Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 01, 2012

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ... ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!(Την ποιά...;)

Πραγματικό κίνδυνο για τη δημοκρατία αποτελούν, η αύξηση της μισαλλοδοξίας και η διάδοση ακραίων, εξτρεμιστικών και ρατσιστικών ιδεών, υποστήριξε ο πρόεδρος της Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης Ζαν-Κλοντ Μινιόν.

Κηρύσσοντας την έναρξη των εργασιών της φθινοπωρινής Συνόδου της Ολομέλειας της Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, ο πρόεδρος του Σώματος Ζαν-Κλοντ Μινιόν προειδοποίησε για .....

τον πραγματικό κίνδυνο που όπως είπε υπάρχει για την δημοκρατία εξαιτίας της αύξησης της μισαλλοδοξίας και την διάδοση ακραίων και ρατσιστικών ιδεών.

Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην αναταραχή και τις βίαιες εκδηλώσεις ανά τον κόσμο, που προκάλεσε η προβολή στο Διαδίκτυο μίας ισλαμοφοβικής ταινίας την οποία καταδίκασε, χαρακτηρίζοντας την απερίσκεπτη και προκλητική ενέργεια.

Ο πρόέδρος της Συνέλευσης εξέφρασε ακόμη την ανησυχία του για τα γεγονότα μετά την "Αραβική Άνοιξη" και υπογράμμισε ότι, παρόλο που οι νέες αρχές στα Αραβικά κράτη προσπαθούν να θέσουν σε εφαρμογή σημαντικές μεταρρυθμίσεις, υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με τη συμμόρφωση με τις αξίες και τα ευρωπαϊκά πρότυπα, ιδιαίτερα στο θέμα της ισότητας μεταξύ γυναικών και ανδρών, την σχέση θρησκείας-κράτους, καθώς και το σεβασμό των δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών όλων χωρίς διακρίσεις.

Αναφερόμενος τέλος στο ζήτημα που δημιουργήθηκε μετά την απόφαση του προέδρου της Δούμας να ακυρώσει την προγραμματισμένη ομιλία του και την συμμετοχή του στις εργασίες της Συνέλευσης, ο κ. Μινιόν, υποστήριξε ότι, δεν έχουν καμία βάση οι ενστάσεις που προέβαλλε ο πρόεδρος του Ρωσικού κοινοβουλίου, αναφορικά με το περιεχόμενο της υπό συζήτηση έκθεσης, η οποία αφορά τον βαθμό συμμόρφωσης της Ρωσικής Ομοσπονδίας προς τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει έναντι του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Εξέφρασε την ελπίδα ότι σύντομα θα υπάρξει νέα ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων μεταξύ του Συμβουλίου της Ευρώπης και του κ. Ναργιάσκιν

3 σχόλια:

  1. Ζω για την ωρα που ο εθνικοσοσιαλισμος θα ξυπνησει στις ψυχες των αριων και θα τσακισει αυτην την εβραιοκοινοβουλευτικη σαπιλα.

    ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙΤΕ παρασιτα της ανθρωποτητας , ο Φυρερ σας τρομοκρατει ακομα και νεκρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλήθεια , γιά ποιά Δημοκρατία μιλάει αυτός ό Κυριος Ζάκ κλόντ Μινιόν ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΝΤΡΩΣΑΝ ΜΕΣΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ , ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ...ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΝΟΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών