Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 11, 2012

Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι προπαγανδιστές του ΔΟΛ...Νέα συκοφαντική επίθαση στους Έλληνες Εθνικιστές

 Διαβάστε:

Τι πιστεύει η Τρόϊκα για το "ΒΗΜΑ"....;!

Δε φαίνεται να κουράζονται, ούτε να απογοητεύονται οι… χρυσές γραφίδες του καθεστωτικού τύπου, να συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή, παρότι η μέχρι τώρα τακτική τους δεν επέφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Στο «Βήμα της Κυριακής», λοιπόν, υπάρχει μακροσκελέστατο άρθρο υπό τον βαρύγδουπο τίτλο: «Επέλαση για τα... χρυσά Τάγματα Εφόδου. Μοτο-πορείες και παρελάσεις με στόχο μετανάστες κυρίως και αριστερούς στις γειτονιές της Αθήνα».
Στο κείμενο υπάρχει σωρεία ψευδών, για.....
γεγονότα που έχει αποδειχθεί ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία σχέση μ’ αυτά (π.χ. η επίθεση σε άτομο που καθόταν στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην Αγία Παρασκευή, πού σύμφωνα με την Αστυνομία δεν είχε καμία σχέση με την πολιτική, αλλά με προσωπικές διαφορές, κ.α.), ή που δεν έχει αποδειχθεί η σχέση μελών της Χρυσής Αυγής μ’ αυτά (π.χ. κάποια επίθεση που έκαναν άγνωστοι σε αλλοδαπό (;) στον σταθμό Αττικής, κ.α.). Επίσης, αναφέρεται σε διάφορες επιθέσεις που έχουν γίνει κατά αλλοδαπών σε διάφορα σημεία της Αθήνας, στην Πάτρα κ.α., για τις οποίες κανένας δεν έχει ξανακούσει ποτέ. Βέβαια, ο «προοδευτικός» συντάκτης δεν αναφέρει τίποτα για τις πολλαπλές επιθέσεις που έχουν δεχθεί Έλληνες από αλλοδαπούς, το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αυτές φαίνεται δεν πιάνονται! Ακόμα, αναφέρει ότι τα «Τάγματα Εφόδου της Χρυσής Αυγής» επιτίθενται και σε… εβραίους. Μάλλον για να «δέσει το γλυκό», αλλά τον πληροφορούμε πως επίθεση κατά κάποιου εβραίου δεν έχει αναφερθεί ούτε στα παραμύθια…
Επιπροσθέτως, χαρακτηρίζει «εκφοβιστική δράση» και «τρομοκρατικές εμφανίσεις στις γειτονιές» τις μηχανοκίνητες ενημερωτικές δράσεις μελών και φίλων του κινήματος. Ο στόχος προφανής: θέλουν να ποινικοποιήσουν τις μηχανοκίνητες δράσεις, γιατί «όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια». Επειδή τα μαρξιστοειδή είναι ψόφια και δεν τολμούν να κάνουν παρόμοιες δημόσιες εμφανίσεις…
Τέλος, για να μην πολυλογούμε, παρατίθεται μια ρήση του –προφανώς- πολυαγαπημένου του αρθρογράφου, Καρόλου Μαρξ, ότι «η Ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά ως τραγωδία, τη δεύτερη ως παρωδία» και γίνεται προσπάθεια να αναδειχθεί ότι η Χρυσή Αυγή επιχειρεί να μετατρέψει την Αθήνα σε… Βερολίνο του μεσοπολέμου, με κάτι αντίστοιχο των… Ταγμάτων Εφόδου. Βεβαίως, ο Μαρξ (ή Μαρδοχάϊ, εβραϊστί) είπε και κάτι άλλο, πως «η βία είναι η μαμή της Ιστορίας», που το εφαρμόζουν πιστά από τότε μέχρι σήμερα τα ανά τον κόσμο ορφανά του στους αντιπάλους τους. Αυτή όμως τη ρήση δεν την παραθέτει ο αρθρογράφος, καθότι κατ’ αυτόν και το καθεστωτικό σινάφι του «η αριστερή βία είναι καλή και αποδεκτή».
Λοιπόν, καθεστωτικοί και μαρξιστές (συνήθως αυτά τα δύο πάνε μαζί…) πάρτε το χαμπάρι: η Χρυσή Αυγή είναι ήδη εδώ και ήρθε για να μείνει. Και θα μείνει, γιατί έτσι θέλει ο Θεός και ο ελληνικός λαός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών