Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 22, 2012

"Ευπαθείς ομάδες": Αλβανοπακιστανική συμμορία με ναρκωτικά και... καλάσνικοφ!!

Ένα μεγάλο φορτίο με ναρκωτικά από την Αλβανία προσπάθησαν να εισάγουν στην Ελλάδα δυο αλλοδαποί που εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στην Θεσπρωτία. Μάλιστα, ο ένας από αυτούς ήταν έτοιμος για… μάχη -την οποία δεν πρόλαβε να δώσει- αφου είχε μαζί του και ένα αυτόματο «Καλάσνικοφ»!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας εντόπισαν....
δύο αυτοκίνητα να κινούνται ύποπτα σε σταθερή απόσταση το ένα από το άλλο στην περιοχή Πλαίσιο των Φιλιατών Θεσπρωτίας και με συντονισμένες ενέργειες κατάφεραν να τα ακινητοποιήσουν. Στο πρώτο, που λειτουργούσε ως προπομπός, επέβαινε ένας 34χρονος Πακιστανός και στο δεύτερο ένας 28χρονος Αλβανός.

Το «Καλάσνικοφ» που βρέθηκε στο κάθισμα του συνοδηγού του νεαρού Αλβανού, δεν άφηνε αμφιβολίες για το ρόλο που έπαιζε ο αλλοδαπός. Μόλις οι αστυνομικοί άνοιξαν το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του, βρήκαν μέσα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 142 κιλών και 132 γραμμαρίων. Τα δυο αυτοκίνητα και τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και οι μεταφορείς ανακρίνονται για να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας.

stoxos.gr

1 σχόλιο:

  1. Εγω λεω αγαπητε Πασπαρτου να το κανουμε φαρσα πλεον αυτο μετα τα φανταστικα διαρκη και αδιακοπα περιστατικα "παραβατικοτητας" της Χρυσης Αυγης απο τα καθεστωτικα εβραιοκομμουνιστικα μιντια.


    ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΘΕΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΖΑΧΑΡΩΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΑΛΒΑΝΟΥ


    ΕΚΤΑΚΤΟ(2) ΣΑΛΟΣ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΦΤΕΡΝΙΣΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΕ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΕΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΙ ΑΝΕΝΔΟΙΑΣΤΑ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΗΣ ΓΡΥΠΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ.

    ΕΚΤΑΚΤΟ (3) ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΕΡΙΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΡΗΣΗΣ "ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΘΕΡΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


    ΕΚΤΑΚΤΟ (4)ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΥΡΑΝ ΕΝΑ ΣΥΝΝΕΦΟ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΜΟΥΣΚΕΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ ΒΗΧΑ ΛΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών