Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 16, 2012

Νέος κύκλος βίας στο Ζεφύρι!! Ανήσυχοι και απροστάτευτοι οι κάτοικοι - Ανύπαρκτη η διοίκηση του Δήμου!!

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Ζεφύρι, στην ευρύτερη περιοχή του καταυλισμού ρομά, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Στην περιοχή βρίσκονται πάνω από 400 αστυνομικοί όλων των υπηρεσιών(Ασφάλεια Αττικής, ΕΚΑΜ, Αμεση Δράση, ΔΙΑΣ ΟΠΚΕ, ΔΕΛΤΑ, ΥΑΤ, Τροχαία κ.ά.). Στις έρευνες για τον εντοπισμό όπλων και ναρκωτικών συνδράμουν τέσσσερις αστυνομικοί σκύλοι, καθώς και ένα ελικόπτερο της ΕΛΑΣ. Η κινητοποίηση πραγματοποιείται μία ημέρα μετά το αιματηρό περιστατικό μέσα στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων με πρωταγωνιστές ρομά. Υπενθυμίζεται ότι.... μία γυναίκα έβγαλε όπλο μέσα στο κτίριο 9 και πυροβόλησε κατά δύο ανδρών που κατηγορούνταν για τη δολοφονία του γιου της πέρυσι στο Ζεφύρι. Ο ένας έπεσε νεκρός και ο άλλος τραυματίστηκε στο πόδι.

Οι κάτοικοι, νοιώθουν για ακόμη μια φορά, έρμαιοι στην διάθεση και την εγκληματικότητα που έχουν αναπτύξει, με την ανοχή της πολιτείας και του Δήμου και αναρωτιούνται, μέχρι πότε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το οργανωμένο κράτος θα σέρνεται πίσω από τις ΥΨΗΛΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΕΣ, εγκληματικές δραστηριότητες των Ρομά.

Το τηλέφωνο της Τοπικής Οργάνωσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ απαντάει συνεχώς σε κλήσεις κατοίκων της περιοχής, που ζητούν την συνδρομή μας και την πίεση προς τις αρχές. Oι κάτοικοι ευελπιστούν αυτή τη φορά να υπάρξει τουλάχιστον αφοπιλισμός και σύλληψη των εγκληματικών ΓΝΩΣΤΩΝ στοιχείων, για να τελειώνουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ από το κακό που συμβαίνει καθημερινά, με πυροβολισμούς, ληστείες, ακόμη και βιασμούς από ανηλίκους, όλα από μέλη, της κατά τα άλλα, "ευαίσθητης κοινωνικής ομάδας των ρομά"

Δεκάδες τα μπλόκα της Αστυνομίας στις οδούς Παναγίας Γρηγορούσας και Εθνικής Αντιστάσεως
xryshaugh.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών