Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 01, 2012

Πάρτυ με τις συντάξεις... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ... 150.000 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ Ή "ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ" ΤΟΥ ΙΚΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΑΠΟΓΡΑΦΟΥΝ....!!!


ΠΟΣΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΊΜΟΥ...;;; ΠΟΣΕΣ...;;
 
Δεκάδες χιλιάδες συνταξιούχοι του ΙΚΑ δεν έχουν προσέλθει για να απογραφούν, την ώρα που η σχετική διορία λήγει την Παρασκευή, προϊδεάζοντας για.... πολύ μεγάλο αριθμό συντάξεων - μαϊμού στο ΙΚΑ.
Ειδικότερα, περίπου 150.000 συνταξιούχοι του ΙΚΑ δεν έχουν εμφανιστεί από τον Ιούλιο, όταν άρχισε η διαδικασία της απογραφής.
Όπως μετέδωσε το Mega, ο υπουργός Εργασίας Γ.Βρούτσης ξεκαθάρισε ότι όποιος δεν απογραφεί έως την Παρασκευή δεν θα πάρει σύνταξη στις 21 Οκτωβρίου.
«Οι αριθμοί είναι μεγάλοι και προκαλούν» δήλωσε ο διοικητής του ΙΚΑ Ρ.Σπυρόπουλος και υποσχέθηκε ότι θα δίνει στοιχεία για την απογραφή καθημερινά έως την Παρασκευή.
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ... Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΑΥΤΗ ΞΑΝΑΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΣΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΜΕΣΩ ΤΡΙΤΩΝ ΜΕ ΠΛΗΡΟΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ 15 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ...!!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ...;;; ΚΕΝΤΕ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ...
"ΣΤΟΧΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών