Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 20, 2012

Δεν σταματούν την προπαγάνδα τα όργανα του Σιωνισμού...FT: "Οι μετανάστες στην Ελλάδα φοβούνται τη Χρυσή Αυγή"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για αυτό στο 80% των δολοφονιών υπαίτιοι είναι οι λαθρομετανάστες...Επειδή φοβούνται τους Έλληνες και....αμύνονται!

Ένα ακόμη δημοσίευμα γεμάτο με τις συνήθεις ψευδολογίες και παραπλανητικές «πληροφορίες» κατά της Χρυσής Αυγής, εμφανίστηκε στην γερμανική έκδοση των Financial Times. Ιδού τι ισχυρίζονται οι λυσσαλέοι πολέμιοι του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών:

«Η αυξανόμενη εχθρότητα εναντίον των .....
μεταναστών στην Ελλάδα έχει θορυβήσει το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. Ο επίτροπος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Νιλς Μούζνιεκς ανακοίνωσε ότι θα μεταβεί στην Αθήνα συνοδεία αντιπροσωπείας. Η βαθιά οικονομική ύφεση στην Ελλάδα έχει αυξήσει την επιρροή των ακραίων κομμάτων, Οι φασίστες της Χρυσής Αυγής κατάφεραν στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου να εκπροσωπηθούν στο κοινοβούλιο. Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι αναφορές για επιθέσεις εναντίον μεταναστών. Επικριτές κατηγορούν τους πολιτικούς ότι παρακολουθούν άπραγοι. Με εξαίρεση τα αριστερά κόμματα, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ που εκπροσωπεί συνειδητά φιλικές προς τους μετανάστες πολιτικές θέσεις, οι πολιτικοί δεν αντιδρούν σχεδόν καθόλου απέναντι στην έξαρση της βίας».

Βεβαίως, και οι Financial Times, όπως και ο υπόλοιπος ευρωπαϊκός τύπος δεν.......

συνέχεια

2 σχόλια:

  1. αμα τους αγαπάνε τόσο να τους πάρουν στη χώρα τους... αντε στο διαολο που πουλανε όλοι πνευμα αλλα θελουν να ειναι οι λαθραιοι στην πλάτη άλλων..... παλιοπαπάρες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι ειναι κακο αυτο?
    Ας μας φοβουνται ετσι για αλλαγη, αρκετα κατατρομοκρατησαν τους Ελληνες οι υπανθρωποι εισβολεις.
    Εντομεταξυ , οχι δεν θελουν να μας εξοντωσουν μωρε οι καθεστωτικοι εθνοκτονοι, μπα δεν ειναι αριοκτονικη μεθοδευση η πολιτικη που εξασκουν, αγνο "ενδιαφερον" για τις ορδες εντος Ευρωπης ειναι.
    Συστηματικα προσπαθουν να μας εξαφανισουν απο προσωπου γης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών