Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 21, 2012

Η απάντηση της Χρυσής Αυγής στους παπάδες που την λοιδορούν: "Η Ορθοδοξία είναι βασικό συστατικό του Έθνους μας"

«Σε απάντηση των δηλώσεων του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Σιατίστης, τον ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το πολιτικό μας πρόγραμμα, το οποίο εκδόθηκε το 1992: "η Χρυσή Αυγή στηρίζει την Ορθοδοξία σαν απαραίτητο συστατικό του Έθνους μας και στοχεύει στην ανάδειξη του εθνικού χαρακτήρα της Εκκλησίας και στην αναβάθμιση της εκκλησιαστικής εκπαίδευσης με Ελληνορθόδοξες αρχές και ιδανικά".


Επίσης τον πληροφορούμε ότι.... η Χρυσή Αυγή ουδέποτε έκανε πολιτική, πραγματοποιώντας "χριστεμπόριο", όπως πλείστοι πολιτικοί με φωτογραφίες σε λιτανείες κλπ. Η παρουσία μας στη συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε κατόπιν προσκλήσεως των οργανωτών της διαμαρτυρίας.

Μας αδικεί με όσα είπε και μας προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ένας Ιεράρχης πολιτικολογεί εναντίον συγκεκριμένου κόμματος, ενώ δε λέει λέξη για κόμματα και πολιτικούς που δηλώνουν ευθέως άθεοι, βλάσφημοι και ανήκουν σε σκοτεινές λέσχες, μυστικές εταιρείες και δόγματα.

Τελειώνοντας δηλώνουμε ότι η Χρυσή Αυγή στηρίζει την Ορθοδοξία σαν συστατικό της εθνικής μας ταυτότητος και το ποιος πιστεύει ή όχι δεν θα το κρίνει κανένας σ' αυτόν τον κόσμο, αλλά ο Θεός. Καταδικάζουμε απερίφραστα τις όποιες απειλές δηλώνουν ότι δέχονται οι άνθρωποι της Μητροπόλεως Κοζάνης, με τις οποίες φυσικά δεν έχουμε καμία σχέση»

Γραφείο Τύπου
Χρυσή Αυγή

23 σχόλια:

  1. Εαν ακουσατε τον συγκεκριμένο τραγοπαπα εβραιοχριστιανο , καταλαβαίνετε ποσο "συστατικό" στοιχείο ενος εθνους ειναι μια διεθνιστικη εβραικη θρησκεια.

    Μεχρι και ο ΑΝΘΙΜΟΣ ο "εθνικοφρονας" επιτεθηκε στην ΧΑ, δεν υπαρχει μελλον με τους ιουδαιοχριστιανους και θα πρεπει να το κατανοήσει γρηγορα η Χρυση Αυγη αποφεύγοντας τους.
    Το προβλημα του εβραιοχριστιανου τραγοπαπα δεν ηταν οτι παρουσιαζαν τον Γεσουα ραββι , πουστη, αλλα η Χρυση ΑΥγη, αυτος ειναι ο Αβρααμικος χριστιανισμος, δεν θα αργήσει ο καιρος οπου μαζι με τα αδελφια τους τους αθεους χριστιανους εβραιομπολσεβικους, θα κανουν "αντιφασιστικες" εκδηλωσεις μαζι με πακιστανους.
    Ηδη το κάνουν εν μέρει και τα συσσίτια τους ταιζουν εισβολείς για να μην τους χάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΕΒΡΑΙΟΣ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ . ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ !!

      Διαγραφή
    2. ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ. ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ.ΗΡΘΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ, ΑΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΩ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΩ ΑΠΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΩ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

      Διαγραφή
    3. Συναγωνιστή όσο έχεις ψηλά τη σημαία του Έθνους και της Φυλής δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα...
      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
  2. εισαι ασχετος και εκτος θεματος θολοκουλτουριαρη των ακραιων συμπεριφορών.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΕΡΙΨΑΝ ΤΟΝ ΠΑΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΟ. ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΑΠΑΞ.ΠΕΡΙΤΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗ.ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΚΑΠΙΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΦΤΕΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΛΛΑ Η ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ.ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΑΝΑΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο την μια "πανανθρωπινες" αξιες που επικαλείται ο συγκεκριμενος τραγοπαπας και μαλιστα ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ως πιστός του εβραιοχριστιανικου διεθνιστικου δογματος, και απο την αλλη εθνος...
      ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ Ναζιραιστες εβραιοχριστιανοι με ποιον ειστε, με τον γιαχβεδικο διεθνισμό η με τον εθνοφυλετικο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, παρτε μιαν απόφαση γιατι και με τα δυο δεν γινεται.

      Επισης το "εβραιχριστιανισμος" ως εβραικη προπαγανδα ειναι απλα αστειο.

      Διαγραφή
    2. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΞΕΝΥΧΤΗΣ!!! ΤΑ ΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΧΤΑΡΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥΣ... ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ DNA ΤΟΥΣ Ο ΦΟΒΟΣ (ΘΕΟΣ,ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ,ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ). ΟΥΤΕ ΜΕ ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΔΕΝ ΣΤΡΩΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ!

      Διαγραφή
    3. Παρτε και ενα χωρίο "εβραικης προπαγάνδα" απο την Καινη η Κενη διαθήκη , το ιερο κείμενο των "μη" εβραιοπληκτων Χριστιανων.

      Απο το στομα του Μεσια σας είναι αυτά.
      Κατα Ιωαννην Εαγγελιο.

      "Μην νομίζετε οτι εγω θα σας κατηγορήσω απέναντι στον Πατερα, υπάρχει ο κατήγορος σας, ο ΜΩΥΣΗΣ στον οποίο εσείς ελπίσατε. Επειδη αν πιστεύατε στον ΜΩΥΣΗ, θΑ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ, ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΓΡΑΨΕ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΕ ΟΣΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΠΩΣ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΟΓΙΑ?"

      ΕΛΑ ΝΤΕ ρε Γεσουα, και εγω αυτο αναρωτιέμαι,ευτυχώς σας κανει μαθήματα ο ιδιος ο θεός σας.

      Α και αυτα δεν σας τα λεει κανένας εβραιομπολσεβικος, εθνικοσοσιαλιστης είμαι.
      Με αγάπη και σεβασμό στον Πασπαρτου ,αλλα προσπαθώντας να θέσουμε την κατάσταση επι μιας λογικής βάσεως.

      Εγω το ξαναειπα, ενας μεγάλος άνδρας, ειχε πει για τον χριστιανισμό οτι υπήρξε ο μπολσεβικισμος της αρχαιότητας.
      Δεν θα αργήσει ο καιρός που θα διαδηλώνει η επίσημη εκκλησία μαζι με ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ και εβραιομπολσεβικους εναντίον του εθνοφυλετισμου της "σατανικής και αντιχριστης Χρυσης Αυγης", ηδη βοηθα τους εισβολείς να παραμεινουν στην Ελλαδα.

      Διαγραφή
    4. Αλαίν ντε Μπενουά;!
      Είσαι ωραίος...αν και ξέρεις φυσικά ότι ο συγκεκριμενός ήταν ψιλοφασίστας.
      Όχι Εθνικοσοσιαλιστής
      Θα περίμενα μιας και είσαι διαβασμένος (το καταλαβαίνεις ότι δεν το λέω ειρωνικά..αντίθετως με σεβασμό αναφέρομαι) να γράψεις κάτι από Νίτσε όπως:
      "ο Χριστιανισμός μας απεστέρησε των φρούτων του αρχαίου πολιτισμού"

      Λοιπόν για να μην τα πολυλογώ τα έχω ξαναπει..
      Είμαστε Εθνικιστές Φυλετιστές, και έχουμε υπογράψει την επιταγή του Ηροδότου
      "Όμαιμον, Ομόθρησκο, Ομόγλωσσον, Ομότροπον"

      Θέλοντας και μη(για τους μη Χριστιανούς-Ορθοδόξους το λέω) η βασική συνισταμένη της δημιουργίας Εθνικής Συνείδησης είναι η Ορθοδοξία.

      Αλλά πρώτα σας παρακαλώ όλους σας να συγκρατηθείτε και να βάλετε το Έθνος μας πιο ψηλά από κάθε τι...

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
  4. Πολυ ενδιαφερουσες οι τοποθετησεις σας εναντιων των Ορθοδοξων. Συνεχιστε να ξεδιπλωνεται τις θεσεις σας "συναγωνιστες" μονο πειτε μας για ποιο λογο η Χρυση Αυγη εκανε ανοιγμα και στον Ορθοδοξο χωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά σε παρακαλώ...
      και μη βάζεις σε " " το ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. Αν έχεις βασικό σκοπό την Αναγέννηση του ΈΘνους μας όλους θα τους θεωρήσεις συντρόφους στον Αγώνα

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Αγαπητε διαχειριστή με συγχωρείς εαν σε βαζω σε δυσκολη θεση .
      Οσο για τον άνωθεν σχολιαστη, η Χρυση Αυγη δεν ειναι θρησκευτικό κίνημα υποστηριζει την Χριστιανικη ορθοδοξια οσο οι πιστοι της υποστηρίζουν το Ελληνικο εθνος , εαν οι πιστοί της "ορθοδοξιας" μετατραπούν σε ενθεους μπολσεβικους δεν νομίζω οτι θα εχει να κανει και πολλα με αυτούς η Χρυση Αυγη.
      Εν τελει δεν τους ενδιαφερει το θρησκευτικο δογμα, απλα προστατεύει τον εθνικο χαρακτηρα οποιασδήποτε εκφάνσεως της Ελλαδος , εστω και εαν αυτη ειναι θρησκευτική.

      Οι φανατικοι δογματικοί Χριστιανοι δεν νομίζω οτι εχει νόημα να σχολιάζουν σε ενα πολιτικο εθνικιστικο φορουμ , μπορουν να αφήσουν τις αποψεις τους σε ενα θρησκευτικό φορουμ

      Διαγραφή
  5. Προς ΟΛΟΥΣ τους παραπάνω :

    Δεν σας έχω ξαναπεί μωρέ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ότι το ΕΘΝΟΣ, Η ΦΥΛΗ είναι ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ;;;

    Γιατί με νευριάζετε βραδυάτικα ;;;

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λέει ΝΑΙ στην Ορθοδοξία, στο βαθμό που η Ορθοδοξία έδρασε - και δρα - ως παράγων εθνικής ταυτότητας.

    Τώρα αν κάποιοι παπάδες έχουν διεθνιστικές και αντεθνικές απόψεις, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα τα χώνει και σ'αυτούς.

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΒΡΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ, μπας και απαλλαγούμε από την εβραιομαρξιστική πανούκλα !!!

    Άντε γιατί σας βαρέθηκα, κάθε φορά τα ίδια, "εβραιόπληκτοι" οι μεν, "σατανοπαγανιστές" οι δε κλπ κλπ.

    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν χρειαζεται να νευριαζει κανεις αλλα ουτε και ειναι σωστο να σκεπαζουμε ενα προβλημα που ειναι υπαρκτο χαριν της εθνικης ενοτητος.Για να λυθει το προβλημα ωφειλουμε να το κοιταξουμε καταματα και να ειμαστε ειλικρινεις ,αλλιως αργα η γρηγορα θα το ξαναβρουμε μπροστα μας. Η αληθεια ειναι οτι οι Ορθοδοξοι εχουμε εδω και καποιους μηνες που γνωρισαμε τη Χρυση Αυγη και οπως διαπιστωνω μαζι με αρκετους νεοεισερχομενους υπαρχει μια ειρωνικη και εμπαθης σταση εξ αιτιας της Χριστιανικης μας πιστης απο καποιους παλιοτερους στο χωρο. Οσο και αν προσπαθουν οι πιο ψυχραιμοι και ευγενεις να εξομαλυνουν την κατασταση αυτοι παντα βρισκουν το τροπο να μας "επιτεθουν" κατα καποιο τροπο. Δεν ξερουμε τι ειδους ιδεολογικης κατηχησης κανατε τα προηγουμενα χρονια αλλα...αφου αποφασισατε να κανετε ενα μεγαλυτερο ανοιγμα προς την ευρυτερη κοινωνια καλο θα ειναι (αν αυτο θελετε να συνεχιστει) να γνωρισετε σε ποιοτικοτερο βαθος που απευθεινεστε και να επανακατηχησετε τα παλιοτερα σας μελη. Η πλειοψηφια των Ορθοδοξων που εχει διαθεση να αγωνιστει δεν νιωθει καμια εχθρικη διαθεση απεναντι σε ατομα που εχουν διαφορετικη θρησκευτικη τοποθετιση (εξ αλλου πρωτα προσευχομαστε υπερ μισουντων και μετα υπερ των αγαπωντων ημας).Σε καμια περιπτωση ομως αυτο δεν πρεπει να εκληφθει ως αδυναμια.Το οτι δεν μισουμε δεν σημαινει πως δεν διαφωνουμε, δεν διεκδικουμε και δεν αγωνιζομαστε.Αν λοιπον θελετε Ορθοδοξους για να δωσετε μαζι την μαχη για την πατριδα θα πρεπει με απολυτη ειλικρινια να δειτε τα οποια προβληματα παρουσιαζονται. Αν εχετε σκοπο να παγιδευσετε καποιους απλα και μονο για ψηφοθηρικους λογους να ξερετε πως η δυναμικη που παρουσιαζει ο χωρος δεν θα εχει διαρκεια γιατι οπως ολοι πολυ καλα ειδαμε οι πολιτικες εξαπατησης δεν εχουν πλεον μελλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε ανώνυμε 9:38, εγώ είμαι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 18 ΧΡΌΝΙΑ και θεωρούμαι πλέον "παλιός".

    ΟΥΔΕΠΟΤΕ είδα ή συμμετείχα σε οποιαδήποτε αντιχριστιανική ή αντι-ορθόδοξη ενέργεια.

    Από το 1992 η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει δηλώσει ότι στηρίζει την ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, και πάντοτε - όσο θυμάμαι εγώ - στα εγκαίνια νέων γραφείων γινόταν κανονικότατος Αγιασμός.

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στηρίζει την ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ του Γένους που έδωσε έναν Διάκο, έναν Παπαφλέσσα, έναν Καραβαγγέλη, έναν Χρυσόστομο Σμύρνης.

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όμως ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ τις οικουμενιστικές - διεθνιστικές και αντεθνικές απόψεις της σημερινής "πολιτικώς ορθής" Εκκλησίας του Ιερωνύμου, του Βαρθολομαίου κλπ.

    Εκεί υπάρχει το πρόβλημα, και εκεί δημιουργούνται ίσως κάποιες παρεξηγήσεις.

    Η εωσφορική "αγαπολογία" της Νέας Εποχής - σαν αυτή που βλέπουμε από τον μητροπολίτη Σιατίστης - μας βρίσκει ΚΑΘΕΤΑ αντιθέτους.

    Όταν η Πατρίδα μας γίνεται Ισλαμική χώρα με τα εκατομμύρια λαθροεισβολέων, ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ "αγαπολογικά" κηρύγματα !

    Όποιος δεν είναι διατεθειμένος να ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ για την επιβίωση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ - στο όνομα του χριστιανισμού ή οποιασδήποτε άλλης θρησκείας - ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    Να εξηγούμαστε, για να μην παρεξηγούμαστε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω μαζι σου! Η κατασταση που επικρατει στην σημερινη "ηγεσια" της Ιεραρχειας αποτελει "εκτροπη" της Ορθοδοξιας. Γιατι μπορει η αγαπη να αποτελει το Α και το Ω της πιστης μας,ομως αν λειπει η διακριση (απο τις μεγαλυτερες αρετες της Ορθοδοξιας) τοτε η αγαπη μετατρεπεται σε "απατη" και σε μια "αγαπολογια" χωρις νοημα. Παντα ομως ο Θεος μας εμφανιζει Πατερες με διακριση και αγωνιστικο Ελληνορθοδοξο πνευμα ετσι ωστε να μας βοηθα να ανανηψουμε. Και για να κλεισω, γνωριζουμε οτι η Χρυση Αυγη ειναι μια πολιτικη παραταξη που εκφαζει τις αποψεις μας για την πατριδα, για τη σωτηρια της ψυχης μας εχουμε την εκκλησια (δεν απευθυνομαστε στην οργανωση) εχουμε ομως την πεποιθηση πως αν δεν υπαρξει συνειδητος και οχι επιπλαστος σεβασμος απο ολες τις πλευρες, δεν θα μπορεσει να υπαρξει και αποτελεσματικη συνεργασια.

      Διαγραφή
  8. εαν ειναι για τον χριστουλη βλεπω ενα σωρο ατομα γραφουν, εαν ειναι για κανενα σοβαρο εθνικο ζητημα ελάχιστοι.
    Καλα παμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tα εθνικα ζητηματα εγιναν μεγαλα γιατι τον Χριστουλη τον παραμερισαμε απο την πατριδα μας και θα γινουν ακομα μεγαλυτερα οσο καποιοι τον λοιδορουν ακομα.

      Διαγραφή
    2. Τρικιμια εν κρανιω επαγγελματία Ναζιραιστη

      Διαγραφή
    3. ΕΛΛΑΣ - ΕΛΛΗΝΩΝ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών