Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 29, 2012

ΣΙΓΟΥΡΑ ΨΗΦΙΣΕ ΣΥΡΙΖΑ...!!! Η ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΡΗΚΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ!!

Η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη μοίρασε συγχαρητήρια στους... Βρετανούς και δήλωσε υπερήφανη για το ελληνικό στοιχείο των Ολυμπιακών Αγώνων.
 
"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους εμφανείς και αφανείς ήρωες, επαγγελματίες και εθελοντές γιατί πρέπει να δούλεψαν χιλιάδες κόσμου.
Ηταν ότι περιμέναμε από την Αγγλία, η ιστορία της, χιούμορ, αστεία στιγμιότυπα, όλα..... τα ταλέντα τους, όλοι οι μύθοι τους, το διασκέδασαν πολύ.
Βλέπεις όλον αυτόν τον κόσμο που ενθουσιάζεται και νοιώθεις υπερήφανη σαν Ελληνίδα" δήλωσε μεταξύ άλλων η σιδηρά κυρία του 2004.
redalert.gr

3 σχόλια:

  1. Αντιπροσωπευτικό δείγμα μιάς χυδαίας και αντεθνικής πλουτοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πλεον προτυμω τον ορο χρηματοκρατια, η χαρτοκρατια, διοτι δεν πρόκειται περι πλούτου αλλα περι μιας εικονικης χαρτινης(χρηματικής)πραγματικότητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ29 Ιουλίου 2012 στις 11:00 μ.μ.

    Πόσο ΗΛΙΘΙΟΣ και ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΣ πρέπει να είναι κάποιος για να βρίσκει "υπέροχο" αυτό το έκτρωμα που είδαμε στο Λονδίνο ;;

    ΑΙΣΧΟΣ, ΞΕΦΤΙΛΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών