Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 16, 2012

Χρυσή Αυγή βομβαρδίζει ΣΥΡΙΖΑ: "Κόμμα των αναρχικών και των τρομοκρατών"

Σταθάκης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Οι αναρχικοί δεν είναι άκρα, δέχονται την ελευθερία του λόγου!

"Οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ δεν το κρύβουν πως είναι κατ΄ουσίαν οι προστάτες των αντιεξουσιαστών - αναρχικών και των λοιπών μπαχαλάκηδων. Κι όλα αυτά στο όνομα της ελευθερίας της έκφρασης και του λόγου βεβαίως. Τρανές αποδείξεις τα χθεσινά λεγόμενα δυο εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ στην τηλεόραση.
Αρχικά, ο Γιώργος Σταθάκης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε στην εκπομπή «Ανατροπή» στο Mega:
«Το άκρο είναι ένα. Διότι όλο το άλλο σύστημα, περιλαμβάνω και τους αναρχικούς, αποδέχονται -μέχρι και τους αναρχικούς- δύο κανόνες οι οποίοι αποτελούν τον συνδετικό ιστό της κοινωνίας μας: την ελευθερία της τέχνης πάνω από όλα, αδιαπραγμάτευτη και του λόγου, αδιαπραγμάτευτη! Αυτό το οποίο συνδέει την κοινωνία μας είναι οι πολιτικές ελευθερίες.»
Από την άλλη, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης δήλωσε στην χθεσινή εκπομπή NETWEEK ότι η Αστυνομία στα πρόσφατα επεισόδια στο Σύνταγμα παγιδεύει τους "κοινωνικούς αγωνιστές", φορτώνοντας τους στα σακίδια πέτρες και μολότωφ. Να σημειωθεί ότι την επόμενη μέρα στα δικαστήρια αυτοί που προσέγγιζαν τους κατηγορούμενους, δηλώνοντας τους να μην φοβούνται για καταδίκη ήταν (ποιοι άλλοι;) οι γνωστοί δικηγόροι του ΣΥΡΙΖΑ.
Προκαλούν το γέλιο οι... υπερασπιστές της ελευθερίας του λόγου, οι οποίοι είναι αυτοί που πρωτοστατούν (ανεπιτυχώς) σε κάθε αντισυγκέντρωση και προσπάθεια μπλοκαρίσματος κάθε νόμιμης πολιτικής δράσης της Χρυσής Αυγής".
Γραφείο Τύπου 
Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών