Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 30, 2012

DAILY MAIL: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ’30!


Από το φιλικό Ethnikismos.Net

Για πολλοστή φορά, μια εγγλέζικη εφημερίδα του κατεστημένου των Άγγλων λόρδων, η Daily Mail, ασχολείται εκτενώς με το τεράστιο πρόβλημα που έχει προκύψει τελευταία για το ελληνικό και διεθνές πολιτικό σύστημα, που δεν είναι άλλο από την Χρυσή Αυγή. Το άρθρο έχει τίτλο «The new dark age: Across Europe, free speech and democracy face their biggest threat since the Thirties» («Ο νέος μεσαίωνας: Σε όλη την Ευρώπη, η ελεύθερη έκφραση και η δημοκρατία αντιμετωπίζουν την μεγαλύτερη απειλή από την δεκαετία του ’30») και αναφέρει τα εξής… τρομολαγνικά:

«Αλλά αυτό που το κάνει όλο αυτό ακόμα πιο επικίνδυνο, είναι ότι όλο αυτό, έρχεται μαζί με την ακροδεξιά, η οποία προελαύνει όλο και πιο ξεδιάντροπα στους δρόμους της Αθήνας – μια τρομακτική υπενθύμιση ότι όταν το πολιτικό κατεστημένο χάνει το στήριγμά του, οι απλοί άνθρωποι στρέφονται προς τα άκρα. Με σκηνές που έχει να δει η Ευρώπη από τη μακρά νύχτα της δεκαετίας του ’30, σχεδόν καθημερινά έρχονται νέα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι επάνω στα ερείπια του Ελληνικού ονείρου, συγκεντρώνουν δύναμη οι δυνάμεις της ξενοφοβίας. Ακούγεται σαν κάτι από τη Γερμανία του Χίτλερ – αλλά αυτό συμβαίνει στην καρδιά της Ευρώπης το 2012. Στις εκλογές του Ιουνίου το νεοναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής κέρδισε 18 έδρες. Και νωρίτερα ένστολοι τραμπούκοι του κόμματος επιτέθηκαν σε θέατρο στην Αθήνα, το οποίο ανέβαζε μια παράσταση στην οποία παρουσιαζόταν ο Ιησούς και οι Απόστολοι ως ομοφυλόφιλοι στο Τέξας. Πριν από ένα χρόνο είχα προειδοποιήσει από αυτές τις σελίδες ότι οι επιθανάτιοι πόνοι της Ευρωζώνης θα μπορούσαν να δώσουν στην ήπειρο τις σκοτεινότερες στιγμές της από την δεκαετία του ’30. Δεν μου δίνει καμία ικανοποίηση να βλέπω τις προβλέψεις μου να πραγματοποιούνται.
Όλο και περισσότερο, οι σκηνές στους δρόμους της Αθήνας μου θυμίζουν τα φοβερά γεγονότα των αρχών της δεκαετίας του ’30, όταν η οικονομική κατάρρευση, το πολιτικό χάος και μια φοβερή αίσθηση δυσαρέσκειας. Άνοιξε το δρόμο για τη μεγαλύτερη τυραννία που γνώρισε ποτέ η Ευρωπαϊκή μας ήπειρος».
Ερώτηση: Γιατί τα όργανα των Εγγλέζων λόρδων δεν ασχολούνται καθόλου με τον «κίνδυνο» του νέο-κομμουνιστικού ΣΥΡΙΖΑ, που’ ναι και πρώτος στις δημοσκοπήσεις και είναι η… εν αναμονή επόμενη κυβέρνηση της χώρας, παρά μόνον με την Χρυσή Αυγή;
Απάντηση: Γιατί μόνο η Χρυσή Αυγή είναι πραγματικά αντισυστημικό κόμμα!

6 σχόλια:

  1. Όσο περισσότερο οι εχθροί της πατρίδας μας δείχνουν οτι δέν θέλουν το εθνικιστικό κόμμα της Χ.Α τόσο περισσότερο το θέλουμε εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβέστατη η παρατήρηση του πασπαρτου η οποια απαντά σε ολα.

    Εδω δείχνει το διεθνες ΚΑΘΕΣΤΩΣ ποιος πραγματικά ειναι ο εχθρος του, ξεκάθαρα, προφανώς και ο διεθνης εβραιοκαπιταλισμος δεν φοβάται τα ορφανα του Σταλιν του Μαο και του Τρότσκι, διοτι ειναι σαρξ εκ της σαρκός τους, και οι ίδιοι πλεον το επιδεικνύουν με άρθρα οπως το άνωθεν.

    Προαφως και το θρασυτατο μίασμα του διεθνούς εβραιοκαπιταλισμου θεωρεί "νυχτα και ΤΥΡΑΝΝΙΑ" την δεκαετία του 30, καθότι υπηξε για το σημερινό καθεστώς τους ο μεγαλύτερος εχθρος τους, όντως ηταν νύχτα και ΤΥΡΑΝΝΙΑ, για το διεθνές καθεστώς του εβραιομπολσεβικο-καπιταλισμου , απλα είναι αρκετά ειλικρινείς πλεον ωστε σε σύγκριση με μαοτροτσικστες να ξεσπαθώνουν εναντιον τους εθνικισμού, ιδιως του εθνικοσοσιαλισμου στον οποίον με ΤΡΟΜΟ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρωκτικές ανησυχίες ενός πουστοάγγλου. Ανησυχεί προφανώς μήπως μειωθούν τα κέρδη των Εβραίων τοκογλύφων, που έχουν έδρα στο τριτοκοσμικό Λονδίνο.
    Χρειάζονται τον ηλίθιο κοινοβουλευτισμό, διότι αυτό είναι το πολίτευμα, μέσω του οποίου, η διεθνής κεφαλαιοκρατία απομυζά τους λαούς της Ευρώπης.
    Για όσα διέπραξαν εις βάρος των Κυπρίων αδελφών μας, οι πουστοάγγλοι και τα εβραϊκά αφεντικά τους θα τα πληρώσουν σε πολύ σκληρό νόμισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΑΠΛΥΤΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΡΟΜΑΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΥΓ μην ξεχναμε οτι οι "δυναμεις τις ξενοφοβίας" ειναι μέγιστη τραγωδία και μεγαλο κακό, οπως την περιγράφει το διεθνές Ισραηλ και τα φερέφωνα του οπως τα άνωθεν.
    Όπερ και αποδεικνύεται για άλλη μια φορά, οτι η εθνοκτονια οχι απλα θεωρείται ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ για το διεθνες σύστημα , αλλα οι παραβάτες της έκνομοι και ΑΠΕΙΛΗ.
    ΕΦΙΣΤΩ την προσοχή σε ολους τους εθνικόφρονες αναγνώστες, το ζήτημα του διεθνούς καθεστώτος δεν είναι τα χρήματα, ουτε οι νομιμότητα ουτε τα επιτόκια, ιδιως όταν είναι σε θεση να τα τυπώνουν εκ του μηδενός οι ιδιοι τα χρήματα, εχουν πλέον ξεπεράσει αυτο το επίπεδο, η χρηματοπιστωτική επιβολή είναι μια γελοία πρόφαση η οποια χρησιμοποιείται για ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ, η πολιτική τους αυτη επιβολή εχει ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΧΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΚΑΜΠΤΟ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΩΣ ΕΘΝΟΦΥΛΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
    Η μόνη τους απειλή προέρχεται απο ΕΜΒΙΑ ΟΝΤΑ, ούτε απο χαρτιά ουτε απο επιτόκια ουτε απο χρέη, οπως ακριβώς το ιδιο ισχύει και για τα εθνη, αυτή η απειλή και οι εκπρόσωποι της πρεπει να εξαλειφθούν βιολογικά για να εκλείψει, με την μετατροπή μας σε ενα μείγμα μιγάδων υπανθρώπων ατομικιστών και υλιστών υπο την εννοια της αναζήτησης του κέρδους(άλλωστε αυτή η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ των φυσικών συλλογικών ενστίκτων μας καθιστα επιρρεπείς στον βιολογικό και κατα συνέπεια πνευματικό εξυβριδισμο μας), θα εχει εκλείψει δια παντός ο μοναδικος παράγοντας που απειλεί την παντοδυναμία της "εκλεκτής και περιούσιας φυλής".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΡΘΟΝ..

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      υ.γ.
      Πέπερ, αν συνδυάσουν την είδηση όλοι οι αγαπητοί συν-Έλληνες με αυτά που έγραφα χθες για τον σκοπό του "αιώνιου εχθρού" βγαίνουν πολλά συμπεράσματα

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών