Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 16, 2012

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΚΕ- ΓΚΕΣΤΑΠΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΙΑΝΤΟΥ...!!


«Ύστερα από διαπραγματεύσεις με τη Γερμανική Διοίκηση καταλήξαμε μαζί της σε συμφωνίες που θα πρέπη στο μέλλον να τις εφαρμόσουμε πιστά γιατί αυτό επιβάλλουν τα κομματικά μας συμφέροντα.

Σύμφωνα μ αυτές κάθε «σαμποτάζ» ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια μας ενάντια οπλιτών ή βαθμοφόρων του Στρατού Κατοχής θα γίνεται υστέρα από σχετικές υποδείξεις του αρχηγού της Γκεστάπο. Δόστε επομένως εντολή στις Αχτίδες να πάψουν στο εξής οι ξεκάρφωτες ενέργειες. Οπλισμός μας εξασφαλίστηκε αρκετός. Σαν υπεύθυνο για τη δουλειά αυτή ή Γερμανική Διοίκηση όρισε τον .....
Ταγματάρχη Όττο του Β' Γραφείου. Ακόμα ανάλαβαν την υποχρέωση να μας ειδοποιούν για τα μπλόκα και τις συλλήψεις ώστε κανείς να μην υπάρχη κίνδυνος για τα μέλη της οργανώσεως μας. Παράλληλη υποχρέωση αναλάβαμε και μεις για την περίπτωση της αναχώρησης τους από την Ελλάδα. Κανένας δεν πρέπει να ενοχληθή.
ΑΘΗΝΑ 13/8/44
Ι. ΣΙΑΝΤΟΣ»

4 σχόλια:

  1. Δεν νομιζω οτι εχουν νοημα τετοιες δημοσιευσεις απο εθνικοσοσιαλιστες η εθνικοσοσιαλιζοντες οπως θεωρω οτι ειναι ο Πασπαρτου.

    Ειναι σαν να βαζουμε στο ιδιο τσουβαλι τον εθνικοσοιαλισμο με την εβραιομαρξιστικη συμμορια, καταλαβαινω οτι το θεμα ειναι για την καταδειξη του οπορτουνισμου των εβραιομπολσεβικων και των αντεθνικων τους θεσεων, αλλα εχουμε δεκαδες παραδειγματα ιστορικα για να καταδειξουμε τον εθνοκτονο ρολο των εβραιομπολσεβικων, χωρις συγκεκρκιμενες συγκεκριμενοποιησεις μπορει αυτο το θεμα να δημιουργησει λανθασμενες εντυπωσεις στον μεσο απολιτικο εθνικοσφρονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ανάρτηση έχει συγκεκριμένο προπαγναδιστικό σκοπό, όπως πολύ σωστά το διαπίστωσες...
      Αν είναι δυνατόν να θέλω να ταυτίσω τον Εθνικοσοσιαλισμό με τον εθνοκτόνο εβραιομπολσεβικισμό.

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
  2. Η όλη εικόνα "ηρωοποίησης" των συμμοριτών του ΚΚΕ και της αριστεράς στα μάτια του ελληνικού λαού τις τελευταίες δεκαετίες στηρίχτηκε στην υποτιθέμενη δράση τους εναντίον των Γερμανών κατά τη διάρκεια της κατοχής...αυτά τα έγγραφα είναι πολύ σημαντικά και αποδεικνύουν ότι η όλη υποτιθέμενη δράση των συμμοριτών του ΚΚΕ κατά των Γερμανών ήταν μία απάτη και υπό αυτό το πόρισμα ορθώς βγαίνουν τα πολύ συγκλονιστικά και κατατοπιστικά αυτά έγγραφα και ντοκουμέντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΜΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ !!! ..... ΚΡΥΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών