Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 17, 2012

Α-ΠΟ-ΚΑ-ΛΥ-ΨΗ: ΣΥΜΜΟΡΙΤΙΣΣΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΑΥΤΟΜΟΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΛΑΕΡΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ...!!!!



 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δυστυχώς πληροφορούμαστε ότι η άθλια - εμετική παράσταση θα συνεχιστεί στο Γκάζι.....Θα πράξουμε τα αυτονόητα

ΗΡΘΕ ΣΑΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗΣ ΤΟ 1991 ΑΛΛΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ
Εφημερίδα "Στόχος"._ Το «Corpus Christi» πρωτοανέβηκε το 1997 στην Νέα Υόρκη και έκτοτε είναι το πιο αγαπημένο θεατρικό έργο όλων των Φεστιβάλ Κιναίδων και Λεσβιών απανταχού του κόσμου. Ακόμη και στην Αμερική, ο συγγραφέας Τέρενς Μακνάλυ δέχθηκε απειλές για την ζωή του από χριστιανικούς κύκλους.
 
Τι δουλειά είχε να το ανεβάσει ο Αλβανός Λαέρτης Βασιλείου; Κι ας δούμε στο φινάλε, ποιος είναι αυτός ο...... ιδιαιτέρως ευεργετημένος από το Ελληνικό Κράτος, Λαέρτης Βασιλείου: Ήλθε στην Ελλάδα το 1991 ως Βορειοηπειρώτης και σύντομα προσελήφθη στο Εθνικό μας Θέατρο, όπου πρέπει να έχεις μπάρμπα στην Κορώνη για να μπείς. Έχει παίξει σε δεκάδες σήριαλ του «Αντέννα», όπου τον μάζεψε ο Μηνάς Κυριακού, γιατί λυπήθηκε τον φτωχό Αλβανό… Ο ίδιος έχει επανειλημμένως δηλώσει ότι αισθάνεται Αλβανός και ουχί Έλλην, αν και η μαμά του είναι Ελληνίδα κομμουνίστρια που κατέφυγε μετά τον Συμμοριτοπόλεμο στην Αλβανία του Χότζα για να δεί προκοπή! Εκεί παντρεύτηκε έναν αξιωματικό του Αλβανικού Στρατού και γέννησε τον Λαέρτη.
Σύμφωνα με καταγγελία του Μητροπολίτου Πειραιώς, Σεραφείμ Μεντζελόπουλου (Ιούνιος 2012), ο Λαέρτης Βασιλείου μισεί θανάσιμα την Ορθόδοξη Εκκλησία, αν και ο πρώην Μητροπολίτης Πειραιώς, Καλλίνικος, είχε προσλάβει ως νεωκόρο τον Αλβανό πατέρα του Ηλία Βασιλείου, για αρκετά χρόνια στον Άγιο Δημήτριο Πειραιώς!.. Αυτοί είναι οι Αλβανοί από το 1821 μέχρι σήμερα: Αγνώμονες, με φοβερό μίσος για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία. Υπενθυμίζουμε ότι η Ιερά Σύνοδος (προς τιμήν της) τον περασμένο Ιούνιο είχε καταδικάσει επισήμως το ανέβασμα του βρωμερού έργου και είχε καλέσει τους Χριστιανούς να μη πατήσουν το πόδι τους στο θέατρο «Χυτήριο».
Κοινός Νούς - Εφημερίδα "Στόχος"

8 σχόλια:

  1. ε για αυτό δηλώνει αλβανό... στα τρένα και γρήγορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδω υπαρχει κατι που δεν καταλαβαινω.
    Η συμμοριτισα μανα του κωλοπαιδου παντρευτηκε Αλβανο αξιωματικο.
    Ο πατερας του ΗΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ μετα την κοπανησε στην Ελλαδα και τον μαζεψε ο Καλλινικος στον Πειραια για καντηλαναφτη;

    Αλλα το ονομα Ηλιας Βασιλειου δεν μοιαζει για αλβανικο.
    Μηπως το 'χε αλλαξει οπως κανουν συνωτατα οι οβριοι;
    Η εχει γινει καπου λαθος;


    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πατρίκιε φυσικά και το έχει αλλάξει το όνομα...
      Οι περισσότεροι Αλβανοί μετά την πτώση του καθεστώς Χότζα και βλέποντας την "ευκαιρία" να μεταναστέυσουν στην Ελλάδα μετά από πρόσκληση του...Antony βαπτίστηκαν Χριστιανοί Ορθόδοξοι και ζήτησαν πολιτικό άσυλο.

      Τεράστιο μερίδιο ευθύνης για αυτές τις αφίξεις έχει και η ελλαδική Εκκλησία που μοίραζει αφιδώς "πιστοποιητικά" χριστιανικότητας σε όλους αυτούς τους....κατατρεγμένους.
      ακόμη και στους αξιωματικούς του στρατού του Χότζα

      Και είναι ακόμη νωρίς..
      Έχει πολύ ψωμί η υπόθεση του κίναιδου

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
  3. Φίλε Πατρίκιε και φίλε διαχειριστή, έτυχε πριν από 2-3 χρόνια να δω μια συνέντευξη αυτού του "καλλιτέχνη" στην κρατική ΝΕΤ.

    Εκεί λοιπόν είπε ότι το επίθετο του Αλβανού πατέρα του είναι ΒΑΣΙΛΙ, αλλά όταν ήρθε στην Ελλάδα το έκανε ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ για να φαίνεται πιο "Ελληνικό".

    Είπε ακόμα ότι στην Αλβανία ένιωθε Έλληνας και στην Ελλάδα νιώθει Αλβανός, διότι - άκουσον άκουσον - του αρέσει να ταυτίζεται πάντα με τους "καταπιεσμένους" !!!!

    Και το κερασάκι στην τούρτα ήρθε όταν είπε πως το 50% των σημερινών Ελλήνων είναι ...αλβανικής καταγωγής !!!!

    Μιλάμε για ΣΟΒΑΡΗ ψυχοπαθολογία και διχασμό προσωπικότητας !

    Κλείνω με κάτι που συνηθίζω να λέω για όλους αυτούς τους κιναίδους δήθεν "καλλιτέχνες" :

    Για καμαρώστε έναν καλλιτέχνη, που τον έπαιρνε με τέχνη !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι ρε φιλε,ψεμματα λεει? Και αν ενα μεγαλο ποσοστο Ελληνων,ειναι αλβανικης καταγωγης αυτο δεν σημαινει τιποτα.Ειναι η εθνικη συνειδηση που μετραει και οχι η καταγωγη.Ο Αγαμεμνων του γενους των Ατρειδων,ηταν απογονος του Πελοπα που ηταν Παφλαγονας.Μπορει λοιπον να ηταν αλβανικης καταγωγης ο ΜαρκοΜποτσαρης και πολλοι αλλοι,αλλα ειχαν Ελληνικη εθνικη συνειδηση και πολεμησαν για ελυθερη Ελλαδα,οχι αλβανια.

      Διαγραφή
    2. Μάρκος Μπότσαρης μόλις έφτασε στη Ζάκυνθο:
      "Ο Έλλην δεν μπορεί να αισθάνεται ελεύθερος εκεί όπου κυματίζει η Βρεττανική σημαία"
      "Άρβανον": Φυλή Ελληνική της Ηπείρου που χρονολογείται από το 100ομ.χ. όπως το αποτύπωσε και στα έργα του ο Αλέξιος Κομνηνός..
      εκτός και αν θέλεις να μας πείς ότι ο Καστριώτης,ο Νταλίπης , ο Κώττης και ο Ανδρούτσος ήταν Αλβανοί..
      Οι σκιπιταρ Αλαβανοί(διναρικού τύπου φυλετικά) δεν έχουν καμια σχέση με τους αρβανίτες.
      Μην ξαχνάς ότι ο Αριανός καταγράφει αλβανικό φύλο στον Καύκασο.
      Φαίνονται άλλωστε σε πολλούς τα μογγολικά χαρακτηριστικά και δεν είναι από τις αλλαξοκωλιές με τους Οθωμανούς(τουρκαλβανοί)

      Και να σου θυμίσω επίσης τι έγινε στην Ελλάδα μόλις ο Μπερίσα στις αρχές του 90' είχε πει πως οι Αρβανίτες είναι εθνική μειονότητα της Ελλάδας..
      ΠΟΛΕΜΟΣ αν θυμάσαι από επώνυμους Αρβανίτες

      και κάτι ακόμη...μια σοβαρή ανθρωπολογιή έρευνα που έχει γίνει από τον καθηγητή Πίτσιο "Η Ανθρωπολογική Μελέτη του Πληθυσμού της Πελοποννήσου" αναφέρει:

      "Η εξέταση αυτών των ομάδων (Αρβανιτοφώνων), μία στη Μεσσηνία, μία στην Αργολίδα και δύο στην Κορινθία, έδειξε ότι σε καμία περίπτωση δεν ξεχωρίζουν από το συνολικό πληθυσμό της Πελοποννήσου ή από τις γειτονικές ομάδες. Σε κανέναν από τους ενενήκοντα χάρτες γνωρισμάτων που σχεδιάστηκαν, δεν μοιάζουν μεταξύ τους περισσότερο από όσο με τις γειτονικές τους γεωγραφικές ομάδες. Επίσης, στα στατιστικά δενδρογράμματα ,ταυτόχρονης σύγκρισης περισσοτέρων γνωρισμάτων, δεν διαχωρίζονται οι αρβανιτόφωνες ομάδες από τις υπόλοιπες της Πελοποννήσου"

      ΑΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ...που και γλωσσικά να το δούμε η γλώσσα τους είναι αμιγώς Ελληνική και το συντακτικό τους και η γραμαμτική που ως γνωστόν "ΔΕΝ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ"..


      Υ.γ.
      Ελάχιστοι είναι οι αλβανοί(φυλετικά) που απέκτησαν ελληνική συνείδηση, αν τελικά απέκτησαν
      Υ.Γ.2
      Διαβάζουμε που και που κανένα βιβλίο να ξεστραβωθούμε
      Υ.Γ.3
      Και μόνο που ανέφερες ότι το 1000π.χ. υπήρχαν στην περιοχή της Ελλάδος και άλλα φύλα πλην πελασγών - ιωνικών είναι για γέλια η κάθε απόπειρα συζήτησης αλλά σου απάντησε ο Έλλην καταλλήλως

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμε 10:05, ΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΕΕΙ!

    ΚΑΙ ΝΑΙ , Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ μετράει πρώτα, και μετά η συνείδηση !

    Οι Αρβανίτες είναι ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ Ελληνικό φύλο και η γλώσσα τους έχει ομηρικά στοιχεία.

    Και οι Παφλαγόνες - που επικαλείσαι - ήταν ΕΛΛΗΝΟΠΕΛΑΣΓΙΚΟ Φύλο.

    Διάβασε τα ΠΕΛΑΣΓΙΚΑ του Θωμόπουλου - εκδόσεις Πελεκάνος - και το ΑΛΒΑΝΟΙ-ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ-ΕΛΛΗΝΕΣ του Καργάκου - εκδοσεις GUTENBERG και θα δεις ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ δεν έχουν καμία σχέση με τους Σκιπιταραίους Αλβανούς.

    Άντε, φιλοαλβανέ, που θα μας πεις ότι ο Μάρκος Μπότσαρης ήταν ...Αλβανός !

    Άντε να διαβάσεις την επιστολή των Σουλιωτών το 1792 στην Αικατερίνη της Ρωσίας όπου αποκαλούν τους εαυτούς τους "απογόνους του Λεωνίδα" και έλα να μας πεις ποιοι ήταν οι "αλβανοί", ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ !

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΟΤΕ !!

    Το κατάλαβες αλβανάκο ;;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαλαρωστε αλλα ξερει καποιος να μου πει γιατι ακομη και τα αδεσποτα στον δρομο ενω ειναι ηρεμα μολις περασει αλβανος λυσανε ; ΕΝΣΤΙΚΤΟ ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών