Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 22, 2012

Νέο παραλήρημα ελβετικής;! εφημερίδας...: 'Ντροπή της Ελλάδας" η Χρυσή Αυγής

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μάλλον οι "ελβετοί" φοβούνται ότι με την επικράτηση του Εθνικιστικού Κινήματος θα χάσουν τους καλύτερους γραικύλους πελάτες τους..

Διαβάζουμε στην ελληνική έκδοση της Deutsche Welle τον πομπώδη τίτλο:
"Ντροπή για την Ελλάδα η Χρυσή Αυγή"
Την άνοδο της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα σχολιάζει η ελβετική εφημερίδα Neue Zürcher Zeitung. Οι σχολιαστές των γερμανικών ΜΜΕ παρατηρούν επίσης την επικίνδυνη κλιμάκωση της βίας στο Λίβανο.
Στη δράση της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα αναφέρεται εκτενές ρεπορτάζ της ελβετικής εφημερίδας Neue Zürcher Zeitung. Υπό τον τίτλο:
«Η ντροπή της Ελλάδας» η εφημερίδα σημειώνει ότι η Χρυσή Αυγή εξελίσσεται σε κράτος εν κράτει τη στιγμή που, όπως γράφει, οι δημοκράτες πολιτικοί «κοιτούν αβοήθητοι». Υπενθυμίζοντας τα πρόσφατα γεγονότα έξω από το θέατρο Χυτήριο στην Αθήνα και τους προπηλακισμούς των θεατών και των ηθοποιών της παράστασης Corpus Christi από μέλη της Χρυσής Αυγής, η NZZ επισημαίνει ότι οι βίαιες επιθέσεις εναντίον μεταναστών ανήκουν στην ημερήσια διάταξη.

Παράλληλα, όπως σημειώνει, «η διαμαρτυρία για τις καθημερινές επιθέσεις οπαδών της ακροδεξιάς Χρυσής Αυγής εναντίον μεταναστών παραμένει περιορισμένη. Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) κατέγραψε στο τέλος Αυγούστου «ανησυχητικής έκτασης βία με ρατσιστικό κίνητρο στη χώρα». Η ελβετική εφημερίδα παρατηρεί ότι η Χρυσή Αυγή δείχνει να επιβεβαιώνεται με τη δράση της καθώς «σύμφωνα με τελευταίες δημοσκοπήσεις, θα αναδεικνυόταν σε τρίτη δύναμη στη βουλή. Ελάχιστοι πολιτικοί μοιάζουν να έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης». Η αρθρογράφος εκτιμά ότι η σύγκριση της κατάστασης με εκείνη της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης αποκτά βάση εξαιτίας της «ανικανότητας της κυ
βέρνησης και των κρατικών οργάνων να αντιδράσουν επαρκώς απέναντι στην ακροδεξιά απειλή»

Αν ψάξουμε να δούμε ποιοί είναι αυτοί οι άθλιοι προπαγανδιστές πάλι σε "περιούσιους" πέφτουμε...
το "κακό" είναι αυτό ρε παιδιά..;

Ο ιδιοκτήτης  Salomon Gessner εβραίος που αποδεικνύεται από τοη βιογραφία που του έχει γράψει έναν υβριστής του Χριστιανισμού ονόματι Jacob Hotinger..(και αυτός λογικά εβραίος)


 

4 σχόλια:

  1. Ναι ρε καθε μερα "βιαιες" επιθεσεις γίνονται Μονον που οι επιτιθέμενοι ειναι οι εισβολεις γνωστοι και ως "μεταναστες" αυτες οι ορδες των πιθηκων που εχουν εισβαλει στην Ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτη η ηλιθιοτητα περι "βαιμαρης" συνεχιζει, κυριοι εβραιοδημοκρατες, το υποπροϊόν κρισης και καταστροφης ηταν η εβραιοκοινοβουλευτικη δημοκρατια της βαιμαρης το τριτο ραιχ υπηρξε η παλινόρθωση του Γερμανικου μεγαλειου, δεν σας τα εμαθαν καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί κάθε φορά που επιτίθεται ένα ξένο ΜΜΕ στη Χρυσή Αυγή εμένα μου μυρίζει στήριξη Τζωρτζ Σώρος από πίσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ελβετια ειναι μια χωρα ποντικων.
    Η μονη "βιομηχανια" της που στηριζει αποκλειστικα την οικονομια της χωρας ειναι οι ..............τραπεζες.

    Τωρα ποιοι ειναι ιδιοκτητες των τραπεζων; Μα οι εγληματιες της Ανθρωποτητας οβριοι!

    Να συνεχισω κι αλλο;
    Οποτε γραφτε τους στα παπαρια σας κι αυτους και τις ελεεινες φυλλαδες τους.


    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών