Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 29, 2012

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΑΝΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (NSDAP)

Το Εθνικοσοσιαλιστικό Γερμανικό Εργατικό Κόμμα (γερμ. Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei), γνωστότερο ως NSDAP, Ναζιστικό Κόμμα, Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα των Γερμανών Εργατών ή απλά Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα, είναι το πολιτικό κόμμα που οδηγήθηκε στην εξουσία της Γερμανίας με την καθοδήγηση του Αδόλφου Χίτλερ το 1933. Ο όρος Ναζί είναι μια συντόμευση των γερμανικών λέξεων (NA)tionalso(ZI)alismus (Εθνικοσοσιαλισμός) - η ιδεολογία του NSDAP. Το NSDAP όρθωσε το Τρίτο Ράιχ (Τρίτο Κράτος) μετά την δημοκρατική εκλογή του ως γερμανική κυβέρνηση το 1933.

Το NSDAP χάρη σε .....
μια οργανωμένη διαδικασία που ονομάστηκε Gleichschaltung κατάφερε να θέσει εκτός νόμου όλα τα υπόλοιπα κόμματα και να αποκτήσει απόλυτη κυριαρχία σε όλους τους τομείς της κοινωνίας και οικονομίας της Γερμανίας από την πτώση της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης το 1933, ως το τέλος του Β' Παγκόσμιου Πόλεμου το 1945, οπότε κηρύχθηκε παράνομο, οι ηγέτες του συνελήφθησαν και καταδικάστηκαν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στην Δίκη της Νυρεμβέργης. wikipedia

17 σχόλια:

  1. O μεγαλυτερος και αεναος ηγετης της πολιτισμενης ανθρωποτητας,
    Ο Μεγιστος Φυρερ, 67 χρονια μετα τον θανατο του συνεχιζει να τρομοκρατει και να πανικοβαλει οσο κανενας αλλος το διεθνες καθεστως του εβραιομαρξιστο-καπιταλισμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο μεγαλύτερος, μαζί με τον Στάλιν, ψυχοπαθής, που επιτέθηκε εναντίον της Ελλάδας μας. Το αίμα των προγόνων μας που χύθηκε για χάρη της ηλιθιότητας του να μας θυμίζει τι σημαίνει ναζισμός.
    Είθε οι σημερινοί ομοεθνείς του, που απεργάζονται με τα παγκόσμια σκοτεινά κέντρα την ισοπέδωση της χώρα μας, να έχουν τη δικό του τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή μάλλον είσαι ανιστόρητος και λίγο ημιμαθής καλό θα είναι να μάθεις τι πίστευε ο Χίτλερ για τους Έλληνες..
      Ακολούθα το παρακάτω link και ίσως μάθεις κάτι παραπάνω από την προπαγάνδα των εβραιομπολσεβίκων
      http://www.nazi-lauck-nsdapao.com/griechenland/ellas001.htm

      Διαγραφή
    2. Ασε ρε μάστορα που θα με βγάλεις και ημιμαθή... Με ξέρεις και απο χθες; Ο ξεφτιλισμένος ψυχωτικός που αποφασίζει να πολεμήσει τον Έλληνα και χύνει ελληνικό αίμα για μένα είναι εχθρός και δε με ενδιαφέρει τι πιστεύει... Σκουπίδια τότε οι ναζί, σκουπίδια και τώρα...Και η Ελλάδα είναι πολύ μεγάλη για να έχει ανάγκη από ξενοφερτες αηδίες...

      Διαγραφή
  3. (ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΑΝΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (NSDAP) )) KAI TI MAS ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΜΑΣ ΡΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΟΥΡΟΧΑΒΛΟΣ Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ.ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ να παρουμε τα κουβαδακια μας και σε αλλη παραλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ιστορικά γεγονότα η ανάληψη της ηγεσίας του NSDAP από τον Αδόλφο Χίτλερ.
      Θα αλλάξει για πάντα την Ιστορία της Ευρώπης και θα δημιουργήσει μια νέα κοσμοθεωρία.
      Επειδή όμως είσαι προσβλητικός και προκλητικός περιμένω να μου στείλεις ένα Mail να σου εξηγήσω από κοντά αν είναι Ο/Η ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ..

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ

      Διαγραφή
  4. Ο καθυστερημενος απο επανω γιατι γραφει δυο φορες.
    Εαν ηξερα τον Πασπαρτου θα σου ελεγα τα κουβαδακια σου και αντε σε βιντεο του Σταλιν και του ΕΑΜ ΕΛΑΣ ρε αρχικαραγκιοζη.
    Το αιμαι των προγονων "σου" χυθηκε γιατι ειμασταν προτεκτορατο της εβραιβρετανιας και γιατι ουσιαστικα ως γνησια ανδρεικελα τους βαλαμε εντος της Ελλαδος βρετανικα στρατευματα κυρησοντας ετσι εμμεσως πλην σαφως τον πολεμο στην Γερμανια.
    Φυσικα εισαι τοσο καθυστερημενος και ανεγκεφαλος που ειμαι σιγουρος οτι νομιζεις οτι ο Φυρερ ηθελε και κατεβηκε στα Βαλκανια, ποσο μαλλον στην Ελλαδα.
    Να ξερεις το τι σημαινει "Ναζισμος" απο αυτα που μας λες,καθυστερημενε μπουζουκομυαλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πανύβλακα προτρέχεις είμαι ο ανώνυμος 29 Ιουλίου 2012 2:37 μ.μ. και καμία σχέση όπως μπορεί να δει ο πασπαρτου απο τα ip δεν έχω με τον ανώνυμο 29 Ιουλίου 2012 4:30 μ.μ. Άντε γιατί γεμίσαμε βλήματα που τρώνε την προπαγάνδα του γερμανόφιλου...

      Διαγραφή
  5. Το "ψυχοπαθης" πρεπει να το σκέφτηκε παρα πολυ για να το πει ρε, το παλικαρι εχει κανει ολοκληρη ερευνα γιατο τι εστι εθνικοσοσιαλισμος και Χιτλερ, ξερεις τι ειναι να εχεις παρακολουθήσει ολες τις εβραιοχολιγουντιανες ταινιες για το θεμα, θελει να αφιερώσεις ωρες και κοπο απο την ζωη σου.

    Αυτο ηταν ο Αδολφος Χιτλερ ρε, ενας "ψυχοπαθης" οπως λενε και οι Ραβινοι, αμεσα συγκρίσιμος με τον εβραιομπολσεβικο αδελφο των εβραιοκαπιταλιστων , κτηνανθρωπο Σταλιν.
    ΜΠΡΑΒΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΜΠΡΑΒΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε ξεκόλλα... Εδώ είναι Ελλάδα. Βράσε τους Ραβίνους και βάλε τον εγκέφαλο να δουλέψει λίγο. Δεν έχουμε λόγο να πάρουμε πλευρά στη σαπίλα του γερμανολάγνων και εβραιόφιλων. Είμαστε Έλληνες και μόνο τέτοιοι..

      Διαγραφή
  6. τα περισσοτερα δεινα που ταλανιζουν σημερα την ανθρωποτητα θα τα ειχαμε αποφυγη αν η μεγαλη κοσμοθεωρια του εθνικοσοσιαλισμου δεν ειχε ηττηθει τοτε απο τον εβραιοκαπιτολοκομμουνισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ29 Ιουλίου 2012 στις 11:19 μ.μ.

    Ο Αδόλφος Χίτλερ σίγουρα υπήρξε μια μεγάλη ιστορική φυσιογνωμία και σίγουρα δεν έχει κριθεί ακόμη αντικειμενικά από την Ιστορία.

    Παρόλο που προσωπικά αυτοπροσδιορίζομαι ως Εθνικιστής και όχι ως Εθνικοσοσιαλιστής, θεωρώ πως η κοσμοθεωρία μου έχει αρκετά κοινά με τον Εθνικοσοσιαλισμό, κυρίως διότι κι εγώ θεωρώ ως βάση του Εθνικισμού την κοινότητα του Αίματος και όχι κάποια αφηρημένη "πολιτιστική" ταυτότητα.

    Ο Χίτλερ έκανε όμως και μεγάλα λάθη.

    Το μεγαλύτερο λάθος του Χίτλερ - και γενικά του Εθνικοσοσιαλισμού - είναι ότι εγκλωβίστηκε σε μια λογική σωβινισμού και παγγερμανισμού, και δεν έδωσε την βαρύτητα που έπρεπε στην ενότητα όλων των Λευκών ανθρώπων.

    Δημιουργήθηκαν βέβαια τα WAFFEN SS, αλλά ήταν πια πολύ αργά και οι περισσότεροι Λευκοί Ευρωπαίοι είχαν ήδη στραφεί εναντίον του Χίτλερ.

    Το τραγικότερο σφάλμα του NSDAP και των SS ήταν οι λανθασμένες ανθρωπολογικές θεωρίες τους που μιλούσαν για την "βόρεια Νορδική" ανωτερότητα.

    Ο ίδιος ο Χίτλερ φυλετικά ήταν Αλπικός και όχι Νορδικός, όπως και η πλειοψηφία των Γερμανών.

    Περισσότερη αναλογία καθαρών Νορδικών έχουν οι Πολωνοί, κι όμως οι Εθνικοσοσιαλιστές τους αποκαλούσαν...Σλάβους υπανθρώπους !

    Πρόκειται για τεράστια λάθη, που τα πλήρωσε ακριβά η Γερμανία και όλη η Λευκή Φυλή εως σήμερα.

    Σήμερα, από καθαρά φυλετική άποψη, το πιο υγιές και αμόλυντο κομμάτι της Λευκής Φυλής είναι οι Σλάβοι.

    Αυτή είναι η αλήθεια, είτε μας αρέσει είτε όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε βασικα δεν ειναι αυτη η αληθεια, ειτε μας αρεσει ειτε οχι, επισης διακρινω μια Σλαβολαγνεια.
    Οι πολωνοι μεγαλυτεροι σε αναλογια "Νορδικοι" που το ακουσες αυτο παλι, δεν ισχυει ουτε κατα διανοια.(Δεν ειμαι ουτε εγω Νορδικιστης)
    Ο Χιτλερ εδειξε μια ανοχη στις συγκεκριμενες θεωριες περι νορδικων αποδεικνυοντας την ανωτεροτητα του ακριβως για τον λογο του οτι δεν ηταν ο ιδιος Νορδικος, ουτε ο Γκαιμπελς, ουτε ο Ρουντολφ ες, ουτε καλα καλα ο Στραιχερ.
    Η ανοχη αυτη ειχε να κανει με τους Γερμανικους εθνικιστικους κυκλους που ειτε Τσαμπερλνοαναθρεμενοι, επισης ειχε να κανει με το γεγονος οτι πολλες εθνικιστικες οργανωσεις στις Αγγλοσαξωνικες χωρες ηταν νορδικιστικες, και ειναι γνωστο οτι ηθελε συμμαχια με την Βρεταννικη αυτοκρατορια, ειναι χαρακτηριστικο δε οτι στον Αγων μου η λεξη Νορδικος ζητημα να αναφερεται μια φορα , και δεν ομιλει περι Νορδικων αλλα περι ΑΡΙΩΝ, επισης ο ιδιος λεει ακριβως στο χωριο που εκθειαζει τον Ελληνισμο θετοντας ως πρωτη του προτεραιοτητα ακριβως αυτον, οτι η ρατσα θα πρεπει να ειναι που θα ενωνει τα κοινα σημεια μεταξυ των αριων λαων, περα των αλλων διαφορων και αυτο εχει σημασια.

    Δεν υπηρξε ενας ηγετης στην ιστορια να ενωσει τοσους πολλους Ευρωπαιους σε τοσο σηντομο χρονικο διαστημα(6χρονια) ,δεν υπηρξε ενας ηγετης στην ιστορια ο οποιος ενω η Γερμανια καιγοταν αυτος να ομιλει περι πανευρωπαικης εκστρατειας , και περι ενος αγωνα για τον ευρωπαικο αριο πολιτισμο, ακομα και την ΥΣΤΑΤΗ στιγμη στο Μπουνκερ, ομιλει ΠΕΡΙ ΕΥΡΩΠΗΣ στο τελευταιο του μηνυμα και οχι περι Γερμανιας, δεν υπαρχει πιο μακρινο απο το "πανγερμανικο" προτυπο, απο αυτο που εν τελει προωθησε ο ιδιος ο Φυρερ.
    Δεν συμφωνο καθολου για το καθαρο και αμολυντο των Σλαβων, ειναι αμφισβητισημο το κατα ποσον λευκοι ειναι, αλλωστε η ιδια τους η καταγωγη ηταν εξ αρχης επιμεμηγμενη.
    Γενικα αυτος ο φιλοσλαβικος νεωτερισμος ειναι παρα πολυ συχνα εντοπισημος απο ατομα τα οποια εχουν μια "ελληνορθοδοξη" ταση αγαπης προς τους Ρωσους, και Σερβους, αρεσκονται των εθνικοσοσιαλιστικων ιδεολογιων αλλα φοβουνται να παρουν το μερος του Αδολφου Χιτλερ ολοψυχως και φανερα εξ αιτιας της αρνητικης επιφορτηησης .Δεν λεω οτι το κανουν συνειδητα αλλα σιγουρα ασυνειδητα.
    Αλλωστε εμεις οι Ελληνες ειχαμε για δεκαδες εκατονταετιες και συνεχιζουμε να εχουμε, προβληματα με τους Σλαβικους πληθυσμους, οι οποιοι υπηρξαν μαζι με τους Εβραιους ιστορικα μια μονιμη γαγγραινα κατα της Ευρωπαικης ολοκληρωσεως.
    Δεν λεω να γινουμε εχθροι με τους Σλαβους αλλα εας ειμαστε λιγο συγκρατημενοι ως προς την κρτικη μας προς τον Φυρερ, (που κατα την αποψη μου ειναι ο πιο ολοκληρωμενος ηγετης που υπηρξε), και την Σλαβολαγνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ30 Ιουλίου 2012 στις 1:32 π.μ.

    Φίλε ανώνυμε 12:00 - βάλτε ένα ψευδώνυμο ρε παιδιά, δεν μπορώ να συνομιλώ συνέχεια με ανωνύμους - μάλλον λάθος κατάλαβες αυτά που έγραψα.

    Φυσικά δεν είμαι σλαβόφιλος και γνωρίζω πολύ καλά τα δεινά που προκάλεσε στον Ελληνισμό ο πανσλαβισμός - κυρίως με το Μακεδονικό ζήτημα .

    Πώς να το κάνουμε όμως, ανθρωπολογικά ο Χίτλερ έκανε ΛΑΘΟΣ.

    Οι Σλάβοι φίλε μου δεν είναι Φυλή, αλλά απλή ομογλωσσία.

    Οι Πολωνοί και οι Τσέχοι για παράδειγμα, δεν έχουν καμιά ανθρωπολογική σχέση με τους Βουλγάρους και τους Σέρβους.

    Και ΝΑΙ, οι Πολωνοί σε μεγάλο βαθμό - κυρίως στην Βόρεια Πολωνία - είναι Νορδικοί, και μάλιστα σε μεγαλύτερη αναλογία από τους Γερμανούς.

    Οι υπόλοιποι Πολωνοί, οι Τσέχοι , οι Σλοβάκοι και οι Λευκορώσοι - μαζί με σημαντικό μέρος των Ουκρανών - είναι Αλπικοί.

    ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ λοιπόν ο Χίτλερ και οι Εθνικοσοσιαλιστές τους θεωρούσαν "κατωτέρους", ενώ φυλετικά είναι συγγενείς με τους Γερμανούς.

    Είναι δυνατόν να θεωρείς κατωτέρους τον Σοπέν, τον Τσα'ι'κόφσκι - δημιουργούς αριστουργημάτων του Ευρωπα'ι'κού Πολιτισμού - ή τον Ντοστογιέφσκι, που τον θαύμαζε ο ίδιος ο Νίτσε ;;

    Όταν ακούς την Λίμνη των Κύκνων, εσύ θεωρείς ότι είναι δημιούργημα ενός "υπανθρώπου" ;;

    Καμιά σλαβολαγνεία δεν έχω, απλά διαπιστώνω μια πραγματικότητα.

    Επειδή τυχαίνει να είμαι γιατρός και να γνωρίζω αρκετή ανθρωπολογία, βλέπω ότι οι Γερμανοί Εθνικοσοσιαλιστές έκαναν κρίσιμα λάθη σε αυτό τον τομέα.

    Σήμερα η πιο μεγάλη και δυναμική αναβίωση του Εθνικοσοσιαλισμού γίνεται στην Ρωσία, την Πολωνία και στην Τσεχία.

    Ψέμμα είναι κι αυτό ;;

    Απλές διαπιστώσεις κάνω αγαπητέ μου, και η κριτική στον Χίτλερ και τον Εθνικοσοσιαλισμό είναι καλοπροαίρετη ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια λάθη.

    Όσο για την "Ελληνορθόδοξη" τάση που αναφέρεις, βεβαίως είναι υπαρκτή και την σέβομαι.

    Το Βυζάντιο υπήρξε ο συνεχιστής της Ρωμα'ι'κής πολιτικής παραδόσεως και κατά την τουρκοκρατία η Πόλη , η Βασιλεύουσα και η αποκατάσταση του Βυζαντίου έγιναν Ελληνικός Φυλετικός Μύθος και συστατικά της Μεγάλης Ιδέας.

    Ως Έλλην Εθνικιστής λοιπόν σέβομαι το Βυζάντιο και το Όραμα της Γεωπολιτικής αποκταστάσεως του Ελληνισμού που αντιπροσωπεύει.

    Σίγουρα σπουδαίος ήταν ο Χίτλερ, αλλά τον Φυλετικό Μύθο του Ελληνισμού τον ενσαρκώνει - κατά την γνώμη μου πάντα - ο Παλαιολόγος, και την εικόνα του Παλαιολόγου έχω στο γραφείο μου.

    Επαναλαμβάνω, χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα με τους Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές.

    Στο κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ συνυπάρχουμε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βασικα νομιζω οτι και ο ιδιος ξερεις οτι ο Παλαιολογος ηταν κατα 3% Ελλην στην καταγωγη, ηταν γωνος οικογενειας, ευρωπαιων σαφως αλλα αρικρατικων οικογενειων που ειχαν σχεση με την Βυζαντινη αυλη.
    Γενικως το Βυζαντιο το βλεπω με μια κριτικη διαθεση και θεωρω ως αρχη Εξελληνισμου του τον Ηρακλειο, πολλα εγκληματα εγιναν εναντιον του Ελληνισμου κατα την διαρκεια του, αλλα παραδεχομαι οτι ηταν ενας κρατικος μηχανισμος διοικουμενος κυριως απο Ελληνες στο γενος, διαπραγματευομενο Ελληνικους πληθυσμους.

    Επισης απλα να αναφερω οτι ο Φυρερ για εμενα ,που γνωριζω τα βασικα του φυλετισμου, δεν ηταν αλπικος τυπος, δεν ηταν ουτε στρογγυλοκεφαλος ουτε μεσοκεφαλος.Πιο πολυ σε μεσογειακο με νορδικο εμενα μου εκανε.
    Γενικα να μην ξεχναμε οτι ο αντισλαβισμος του εθνικοσοσιαλισμου ειχε να κανει με την ασιατογενη εξωευρωπαικη επιθετικοτητα του πανσλαβισμου , σαφως αναγνωριζονταν οι ευρωπαικες επιρροες στους Σλαβικους λαους οπως οι Ρωσοι, μην ξεχναμε οτι υπηρχαν ενοπλα SS ρωσων και χιλιαδες εθελοντων στην Βερμαχτ.
    Το Σλαβος "υπανθρωπος" λοιπον απο τα βαθη της μογγολιας το επεξηγει αψογα ο ιδιος ο Φυρερ οταν παραδειγματος χαριν ομιλει περι της Γερμανοαριανικης φυλετικης-πολιτισμικης επιρροης στους Σλαβικους πληθυσμους οπως οι Τσεχοι, οι οποιοι και τους ειχαν εκπολιτισει σε εναν βαθμο.
    Με λιγα λογια σαφεστατα δεν ειναι φυλετικα ομοιογενεις οι Σλαβικοι πληθυσμοι και δεν προκειται περι φυλης , αυτο το οποιο ο ιδιος ο Φυρερ αλλα και ο εθνικοσοσιαλισμος στοχοποιουσε ως υπανθρωπο ηταν η πανσλαβικη συνειδητοτα που δρουσε ως ξενο σωμα αυτονομη και κατα της ευρωπαικης ολοκληρωσεως.
    Αλλωστε γνωριζουμε και εμεις οι ελληνες απο εισβολες σλαβων, απο Σλαβικες επιβουλες τυπου Σκοπιων, απο Σλαβικους επεκτατισμους των Βουλγαρων τους οποιους για αιωνες πολεμησε και τσακισε το Βυζαντιο.
    Τα ιδια ακριβως επαθαν απο Σλαβους οι Γερμανοι, βλεπε Πολωνια, Τσεχια, βοημια μοραβια, 1 και 2 παγκοσμιο πολεμο , Τευτονικες εκστρατειες, κλπ, παντα ειχαν προβλημα , το ιδιο προβλημα ιδιου τυπου με το δικο μας.
    Και ναι ο Τσαικοφσκι ειναι απο τους αγαπημενους μου.
    Επισης οταν τα SS ειχαν μπει στην Πολωνια, στα πλαισια του εποικισμού της ανατολης , ειχε γινει συστηματικό φυλετικο ξεσκαρτάρισμα, επιλέγονταν οι φυλετικα αριοι και διαχέονταν στις κοινοτητες που έστηναν τοτε οι εθνικοσιαλιστες σταυροφοροι της εκστρατειας κατα του εβραιομπολσεβικισμου, οι ασιατογενεις καλμουκοι και Καυακασοειδεις, προοριζονταν να σταλουν στην εκτος Ευρωπαικων συνόρων Ρωσια που θα απεμενε απαξ και η εκστρατεια κατα του εβραιομπολσεβικισμου ειχε πετύχει.
    Το σχεδιο του Φυρερ ηταν αυταρκεια μεσω εδαφικης επεκτασης στις Ευρωπαικες ρωσικες εκτασεις, οι οποιες ειχαν γινει ερμαιο του εβραιομπολσεβικισμου, διαλυση του εβραιομπολσεβισμου, αλλωστε πχ οι Ουκρανοι ,Λετονοι,Λευκορωσοι, Λιθουανοι κλπ κλπ, ηταν συντριπτικα υπερ του εθνικσοσοσιαλισμου και κατα του εβραιομπολσεβικισμου και οι περισσοτεροι εξ αυτων πολεμησαν το κοκκινο κτηνος στην ανατολη, 1 εκατομμυριο εθελοντες .
    Γενικως για το ειρηνικό χρονικο διαστημα το οποιο δοθηκε στον Φυρερ εγιναν θαυματα, μπορει να εχουν ακουστει διαφορα κυριως απο καθεστωτικα εβραικα ντοκιμαντερ τυπου History Channel, σε μια προσεκτικη ενορχήστρωση να εξαϋλωθεί να εξαφανιστει η κολοσσιαία συνεργασια μεταξυ μπολσεβικων-καπιταλιστων κατα την διαρκεια του πολεμο και να αποδωθει η ηττα σε μια "βιαιη ρατσιστικη στενομυαλοσυνη" του "σατανικου" Χιτλερικου καθεστωτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παρεπιπτοντως δεν διαφωνω μαζι σου Ελλην Εθνικιστη, εκτιμω τις θεσεις σου , εχω δει πολλες σου αναρτησεις,εισαι αξιοπρεπεστατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών