Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 17, 2012

Όταν οι κομμουνιστοσυμμορίτες έβριζαν τον Παύλο Μελά, με τη συνοδεία 'συντρόφων της Μακεδονίας"..Το "αιώνιο" μίσος των κομμουνιστών για το Έθνος μας και τη Μακεδονία...

Ριζοσπάστης 1932
Οι εθνομειοδότες μπολσεβίκοι εχθροί μας, όπως η «ξύπνια» και ιστορικά ευαίσθητη μπολσεβίκα βουλευτής Γαρούφω Κανέλλη, αλλά και διάφορα αριστερά αντεθνικά κατακάθια, δήθεν αγνοούν και αποσιωπούν πως  η προσπάθεια  του ανθέλληνα Ιωσήφ Τίτο είχε συστηματικό κομμουνιστικό προηγούμενο από την .. «ελληνική» πλευρά.  Δεν θα ξαναγράψουμε εδώ τα πασίγνωστα ιστορικά τεκμήρια της εθνοπροδοτικής στάσης των μπολσεβίκων που  ξεπούλησαν την Μακεδονία μας υπακούοντας τα διεθνιστικά τους αφεντικά. Θ’ αρκεστούμε στην παρουσίαση μιας ιστορικής λεπτομέρειας  που  αφορά την στάση των προδοτών μπολσεβίκων απέναντι στον Εθνικό Ήρωα Παύλο Μελά και συνάμα απέναντι στην Μακεδονία μας :
Εφόδιό μας η εφημερίδα του μπολσεβίκικου «Δημοκρατικού (!) Στρατού» «Προς τη Νίκη» της 28ης Μαρτίου 1949, όπου.....
περιγράφονται φανφαρόνικα άφθονες λεπτομέρειες από το 2ο  Συνέδριο του ΝΟΦ (της γνωστής κομμουνιστικής σλαβομακεδονικής οργάνωσης Narodno Osloboditelen Front  - Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο/ ΕΑΜ των σλαβόφωνων και σλαβοκίνητων μπολσεβίκων) στις 25 και 26 Μαρτίου 1949, στην εκκλησία του χωριού Ψαράδες στις Πρέσπες.
Στο συνέδριο κατά την εφημερίδα, παραβρέθηκαν περισσότεροι από 600 αντιπρόσωποι του «σλαβομακεδονικού λαού», καθώς επίσης και ο ίδιος ο σταλινικός γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Νίκος Ζαχαριάδης και ο «αντιστράτηγος» των κατσαπλιάδων Κώστας Γυφτοδήμος - Καραγιώργης. Ανάμεσα σε φρενήρεις επευφημίες και συνεχή συνθήματα για την «ενιαία πάλη ΚΚΕ και ΝΟΦ» ο αρχικατσαπλιάς Καραγιώργης ανέφερε και τα εξής χαρακτηριστικά: «Πόσοι είναι οι τόποι που βασανίστηκαν, στέναξαν τόσο κάτω από τόσους ζυγούς σκλαβιάς, όσο ο μακεδονίτικος λαός. Οι Τούρκοι Μπέηδες πιο παλιά, οι Σέρβοι κομιτατζήδες και οι Έλληνες κομιτατζήδες - οπλαρχηγοί, Παυλομελάδες και Καπετάν Βαρδαίοι, Τσόντοι και Γαρέφηδες, του έσφιγγαν τη θηλιά στο λαιμό. Το Ίλιντεν του 1903 ήταν ένα μεγάλο επαναστατικό ξεκίνημα. Μεγάλοι και δοξασμένοι άνδρες του σλαβομακεδονικού λαού, ο Ντέλτσεφ, ο Πετρώφ, ο Σαντάσκυ, ο Πανίστα, ο Τσάουλεφ, ο Γκρούεφ και τόσοι άλλοι, έδωσαν το αίμα τους για τη μακεδόνικη λευτεριά».
Και συνέχισε ο …. ερυθρός πατριοπροδότης Γυφτοδήμος: «Το ΚΚΕ έχει υποχρέωση από την ίδια τη διεθνιστική του φύση, από την ίδια τη μαρξιστική - λενινιστική – σταλινική του κοσμοθεωρία, στάθηκε πιστό στον αγώνα του μακεδόνικου λαού και ολοκλήρωσε με την ιστορική του απόφαση της 5ης Ολομέλειας, τη σωστή γραμμή του στο εθνικό ζήτημα. Ο σλαβομακεδόνικος λαός, με τον αγώνα του, με τις θυσίες του, με την ένοπλη συμβολή του στον μεγάλο απελευθερωτικό αντιιμπεριαλιστικό αγώνα του ελληνικού λαού, έχει κερδίσει έμπραχτα το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση και τη λεφτεριά του».
Ως επίλογο αξίζει να παραθέσουμε πως.....

συνέχεια

4 σχόλια:

  1. Δεν υπαρχουν δικαιολογίες λοιπον για οσους ενήλικες συμμετείχαν στην ληστοσυμμορία εγκληματιών του ΕΑΜ ΕΛΑΣ, ξεραν πολυ καλα τι ανθελληνικος εβραικος εσμος ηταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φίλε δεν είναι έτσι, στην Ευρυτανία που ξέρω πολλούς τους παίρναν δια της βίας στο αντάρτικο γιατί αλλιώς είχε μαχαίρι και σε αυτούς και σε όλη την οικογένεια τους.
    ο κόσμος δεν τολμούσε κάν να είναι ουδέτερος, τους ουδέτερους τους εκτελούσαν... και φυσικά όσοι ήταν γνωστοί δεξιοί τους ήταν εξαφανισμένοι απο τα μέρη για τον φόβο αντιποίνων, στα λέω αυτά γιατί τα ξέρω απο 2 μπαρμπάδες μου που ήταν στο εάμ στο πρώτο αντάρτικο όπως το αποκαλούν.
    επίσης στα χωριά δεν αφήνανε τίποτε, περνάγανε και τρώγανε πίνανε τσάμπα και ούτε τόλμαγες να μιλήσεις, πέρνανε και κανά κατσίκι μαζί για το δρόμο.
    γενικά πλήρης αναρχία, όλα για την πάρτη τους, αν είχαν να φάνε τα γυναικόπαιδα στα χωριά αφού τα αδειάζανε απο τα πάντα, ποσώς τους ενδιέφερε.
    πάντως δόξα τω Θεό έχω ακούσει πάμπολες ιστορίες τρόμου απο τους ίδιους τους συμετέχοντες που τους πέρναν με την βία.
    για να μή πούμε τι πλύση εγκεφάλου κάνανε στα μικρά που τα αποκαλούσαν δήθεν αετόπουλα και όλη μέρα τα πορώνανε με μαλακισμένα κουμουνιστικά εμβατήρια.
    τέλος καλό, όλα καλά, να σου λένε και οι ίδιοι, φαντάσου τι αίσχη είχαν δει τα μάτια τους.
    στα γράφει κάποιος που η οικογένεια του είχε 2 καμμένα σπίτια, ένα απο γερμανούς σε αντίποινα και ένα απο αντάρτες στο δεύτερο αντάρτικο (συμμοριτοπόλεμο)
    καλό απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΙΔΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟ ΣΣΤΡΑΤΟΣ.

      Διαγραφή
  3. Ἔ, ὄχι ''ΙΔΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΣ.''. Μετά ἀπό τόσα χρόνια καί τήν ἀποκάλυψη τόσων στοιχείων γιά τήν περίοδο τοῦ συμμοριτοπολέμου καί τόν προδοτικό ρόλο τῶν κομμουνιστῶν, μέ τίς ἀπάνθρωπες μεθόδους τους, γιά ἀνείπωτα βασανιστήρια σέ βάρος τῶν Ἐλλήνων πατριωτῶν, νά θέλουμε τῶρα νά τά ἐξισώσουμε ὅλα !!!
    Ἀπό τήν μία ἦταν ὁ Ἐθνικός Στρατός πού ἐλευθέρωνε καί ἀπό τήν ἄλλη, οἱ συμμορῖτες τοῦ ΚΚΕ ἐξ. πού ἔκαιγαν, λήστευαν, βίαζαν, βασάνιζαν καί δολοφονοῦσαν. Δέν ἐκδικηθήκαμε κανέναν, ἀλλά δέν ξεχνᾶμε.
    ΜάχΠάν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών