι εγκληματιες διεθνιστες εθνοκτονοι ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η κοπέλα ζήτησε συγγνώμη. Τι άλλο θέλουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο ειναι το προβλημα, γιατι να ζητησει "συγγνωμη"?
      Αν ειναι δυνατον, αυτοι θα πρεπει να ζητησουν συγγνωμη οταν θα ηταν μπροστα απο την γκιλοτινα, για τα εθνοκτονα εγκληματα τους, τα διεθνιστικα σκουληκια

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών