Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 11, 2012

Απίστευτο και όμως αληθινό...Οι Γερμανοί θα πληρώνουν και άλλες- επιπλέον- αποζημιώσεις σε εβραίους..Της Ρωσίας, της Ουκρανίας και άλλων χωρών της πρώην ΕΣΣΔ!!!!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Εμείς λέμε καλύτερα να πληρώσει η Ευρώπη και κάτι extra στους απογόνους των εβραίων που εκδιώχθησαν από τον Φερδινάνδο της Ισπανίας τον 14 αιώνα (και τότε όλως περιέργως πάλι πήραν λεφτά αποζημίωσης), καθώς επίσης και η Αφρική ή ο ΟΗΕ καλύτερα για τους διωγμούς προ Χριστού στην Αίγυπτο...
Καθώς επίσης θα μπορούσε να πληρώσει και η Ελλάδα, ως η γεννέτειρα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, για τον εκτοπισμό των εβραίων από τον Ηράκλειτο τον 10 αιώνα μ.Χ.. 
Μπορεί οι Γερμανοί να αγωνίστηκαν με κάθε τρόπο για να μην αναγνωριστούν τα εγκλήματα τους στην Ελλάδα αλλά για τους Εβραίους λεφτά υπάρχουν. 
Πιο συγκεκριμένα η κυβέρνηση της Γερμανίας αποφάσισε να πληρώσει αποζημιώσεις αποκατάστασης σε 80.000 επιπλέον Εβραίους που διεκδικούσαν χρηματικές αποζημιώσεις.
Η συμφωνία, υπεγράφη μεταξύ των γερμανικών αρχών και των εκπροσώπων της αμερικανικής οργάνωσης «Claims Conference». Το συνολικό ποσό των γερμανικών αποζημιώσεων θα φτάσει τα 300 εκατ. δολάρια. Τα χρήματα αυτά θα διανεμηθούν στα θύματα των Ναζί στην πρώην Σοβιετική Ένωση, που δεν είχαν την ευκαιρία και δεν επιλέχθηκαν να λάβουν συντάξεις ή χρήματα από το γερμανικό ταμείο για τις αποζημιώσεις.
Τα περισσότερα από τα χρήματα θα.....
προέλθουν από το ταμείο αποζημιώσεων, το οποίο χορηγεί αποζημίωση 2.556 ευρώ για τους Εβραίους που τράφηκαν σε φυγή(εμείς λέμε να δώσουν και σε αυτούς στη Βρετανία που με τα "νέα" που άκουγουν έκλεγαν συνεχώς και χάλασαν εκατοντάδες πακέτα χαρτομάντηλα...) και μπροστά στους ναζί, όταν οι τελευταίοι εισέβαλαν στην Ευρώπη. Μέχρι σήμερα, αυτές οι αποζημιώσεις δεν ήταν διαθέσιμες για τους Εβραίους της Ουκρανίας, της Ρωσίας και άλλων χωρών της ΕΣΣΔ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών