Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 11, 2012

Μπορούν να πουν έστω μια αλήθεια τα καθεστωτικά ΜΜΕ για τη Χρυσή Αυγή...;

Με βαρύγδουπους τίτλους και εκφράσεις του τύπου:
"Έφαγε πόρτα η Χρυσή Αυγή για το.....ελληνικό αίμα"(εδώ)
"Όχι από το νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ στο....ελληνικό αίμα της Χρυσής Αυγής"

συνεχίζεται μέχρι και αυτή την ώρα η παραπληροφόρηση του ελληνικού λαού όσο αναφορά την εκστρατεία αγαπης των Ελλήνων Εθνικιστών για τους ομόφυλούς τους, που περνούν δύσκολες ώρες.

Ποιά είναι όμως η πραγματικότητα;
Διαβάστε την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για το θέμα και μια απλή βολτα στο νοκομείο "Σωτηρία" θα σας λύσει όλες τις απορίες για το τι ισχύει και τι όχι..


Η τράπεζα αίματος και αιμοπεταλίων της Χρυσής Αυγής λειτουργεί κανονικά και η αιμοδοσία από μέλη και φίλους του Κινήματος συνεχίζεται άνευ διακοπής στο Νοσοκομείο "Σωτηρία". Διαψεύδουμε όσα ανυπόστατα αναπαράγονται στο διαδίκτυο περί... αποχωρήσεων και αντιπαραθέσεων με νοσηλευτικό προσωπικό. Τα ψεύδη και οι ανοησίες έχουν και τα όριά τους! Όσες φιάλες αίματος συγκεντρώνουμε, τα αποδίδουμε στους ασθενείς που επιθυμούμε εμείς και ουδείς άλλος. Το δικαίωμα αυτής της επιλογής ανήκει όχι μόνο στους Χρυσαυγίτες, αλλά και σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

4 σχόλια:

  1. Τους ποναει πολυ το Ελληνικο αιμα, επισης τους ποναει παρα πολυ που ο Ελληνας ερχεται σε επαφη με αυτην την αυτονοητη ΕΘΝΙΚΗ προσεγγιση της αιμοδοσιας.
    Αυτο ελειπε να δωσω το ΑΙΜΑ μου και τα παρασιτα να το δωσουν σε πακιστανα και μπαγκλαντεζιανα λαθροΟΡΚ.
    Οσοι ελληνοφωνοι εχουν προβλημα με την επιλογη να δινεις το αιμα σου σε οποιον θελεις, να μην παρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ12 Ιουλίου 2012 στις 12:03 π.μ.

    Επειδή τυχαίνει να είμαι γιατρός, έχω να πω στους "προοδευτικούς" του κώλου που διαδίδουν αυτά τα ψεύδη στο διαδίκτυο, ότι είναι ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ του αιμοδότη να αποφασίσει το πού και σε ποιον θα δοθεί το αίμα του.

    Να ξέρουν οι ψευτοπροοδευτικοί συνδικαλιστές της ΕΙΝΑΠ - που τόσα χρόνια δεν κάνουν τίποτα για τους Έλληνες ιατρούς - ότι με τις γελοίες ανακοινώσεις τους εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν αλλάζουν το γεγονός ότι ο αιμοδότης έχει το δικαίωμα να διαθέσει το αίμα του όπως ΑΥΤΟΣ θέλει !

    ΝΑΙ ΡΕ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο οι πορνοφυλλάδες και τα πορνοκάναλα υβρίζουν τη Χρυσή Αυγή τόσο να ξέρει ο κόσμος ότι η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στον σωστό δρόμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ πλέον δεν σέβονται το Ελληνικό αίμα που χύθηκε αιώνες τώρα για την αξιοπρέπεια και την Τιμή του ένθους μας ΟΛΑ τα "προοδευτικά" κόμματα κι αυτοί που ξεπουλούν τη χώρα και ρουφάνε το αίμα του κοσμάκη, θα σεβαστούν το αίμα που πρέπει να βρεθεί για χιλιάδες Έλληνες, ειδικά στους μήνες του καλοκαιριού που δεν γίνονται αιμοδοσίες; Λείπει ο κόσμος σε διακοπές αλλά ομάδες ανθρώπων (Μεσογειακή Αναιμία - ατυχήματα) το έχουν καθημερινά ανάγκη με αποτέλσμα η Ελλάδα βα ψάχνεται για να αγοράσει αίμα από Ελβετία κ.λ.π. Τέτοιο μίσος και τέτοια ΜΑΛΑΚΙΑ δεν έχει ξαναγίνει.. Ούτε το φιλανθρωπικό έργο για ¨Ελληνες που έχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ την ανάγκη μας δεν σέβονται, ούτε μια ακόμη κίνηση εξοικονόμισης Δημοσίου χρήματος σέβονται τα ανθελληνικά και αριστερόστροφα κομπλεξικα ΖΩΑ!! Ας πάνε να ρωτήσουν τα κοπρόσκυλα στο ΚΑΤ και στα εξωτερικά Ιατρεία των μεγάλων νοσοκομείων τι προβλήματα αντιμετωπίζονται το καλοκαίρι.. Ας πάνε στα τμήματα αιμοδοσίας όπου χιλιάδες Έλληνες που ψάχνονται για μεταγγίσεις και δεν βρίσκουν αίμα για να ζήσουν το καλοκαίρι.. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ για όποιον αναπαράγει τέτοιες μπούρδες.. Ας αφήσουν λοιπόν τις διακοπές στις βίλες και τα εξοχικά τους οι "εκλεκτοί" των κυβερνητικών κομμάτων με τους μεγαλοδημοσιογράφους και τους μεγαλοεκδότες και ας πάνε αυτοί να δώσουν αίμα.. Άντε πια με τα κοπρόσκυλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών