Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 27, 2012

Συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής: "Κρύβουν τα πραγματικά ποσοστά μας.."


Εάν το 2009 σας έλεγε κάποιος ότι στα επόμενα 2-3 χρόνια η Χ.Α. θα έπαιρνε σε δύο συνεχόμενες εκλογές 7%, μετά από λίγους μήνες θα ήταν δημοσκοπικά στο διπλάσιο ποσοστό και θα είχε προοπτικές να αναδειχθεί ακόμη και αξιωματική αντιπολίτευση στις προσεχείς εκλογές, τι θα του λέγατε; Εννοώ, αν περιμένατε αυτές τις εξελίξεις.

Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ:  Ένα από τα παλαιότερα συνθήματα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ήταν το εξής: «ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ – ΔΩΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ». Ναι περιμέναμε αυτές τις εξελίξεις, αλλά αγωνιζόμασταν με πλήρη αδιαφορία προς αυτές. Βαδίζαμε με γνώμονα το καθήκον μας και τίποτε άλλο. Κάναμε αυτό που έπρεπε, χωρίς να μας ενδιαφέρει εάν αυτό είναι αρεστό στους πολλούς.

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, όλων των εταιρειών, δείχνουν το κόμμα σας να είναι καθαρά τρίτο, με διαφορά ασφαλείας από το τέταρτο κόμμα και με ποσοστά από 11 μέχρι και 14%. Ποιο είναι το σχόλιό σας;


Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ:  Πριν σας πω το σχόλιό μου θέλω να ενημερώσω και εσάς και το κοινό σας ότι στην πραγματικότητα το ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι υψηλότερο. Αυτό αποδεικνύει ότι βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση, ότι ένα σεβαστό μέρος του λαού μας αποδέχεται και ότι είχαν άδικο όσοι μας έλεγαν «να βάλουμε νερό στο κρασί μας». Δεν βάλαμε νερό στο κρασί μας και διπλασιάσαμε την δύναμή μας.
 
Κυκλοφορεί εντόνως ως φήμη και είναι και εκτίμηση πολιτικών παρατηρητών, ότι μόλις ο ελληνικός λαός θα «αισθανθεί» τα νέα μέτρα, τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής θα εκτοξευτούν και θα περάσετε στη δεύτερη θέση, άρα στις επόμενες εκλογές θα είστε αξιωματική αντιπολίτευση. Τι λέτε γι’ αυτό;

συνέχεια

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΣΤΟ ETHNIKISMOS.NET!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών