Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 21, 2012

Συνέντευξη του Εθνικιστή βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά στην "ΧΡΗΜΑ PLUS"..:"Η Ιστορία θα μας κρίνει"



Συνέντευξη του Χρήστου Παππά στην εφημερίδα ΧΡΗΜΑ PLUS , Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012



 Κύριε Παππά, την παρελθούσα εβδομάδα πρωταγωνιστήσατε σε επεισόδια που είχαν σχέση με το θεατρικό έργο που πρόσφατα "ανέβασε" Αλβανός σκηνοθέτης στο θέατρο "ΧΥΤΗΡΙΟ". Η εθνικότητα ήταν αυτή που πυροδότησε την οργή σας και για το Θέατρο ως Τέχνη αυτό το στοιχείο είναι ελέγξιμο και κολάσιμο ?

Προσκληθήκαμε από οργανώσεις συμπατριωτών μας, Ελλήνων Χριστιανών Ορθοδόξων, οι οποίοι, δικαίως, διαμαρτύρονταν για το περιεχόμενο της παράστασης. Είναι πάγια θέση της Χρυσής Αυγής ότι καμία από τις αναγνωρισμένες στη χώρα μας θρησκείες δεν πρέπει να καθυβρίζεται. Αυτό είναι διαχρονικά το ήθος των Ελλήνων. Όμως ως..... Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι, πρώτον, και ως βουλευτές εκλεγμένοι από τον Ελληνικό λαό, δεν μπορούμε να καθόμαστε άπραγοι όταν κάποιοι θεωρούν ότι κάνουν τέχνη παραχαράσσοντας και προσβάλλοντας το πρόσωπο του Θεανθρώπου και της Πίστεώς μας. Έχουμε λοιπόν καθήκον να προασπίσουμε την Πίστη μας, την Πίστη των γονέων μας, και την Ελληνορθόδοξη παράδοσή μας.

Εάν κάποιοι θεωρούν ότι με τον μανδύα της τέχνης μπορούν να διαδίδουν τις ιδεοληψίες τους, θα πρέπει να συμμορφωθούν με τα όσα οι νόμοι του κράτους επιτάσσουν, δηλαδή το σεβασμό στην κρατούσα θρησκεία που είναι η Ελληνική Ορθόδοξη πίστη μας.


 Μετά τις τελευταίες εξελίξεις σε ότι αφορά τη Τρόικα και τις απορρέουσες υποχρεώσεις που ανέλαβε η χώρα μας, πώς αξιολογείτε τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της κρίσης και τη προοπτική της χώρας μας στα επόμενα χρόνια?

Για ποιες πρωτοβουλίες μιλάτε;

Η τρικομματική κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ εκτελεί όσα διατάσσουν οι δανειστές των κομμάτων της. Οι δανειστές δεν δάνειζαν, κύριε Τουμάση, τον Ελληνικό λαό. Πρέπει να το καταλάβουν όλοι αυτό. Δάνειζαν τα κόμματα για να πλουτίζουν τα κομματικά τους στελέχη, για να καλοπληρώνονται οι μεγαλοεργολάβοι και για να εξαγοράζονται οι ψήφοι του ελληνικού λαού. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ποιες πρωτοβουλίες πήραν υπέρ του Ελληνικού λαού; Την μετατροπή των μισθών και των συντάξεων σε φιλανθρωπικά επιδόματα;

Εμείς δεν αποδεχόμαστε να γίνονται οι Έλληνες ζητιάνοι στον τόπο τους. Εμείς πιστεύουμε και αυτό θα κάνουμε όταν κυβερνήσουμε την Πατρίδα μας, ότι κάθε Έλληνας πρέπει να έχει πρώτη κατοικία, πρέπει να έχει περίθαλψη, εργασία και παιδεία.

Οι πρωτοβουλίες της μνημονιακής συγκυβερνήσεως που λέτε είναι πέραν κάθε λογικής. Διότι είναι παράλογο να κόβονται τα επιδόματα από τους πολυτέκνους και τους τριτέκνους, το πιο ζωντανό παραγωγικό τμήμα του εθνικού κορμού, την ώρα που η χώρα μας ζει έναν δημογραφικό μαρασμό που επιτείνεται από τα μνημόνια; Πρωτοβουλία της κυβερνήσεως είναι το χάιδεμα των τραπεζών και η διάλυση των ασφαλιστικών ταμείων. Να σταματήσει λοιπόν τις πρωτοβουλίες η κυβέρνηση γιατί μόνο ελληνική κυβέρνηση δεν είναι.


 Αποδέχεστε τις Εθνικοσοσιαλιστικές ροπές της Χρυσής Αυγής και την υπεράσπιση του ενικοσοσιαλιστικού καθεστώτος του Ιωάννη Μεταξά ?

Υπάρχει ένα νεφέλωμα το οποίο  έχει δημιουργήσει το μεταπολεμικό σύστημα στο οποίο ανακατεύονται η Ιστορία, η Φιλοσοφία, οι ιδεολογίες, τα εθνικά συμφέροντα και οι γεωπολιτικές συνθήκες μιας ιστορικής εποχής, του μεσοπολέμου, και σχηματοποιούνται ως το αντίπαλο δέος του μεταπολιτευτικού συστήματος .

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος- Χρυσή Αυγή είναι ένα.....

συνέχεια 

Συνέντευξη : "Η Ιστορία θα μας κρίνει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών