Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 21, 2012

Ντροπή και πρόκληση...Ο Σέρβος Πρόεδρος δηλώνει πως "Για εμάς τα Σκόπια είναι Μακεδονία!!" και "περήφανος 'Μακεδόνας' "

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ευτυχώς που υπάρχει όμως ο αλλός και οι οπαδοί των Σέρβων...Το δυστύχημα είναι πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος δηλώνει "εθνικιστής"
 
Προκλητικότατος ο Πρόεδρος της Σερβίας που δήλωσε ό,τι αισθάνεται "Μακεδόνας" “Η Σερβία σας αναγνωρίζει ως “Μακεδονία”. Δεν σας γνωρίζουμε ως FYROM όπως σας ζητάει ο κόσμος και όπως έπρεπε να δεχτείτε για να συνεχίσετε να ζείτε και να παλεύετε“, δήλωσε προκλητικά ο Σέρβος πρόεδρος, Τόμισλαβ Νίκολιτς σεσυνέντευξη του στην Σκοπιανή Vecer. Ο Σέρβος πρόεδρος δεν περιορίστηκε εκεί. Στην ερώτηση “παγίδα” της Σκοπιανής δημοσιογράφου αν “νιώθει σαν “Μακεδόνας”, όταν απαιτούν από αυτούς [Σέρβους] σαν ειδική συνθήκη για την ένταξη στην ΕΕ να εγκαταλείψουν τμήμα του εδάφους τους, όπως απαιτούν από τους Σκοπιανούς να εγκαταλείψουν την ταυτότητά τους”,ο Νίκολιτς απάντησε ανάμεσα σε άλλα:
“Η Σερβία σας αναγνωρίζει ως “Μακεδονία”. Δεν σας γνωρίζουμε ως FYROM όπως σας ζητάει ο κόσμος και όπως έπρεπε να δεχτείτε για να συνεχίσετε να ζείτε και να παλεύετε”, δήλωσε ο Σέρβος πρόεδρος
“Γνωρίζω ό,τι το όνομα και η σημαία αποτελούν πρόβλημα για την γειτονική Ελλάδα. Τα Σκόπια δεν μπορούν να περιμένουν βοήθεια από την ΕΕ.“
Και συνέχισε λέγοντας, ”Νιώθω σαν “Μακεδόνας, όχι μόνο όταν σκέφτομαι σχετικά με την ΕΕ, αλλά επίσης όταν τραγουδώ και χορεύω. Έχω νιώσει αρκετές φορές στην ζωή μου “Μακεδόνας”, όταν ήμουν χαρούμενος και όταν ήμουν λυπημένος.”
Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το πως νομίζει ότι θα κλείσει στο μέλλον το ζήτημα με τις απαιτήσεις των Αλβανών και τις μειονότητες τους σε Βαλκανικά κράτη όπως Σερβία, Μαυροβούνιο, Σκόπια και Ελλάδα, ο Νίκολιτς απάντησε:
“Ξέρω πως έχει εξελιχθεί στην Σερβία και στα Σκόπια. Οι πολιτικοί σας μπορούν να κρατούν τα κεφάλια τους μέσα στην άμμο, αλλά σε 20 χρόνια θα έχουν το πρόβλημα της Σερβίας. Ο χρόνος δεν είναι υπέρ του κράτους αλλά αυτών που επιθυμούν την ανεξαρτητοποίηση. Όταν θα αναγνωριστούν τα δικαιώματα τους [Αλβανών] στην Σερβία, θα αναγνωριστούν και στις άλλες Βαλκανικές χώρες. Είναι σαν να λέμε, Ναι έχει το δικαίωμα να ιδρύσεις κράτος στο Κόσοβο αλλά δεν έχει δικαίωμα να κάνει το ίδιο στα Σκόπια. Πως μπορείς να πει ότι έχεις δικαίωμα στο Κόσοβο αλλά δεν έχεις το δικαίωμα αυτονομίας στην Ελλάδα ή στο Μαυροβούνιο;”
Τμήμα Ειδήσεων – History-of-Macedonia.com

4 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΚΑΡΙΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ - ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΤΣΑΜΗΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ - ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ η βλακεια περι διεκδικησης αλλα ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένας γελοίος πολιτικάντης είναι.

    Αν έδινε συνέντευξη σε ελληνική εφημερίδα, θα ελεγε τα αντίθετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομιζω οτι οι Ελληνες εθνικιστες θα πρεπει να αρχιζουν να καταλαβαινουν τον καρκινικο ιστορικο ρολο των απανταχου Σλαβων στην Ευρωπη.
    Υπηρξαν παντοτε εναν προβλημα σε αυτην την ηπειρο μαζι με τους γυφτους,χωρις να θελω να τους εξισώσω παντως ειναι εξισου προβληματικοι σε ιστορικο επιπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών