Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 18, 2012

Και οι Ούγγροι «ξαδέλφια» των Τούρκων;

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας η πραγματικότητα λέει πως οι περισσότεροι Ούγγροι είναι Ουννικής φυλετικής καταγωγής και άρα κάλλιστα "αδέρφια" των μογγόλων-ούννων

«Τα πανό λένε ότι είναι απόγονοι του Αττίλα»


Ο λαός των Ούγγρων λέει ότι μετανάστευσε από την Κεντρική Ασία μαζί με.... τους Τούρκους και στο πανό που ανάρτησαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα γράφει «Είμαστε απόγονοι του Αττίλα».


Για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2014, έτυχε να παίξουν οι εθνικές ομάδες της Τουρκίας και της Ουγγαρίας και έτσι οι δύο ομάδες ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο.

Ο αγώνας έληξε υπέρ των Ούγγρων με 3-1.

Εκείνο όμως που εντυπωσίασε πέρα από τις επιδόσεις των ποδοσφαιριστών ήταν το ...‘πιασάρικο’ πανό που ύψωσαν, σημειώνει το τούρκικο δημοσίευμα.

Το σύνθημα έλεγε ότι οι Τούρκοι και οι Ούγγροι κατάγονται από τον Αττίλα «Είμαστε απόγονοι του Αττίλα».

Σαφώς το σύνθημα προέρχεται από το ότι οι Ούγγροι κατάγονται από την Κεντρική Ασία, από όπου έχουν προέλθει και οι Τούρκοι. Τελευταία γίνονται  συνέδρια για το θέμα αυτό και από εκεί έχουν επηρεαστεί οι οπαδοί του ποδοσφαίρου, γράφει το τούρκικοι κείμενο.
 © Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος  Ἐχέδωρος

5 σχόλια:

  1. Ειναι γεγονός πως τη περιοχή της Ουγγαρίας οι Βυζαντινοί την αποκαλούσαν "τουρκία". Τους τούρκους τους αποκαλούσαν αγαρηνούς (λανθασμένα).

    Οι Ούγγροι αυτοαποκαλούνται "μαγυάροι" και είναι ίδιας καταγωγής με τους τούρκους, ουζμπέκους, καζάχους, αζέρους κλπ. Απλά όταν έφθασαν στην κεντρική Ευρώπη αναμίχτηκαν σε μεγάλο βαθμό με γερμανικούς και σλαβικούς λαούς. Όπως οι τούρκοι αναμίχτηκαν με Έλληνες, πέρσες, άραβες, αρμένιους, κούρδους, σλάβους κλπ.

    Κάθε χρόνο γίνονται γιορτές στην Ουγγαρία στις οποίες οι συμμετέχοντες φορούν παραδοσιακές στολές, στήνουν σκηνές (όπως όλες οι μογγολογενείς φυλες) και ασκούνται στην ιππασία με τόξα. Στις γιορτές αυτές συμμετέχουν και τούρκοι. Είναι γνωστό πως αυτές οι φυλές αρέσκονταν να πολεμούν ως ιπποτοξότες.

    Να συμπληρώσω ότι και οι πρωτοβούλγαροι ήταν τουρκογενείς όπως εν μέρη απογονοι τούρκων είναι και οι φινλανδοί. Οι φινοούγγροι μετανάστευσαν από το νότο προς βορά και στη περιοχή της σημερινής Φινλανδίας αναμείχτηκαν με σκανδιναβούς. Για αυτό και υπάρχει πόλη "τουρκού" στην εν λόγω χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Ούγγροι ουδεμία φυλετική συνάφεια έχουν με Τούρκους ή άλλες μογγολικές φυλές. Είναι συγγενείς με τους Φινλανδούς και Εσθονούς με τους οποίους μοιράζονται συγγενείς γλώσσες. Κοιτίδα τους θεωρούνται τα Ουράλια. Οι Ούγγροι ήσαν επί αιώνες υποτελείς στους Χαζάρους Τούρκους και έτσι εξηγείται η ύπαρξις 2000 λέξεων τουρκικής προελεύσεως στην ουγγρική γλώσσα. Τον 10ον αιώνα αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν στην σημερινή περιοχή, που αποκαλούμε Ουγγαρία. Από τις πέντε φυλές, που εγκατεστάθηκαν στην πρώην Παννονία, πιθανολογείται, ότι η μία ήταν των Κουμάνων, οι οποίοι ήσαν τουρκικής καταγωγής και ιουδαϊκού θρησκεύματος. Οι Κουμάνοι θεωρούνται σαν τον δυτικό κλάδο των Ούζων, ενώ οι Σελτζούκοι ( απο τον φύλαρχο Σελτζούκ)σαν τον ανατολικό. Οι Τούρκοι εισέβαλαν κατ ΄έπανάληψιν στην Ουγγαρία τον 16ο αιώνα. Γνωστή είναι η μάχη του Μπούχοτς ( 1526)με νικητές τους Τούρκους. Μάλιστα οι Οθωμανοί κατά την επιστροφή τους πήραν μαζί τους 2000 Εβραίους, της Βουδαπέστης, διότι ήχαν λάβει το μέρος των εισβολέων και εφοβούντο για τη ζωή τους. Οι Ούγγροι είναι λευκό έθνος με πολύ ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά, άρα αποκλείεται να έχουν φυλετική σχέση με την μογγολική φυλή των Ούνων, όπως και οι Οθωμανοί, οι οποίοι μπορεί να ανήκουν στις μογγολικές φυλές αλλά με τους Ούνους η συνάφεια είναι μακρινή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουνικής φυλετικής καταγωγής έγραψα....
      "αδέλφια" είναι σε αυτάκια γιατί πολλοί απλά οι προγονικικοί φυλετικά όμοιοι των τούρκων ήταν οι ουγιούροι των στεπών. Μογγολικής καταγωγής και όχι οι σελτζούκοι τούρκοι που αποτέλεσαν πολύ μικρή ομάδα "καθαρών" μογγόλων.

      Σε έρευνες που έχουν γίνει από τον καθηγητή Σνάιντερ με το διαχωρισμός των φυλών να γίνεται βάση του αίματος οι Ούγγροι κατατάσσονται μαζί με τους λαούς της Ευρασίας.(σλάβοι και ουνικά φύλα)
      Επίσης είναι γνωστό ότι οτι μέχρι να έρθει ο Καρλομάγνος κυριαρχούσαν τα φύλα των ούννων και των Αβάρων. Και μην ισχυριστεί κανείς ότι οι Αβάροι ήταν σελτζούκοι θα τον θεωρήσω άσχετο.

      Πέρα από τη γλώσσα, τον "πολιτισμό" και την κοινωνία που δόμησαν που έχει τεράστια σχέση με τους Ούννους (από πλευράς πολέμου και χτίσιμο σπιτιών) εμφανισιακά και μόνο έχουν κοινά χαρακτηριστικά.
      Έντονα μάτια-μικρά. Χοντροί-με μπράτσα, ολίγον πεσμένες βλεφαρίδας και μικρό εξόγκωμα στο κεφάλι.

      υ.γ.
      Αυτό που γράφεις για τους εβραίους είναι ολόσωστο καθώς μεγάλο μέρος των Χαζάρων εγκαταστάθηκε την εποχή του Βυζαντίου στη σημερινή Ουγγαρία. Όπως και το γεονός ότι πολέμησαν με τους Οθωμανούς. Όχι σε όλες τις φάσεις βέβαια..Υπήρξαν και σύμμαχοι Α' Παγκόσμιος Πόλεμος

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
  3. Είναι αλήθεια ότι οι Μαγυάροι που εγκαταστάθηκαν στην σημερινή Ουγγαρία ήταν τουρκικό φύλο.

    Στην πορεία όμως αναμείχθηκαν σε μεγάλο βαθμό με γερμανούς και σλάβους.

    Ο σημερινός ουγγρικός λαός είναι Λευκός , χριστιανικός, και δεν έχει ουδεμία ψυχική σχέση με τους Τούρκους, εκτός - δυστυχώς - από κάποιους φιλότουρκους φυλετικούς προδότες.

    Μόνο κάποια γλωσσικά κατάλοιπα τουρανικής προέλευσης έχουν μείνει στην ουγγρική γλώσσα.

    Οι Ούγγροι έδωσαν μεγάλους αγώνες κατά των Τούρκων με μεγάλους πολεμιστές όπως ο Ιωάννης Ουνυάδης, ο Λαδίσλαος ( Ουγγροπολωνός βασιλιάς ) κλπ.

    Είναι ντροπή για κάποιους συγχρόνους φυλετικούς προδότες να αμαυρώνουν αυτή την αντιτουρκική παράδοση των Ούγγρων και να βάζουν την σημαία τους δίπλα στην ημισέληνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι φίνοι (όπως και οι Εσθονοί) και οι Ούγγροι είναι φύλα ανήκοντα στην Ουραλική ομοεθνία, ενώ οι Τούρκοι στην Αλταϊκή ή Τουρανική ομοεθνία. Στις αρχές του 20ου αίωνα υπήρχε διάχυτη η εντύπωση πως επρόκειτο για μία κοινή ομοεθνία (ουραλοαλταϊκή), αλλά κάτι τέτοιο αμφισβητήθηκε πολλάκις, ακόμη και από τον Ζιγιά Γκιοκαλπ, τον κουρδικής καταγωγής θεωρητικό του τουρκισμού στο μνημειώδες έργο του Αρχές Τουρκισμού (Türkçülüğün Esasları). Πάντως γρήγορα ακολούθησαν διαφορετικούς ιστοτικούς και φυλετικούς δρόμους δρόμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών