Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 20, 2012

Ο Αβραμόπουλος υποδέχεται τον "περιούσιο" David Harris της AJC για να του επιβάλλει τα....σέβη του!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το "μενού" κατά τις πληροφορίες μας θα έχει ΑΟΖ και Κύπρο..Όπως καταλαβαίνετε έρχεται νέα...υποταγή;! στο Σιωνισμό για χάρη της...."ελληνοισραηλινής φιλίας"

Οι επισκέψεις τους στην Αθήνα, είναι πλέον πολύ συχνές. Τα θέματα της συζήτησής τους με την ελληνική ηγεσία δεν δημοσιοποιούνται ή βγαίνουν δελτία Τύπου με γενικόλογες αναφορές. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΕΞ, «αύριο, Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012 και ώρα 10:00 στο Υπουργείο Εξωτερικών, ο Υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Οργάνωσης American Jewish Committee, David Harris. Θα ακολουθήσει.....
πρόγευμα προς τιμήν του κ. Harris». Το ΥΠΕΞ οφείλει να ενημερώσει τους Έλληνες πολίτες, τι διαμείφθηκε στην συνάντηση.  
Πηγή

4 σχόλια:

  1. Ελπιζω να τους διβεβαιωσει τους καρκινοεβραιους για την αμεριστη του συμπαρασταση και συμπονοια, για τον πονο που τραβανε τα τελευταια χρονια με τους "κακους" Συριους του αντισημιτη Ασαντ και του ακομα πιο σατανικου αντισημιτη που αρνειται...ακουσον ακουσον, το ιερον δογμα του ολοκαυτωματος και δεν κανει οτι του λενε οι εβραιοαμερικανοι!
    Επισης προφανως να δεσμευτει για την αμεριστη υλικη στρατιωτικη και γεωπολιτικη στηριξη της "ανεξαρτητης" Ελλαδας, ετσι και τυχει αναγκη επεμβασεις των δημοκρατικων δυναμεων, κατα των "δαιμονικων" αυτων αντιδημοκρατων απολυταρχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εννοω τον αχμαντινετζαντ βεβαια και το "σατανικο Ιραν".
    Απο του οποιου το "μενος" θα μας σωσουν οι "ηρωικοί" δημοκρατες εβραιοαμερικανοι , για αλλη μια φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Αβραμοπουλος ξερει...............

    http://www.youtube.com/watch?v=PfynnAQKLG0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Xάρις είναι κατ΄επάγγελμα διευθυντής της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής, μιάς από τις σημαντικότερες σιωνιστικές όργανώσεις, που εδρεύουν στις ΗΠΑ. Ο Αβραμοπουλος εισήλθε στην πολιτική σαν άνθρωπος του Μητσοτάκη, ο οποίος είναι γνωστό ότι εξυπηρετεί σιωνιστικά συμφέροντα. Ο Αβραμόπουλος εἰναι επικἰνδυνος για την ασφάλεια και ελευθερία του Έθνους, διότι πολυ απλά πρακτορεύει τα συμφέροντα των Αμερικανοεβραίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών