Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 27, 2012

Στην Κρήτη αλβανοί χτύπησαν Έλληνες μαθητές που υποστήριξαν τη δράση της Χρυσής Αυγής....Ο υφ. Παιδείας όμως αυτή την ρατσιστική βία δεν θα την καταγράψει στο παρατηρητήριό του

"Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει μια ΙΔΕΑ όταν έρθει ο καιρός της"

Βίκτωρ Ουγκώ
(ευχαριστώ τον συναγωνιστή ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ που μου τη θύμισε"

Αλβανικής καταγωγής μαθητές επιτέθηκαν σε Έλληνες συμμαθητές στο Γυμνάσιο και το Λύκειο Χερσονήσου, όταν οι πρώτοι επιτέθηκαν στους Έλληνες που εκθείαζαν την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής την περασμένη Κυριακή. Δύο Έλληνες μεταφέρθηκαν στο Ιατρικό Κέντρο Χερσονήσου και κατόπιν στο ΠΑΓΝΗ.
Η χθεσινή συμπλοκή, πάντως, δεν ήταν η πρώτη, καθώς πρόσφατα.....
Έλληνας μαθητής αποβλήθηκε δια παντός έπειτα από καυγά με Αλβανό συμμαθητή του, επειδή ο Αλβανός είχα γράψει συνθήματα στον πίνακα εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

θυμηθείτε επίσης:

Ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων σε σχολείο του κέντρου..Αλβανίδα σε συνέλευση γονέων απαίτησε να φύγουν τα ελληνόπουλα καθώς είναι "μειονότητα".. 

Δεν έχουν το Θεό τους...Κινητά "τάγματα εφόδου" του Υπουργείου Παιδείας θα επιβλέπουν την ορθή τάξη στα σχολεία ή υπό το φόβο της έξαρσης του Εθνικισμού...!!!!

Οι αναρχοπράκτορες του Indymedia επικήρυξαν 2 καθηγητές σχολείου...Σσσσσσ θα ξυπνήσετε τον Δένδια

 

3 σχόλια:

  1. απο που ναι; απο Χεσρονησσο; πως θα μαθουμε; κοντα μενω.. Νεαπολη.. το θεμα κανονιζεται ευκολα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιαυτο δεν ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ,οι εχθροι της ανθρωπότητας εχουν ερθει προ της παρακάτω καταστάσεως, η γενια των παχέων αγελάδων ΠΝΕΕΙ τα λοίσθια, οι περισσότεροι παππούδες που λογω αστικής νοοτροπίας, γεροντικής άνοιας και αποστεωμενης νοήσεως ψήφιζαν με κλειστά ματια τους εξασφαλιστες του διορισμού τους, ήτοι τα καθεστωτικα κΥνοβουλευτικα κομματα(συμμοριες), αποδημούν εις κύριον , η λιγο νεότεροι αστο χάνουν τα επιδόματα και την αστική τους βόλεψη οπότε εχει αρθει ο συναλλαγματικός δεικτης του καθεστώτος που ηταν πάντοτε ο διορισμός στο δημοσιο, χανουν και σε αυτους το ερεισμα τους, και μας απομενει η νεολαια η οποια μπορει να ειχε "διαπαιδαγωγηθεί" μεσω ολων των κρατικών καθεστωτικων και μιντιακων απολήξεων κατα διεθνιστικο εθνοκτόνο εθνομηδενιστικο τρόπο , μονον που οι συμμορίτες του συστήματος δεν υπολόγισαν οτι διαβιούν εντος της "πολυπολιτισμικης" κοινωνίας την οποια δόμησαν την τελευταία δεκαετια τουλάχιστον, δεν υπολόγισαν οτι, οτι και να τους πει το γραβατοφορο ερπετό τον μίντια για τους "κακόμοιρους" εισβολείς, ο νεος εχει δικη του κριση και πείρα ως προς το ζήτημα, στο σχολειο του οι συνελληνες του ειναι μειοψηφία η συναγωνίζονται αριθμητικά τους αλλόφυλους αλλοεθνης, εκει η φυσις η βιολογική πραγματικοτητα και εθνικη συνειδητοτητα εχει αμεση επαφη και επήρεια στο υποκείμενο που προόριζαν για αρνητη του ιδιου του του αίματος, και ΔΙΕΛΚΥΣΤΙΝΔΑ γέρνει προς το μερος της οξύνσεως της εθνοφυλετικης συνειδητοτητας...
    Οι συγκρούσεις μεταξυ των ξένων αυτων , ΑΛΛΟΤΡΙΩΝ σωμάτων εντος του εθνικου κορμου , και των Ελληνων μαθητων θα διογκώνονται και η πρακτική πείρα των Ελληνοπαίδων θα τους καταστήσει αυτο που η φυση όρισε , εθνοφυλετικα ενσυνείδητους, ειναι ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ η ΙΔΙΑ φυσικη διεργασία που κατέστησε τις φυλες υπαρκτές και τα εθνη διακριτά και ξέχωρα, ειναι η ιδια διεργασία που θα τιμωρήσει ανελέητα και ΑΔΥΣΩΠΗΤΑ ,οπως μονον αυτη ξέρει να κάνει, τους εχθρους της , τους εχθρους της ζωης και της ανώτερης της εκφάνσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο φυλετικός πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει στην Ελλάδα, απλώς δεν εχει πάρει ακόμα "επίσημο" χαρακτήρα.

    Και τότε θα υποχρεωθούν ΟΛΟΙ να επιλέξουν στρατόπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών