Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 25, 2012

Συντριβή ανθελλήνων και λοιπών γραικύλων στα social media υπέρ της ελληνόψυχης Παπαχρήστου...Ωστόσο...

.....ο Κούβελος(σύζυγος της κόρης του Αποστάτη) επικαλείται το...κοινό αίσθημα για αποκλείσει την ελληνόψυχη αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ με 6500 likes
https://www.facebook.com/papaxristou2012
και δείτε και εδώ τη σελίδα των ρυπαρών γραικύλων με μόλις 370 Likes..
http://www.facebook.com/voula.black
Δλδ μόλις 6000+ διαφορά υπέρ της...."ρατσίστριας" αθλήτριας, και έχουν το θράσος να επικαλούνται το "κοινό αίσθημα"..

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ και θα.....
προασπίζουμε μέχρι τέλους όσους φορούν το εθνόσημο και με τις πράξεις του αποδεικνύουν ότι το τιμάνε και με το παραπάνω!

6 σχόλια:

  1. Κάθε μέρα αποδεικνύεται πόσο δημοκράτες είναι οι «δημοκράτες»!
    Ένα ανέκδοτο, σαν αυτά που κυκλοφορούν κατά δεκάδες, ιδίως μεταξύ της νεολαίας και χωρίς κακή πρόθεση, έκανε τον κ. Κουβέλη να νοιώσει την ανάγκη να μας αποδείξει πόσο αριστερός είναι!
    Ο άνθρωπος που στηρίζει την ακροδεξιά - νεοφιλελεύθερη πολιτική του Μνημονίου, ο άνθρωπος που έχει την κα Ρεπούση στο κόμμα του, ενοχλείται από τα αστειάκια εις βάρος των μαύρων λαθρομεταναστών και όχι από τα ιστορικά και ανθελληνικά τερατουργήματα της επίλεκτης βουλευτού του!!!
    Ντροπή στην Ολυμπιακή Επιτροπή που για μια τόσο μικρή αιτία στέρησε απότην κα Παπαχρήστου την χαρά του ευ αγωνίζεσθαι και την Ελλάδα από μια πιθανότατη διάκριση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΑΣ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρονια σου Πολλα Βουλα

    http://www.youtube.com/watch?v=xhELPl_xJaA&feature=youtu.be

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι ξεφτιλισμενοι καθεστωτικοι εβραιομπολσεβικοι στα σιχαμερα μπουρδελοεβραιοκαναλα προσπαθουν να παρουσιασουν την "κοινη γνωμη" ως "διχασμενη"!!!!!
    Ελεος ρε εβραιομπολσεβικοι, αντε μπειτε να δειτε πως το 90% ειναι μαζι της
    Αντε και στο διαολο και εσεις και το καθεστως και οι Αφρικανοι επιβητορες ρε κοκκινα ΣΚΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντί να ξεκινήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η έρευνα για τα δισεκατομμύρια Ευρώ που δαπάνησε το Ελληνικό Ενθος για την ΜΑΛΑΚΙΑ του 2004 και για τα δισεκατομμύρια Ευρώ που έφαγαν τα ΛΑΜΟΓΙΑ της ΔΟΕ και σκόρπισαν σε χιλιάδες άλλα λαμόγια της χώρας μας οι αυλικοί της Γιάννας και οι Κυβερνήσεις που διαχειρίστηκαν την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΟΜΠΙΝΑ του Αθήνα 2004 (από το 1997 που "λαδώσαμε" για την ανάληψη ως και το 2008!! που λειτουργόυσαν επιτροπές του Αθήνα 2004!!) γίναμε αμέσως οι οσφυοκάμπτες ενός σαθρού συστήματος όπου κυβερνάνε παγκόσμιοι νταβαντζήδες (Ρογκ και ΔΟΕ) με εγχώριους αιώνιους και "αθάνατους" γλύφτες να τους προσκυνάνε συνθλίβοντας ΚΑΘΕ είδους εθνικής υπερηφάνιας (όση τουλάχιστον μας έχουν αφήσει όλοι αυτοί εθνο-πουσταράδες που ρήμαξαν και ριμάζουν την χώρα μας εδώ και 38 χρόνια!!). Ας πούμε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ένα κορίτσι που ξεφτυλίστηκε από Έλληνες, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για το χαμόγελό της όταν τη βλέπουμε να κρατάει την Ελληνική σημαία.. Για μια ακόμη αθλήτρια που θυσίασε ώρες ατέλειωτες για να πάει σε μια διοργάνωση για την οποία η Ελλάδα ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ λόγω της ανύπαρκτης Ολυμπιακής προετοιμασίας.. Το 1/10 εάν έδιναν από τα έξοδά τους οι παλιοπουσταράδες επίσημοι προσκεκλημένοι που βρίσκονται και κάνουν τουρισμό και δημόσιες σχέσεις στο Λονδίνο τούτες τις μέρες, θα υπήρχαν ακόμη μεγαλύτερες ελπίδες να ακουστεί ο εθνικός ύμνος στους Ολυμπιακούς αγώνες με σαφώς πιο βελτιωμένες συνθήκες προετοιμασίας.. Αντί γι' αυτό, για μια ακόμη φορά γίναμε ΡΑΓΙΑΔΕΣ του παγκόσμιου συστήματος για ένα ανέκδοτο κατατώντας τη χώρα μας, αυτή την υπέροχη, πανέμορφη και γεμάτη ιστορία Χώρα ως το χειρότερο ανέκδοτο σε όλο τον πλανήτη!! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ στους ανθέλληνες και Δήμιους ονείρων των Ελληνόπουλων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΟΥΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ !!!!!!!!!!
    ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ , ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ = ...ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών