Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 18, 2012

Επίτροπος της Ε.Ε. έρχεται να ελέγξει τις σχέσεις της Χρυσής Αυγής με την Αστυνομία...Ένας άνθρωπος του Soros θα μιλήσει για το Εθνικιστικό Κίνημα;!

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΩΚΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ

Ο "ακτιβιστής"
Δεν μας έφταναν οι τηλεμαϊντανοί - ογκόλιθοι, κυριολεκτικά,  σαν τον Πάγκαλο που ζήτησε να απολυθούν όσοι αστυνομικοί ψηφίζουν "Χρυσή Αυγή" (βίντεο), τον ΣΥΡΙΖΑ που προκαλεί με δηλώσεις του για σχέσεις "αγάπης" μεταξύ ΔΕΝΔΙΑ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ και Χρυσής Αυγής, καθώς και τα ξένα φερέφωνα τύπου "Guardian" που κατασυκοφαντούν με ρεπορτάζ της....ΜΚΟ "Ανοίξαμε τα σύνορα και σας περιμένουμε" (ευφάνταστος τίτλος) με νομικό σύμβουλο την Κούρτοβικ..

Έχουμε τώρα και το Συμβουλιο της Ευρώπης για τα "Ανθρώπινα Δικαιώματα" που στέλνει τον Πρόεδρο του(μπράβο τιμές η Ελλάδα), Νιλς Μουιζνίεκς, να ελέγξει τις σχέσεις Αστυνομίας - Χρυσής Αυγής!!!(δημοκρατικότατο) και κατά πόσο το Εθνικιστικό Κίνημα παραβιάζει τις διεθνείς συνθήκες, όπως και η Αστυνομία!!!!!

Δεν είναι τωρινό το φαινόμενο αυτό βέβαια..
Υπήρξε και μια απειλή ξανά τον Ιούλιο με συνέντευξή του στο "ΒΗΜΑ"(που αλλού) για τη "νεοναζιστική - φασιστική - ακραία" Χρυσή Αυγή..Βέβαια τότε δεν έγινε τίποτα. Απλά ήταν μια προειδοποίηση.

Τώρα όμως που βλέπουν ότι το Κίνημα εξαπλώνεται και γιγαντώνεται ήρθε η ώρα να δράσουν τα φερέφωνα του Σιωνιστικού Κατεστημένου..

Ας δούμε λοιπόν ποιοί θα έρθουν να ελέγξουν την Ελληνική Αστυνομία.

Νιλς Μουιζνίεκς,
 Ξεκινάμε με το βιογραφικό του(εδώ)

"Θαυμάστε" περγαμηνές...
Αφού.....
πήρε τη μόρφωση που έπρεπε από όλα τα ευαγή Σιωνιστικά ιδρύματα τύπου "Berkeley" το έριξε στον....ακτιβισμό..

Επιδοτούμενο πάντα, ως είθισται, για κάθε άξιο τέκνο της παγκοσμμιοποίησης και του Διεθνισμού

Ξεκινάμε:
Jun. 1994-Nov. 2002, Director, Latvian Centre for Human Rights and Ethnic Studies, Riga, Latvia
 Από που επιδοτείται άραγε αυτό το πρόγραμμα;

το λέει πεντακάθαρα η ιστοσελίδα του

Programme Director, Human Rights and Tolerance Programme, Soros Foundation – Latvia
  • Developed Soros Foundation strategy on minorities/human rights. 
Key tasks:
  • Project implementation: annual tolerance award, public awareness campaign for citizenship, public debate on draft social integration policy framework, development of regional human rights centres, etc.
  • Administration: Prepared budgets; Administered grants competitions, incl. w/ King Baudouin Foundation on ethnic dialogue, human rights coalitions, etc;
Communications: Liaised with Soros board; Spokesperson for Foundation on human rights, minorities to media, New York headquarters

Κάπου εκεί σταματά η "εκπαίδευση" και αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στην κυβέρνηση της Λετονίας(2002-2004) δημιουργώντας ο ίδιος, άκουσον-άκουσον Υπουργείο Κοινωνικής Ένταξης για τους λαθρομετανάστες και λοιπούς αλλογενείς, διώκοντας τον "ρατσισμό"!!!!!!!!


  • ·         Full Cabinet Minister responsible for social integration policy, minority rights, combating racial/ethnic discrimination, civil society development, relations with Latvians abroad. Key tasks: 
Το οποίο χρηματοδοτείται και  αυτό φυσικά από funds την Ε.Ε. και τον Soros
 
Ταυτόχρονα κάνει και ένα πέρασμα ως καθηγητής σε "κέντρο σπουδών" για το ρατσισμό (καλά τι μαθαίνουν αυτοί οι σλάβοι...;)

Κάπου εκεί τελείωνει η "εθνική θητεία" του και παίρνει πόστο στην Ε.Ε και στο συμβούλιο για τα "ανθρώπινα δικαιώματα"..εκλέγεται μάλιστα με 24 ψήφους στους 46, μια ψήφο παραπάνω από τους μισούς δηλαδή. Έχει και αυτό την αξία του για την αξιοπιστία του προσώπου..

Το καλύτερο και τελευταίο όμως σας το αφήσαμε για το τέλος....

Το 2003 ο Υπουργός τότε Nils έδινε συνέντευξη σε Εβραίους της Λετονίας και τους έλεγε ότι θα κάνει τα πάντα για να ενταχθούν αρμονικά, να αποκατασταθούν οι αδικίες σε βάρος τους και να τους....αποζημιώσει ηθικά και υλικά για αυτά που πέρασαν στη διάρκεια της προσφυγιάς και τη κατοχής(της ποιάς..;..εκτός αν εννοούν τον Στάλιν..αλλά τι τους έκανε η "δική" μπολσβεκική επανάσταση;)
Ενώ δεν διστάζει να τους ζητήσει να μην φύγουν καθώς η προσφορά τους είναι πολύτιμη και θα κάνει μια "εθνική μειονοτική" πολιτική για να βρουν ασφαλές καταφύγιο στη χώρα του που την τιμούν!!!!!!!!!!!!

Διαβάστε τα ντοκουμέντα αποκλειστικά εδώ
(κλικ για μεγέθυνση)







Δεν αναμένουμε κανένα ΜΜΕ να αναφερθεί σε αυτά...
Εσείς όμως έχετε χρέος να το κάνετε




 

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών