Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 21, 2012

Εντυπωσιακά στοιχεία από δημοσκόπηση της ALCO...Καλπάζει το Εθνικιστικό Κίνημα...

Δημοσκόπηση της ALCO για λογαριασμό του NewsIt του Ευαγγελάτου παρουσιάζεται σήμερα με τα στοιχεία της έρευνας να δείχνουν τη συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής αλλά και την ποιοτική ανωτερότητά της σε όλα τα επίπεδα έναντι των άλλων κομμάτων.
Ενδεικτικά σας αναφέρουμε απόσπασμα από το πως δημοσιεύει το θέμα το NewsIt(Μόνο η Χρυσή Αυγή εμφανίζει δυναμική)

Όσο αναφορά την πρόθεση ψήφου καταδεικνύεται καθαρά ότι στην Ελλάδα υπάρχει ένα δίπολο εξουσίας (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ), μικρότερα κόμματα και η νέα ανερχόμενη δύναμη (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ)

Μεγαλύτερη αξία όμως από όλες τις κάρτες έχει αυτή με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων και τις συσπειρώσεις των κομμάτων...

Στις συσπειρώσεις η.....
Χρυσή Αυγή δεν είναι απλά πρώτη αλλά παρουσιάζει ποσοστά που...τρομάζουν.
Η "δέσμευση" που έχει αποκτήσει το κίνημα με τους ψηφοφόρους του είναι τόσο ισχυρή που σε κάθε δημοσκόπηση το ποσοστό της "πρόθεσης ψήφου" για το Κίνημα ισοδυναμεί και με "πάγιο" ποσοστό που ΔΕΝ χάνεται...
Και προχωράμε στις μετακινήσεις...
 Που δείχνει πραγματικά ποιό κόμμα εμφναίζει τη μεγαλύτερη δυναμική και πιο έχει ακόμη μεγαλύτερες πιθανότητες αύξησης τξς εκλογικής του επιρροής.

Το 8,3% των ψηφοφόρων της ΝΔ μετακινούνται προς Χρυσή Αυγή, που αποτελεί και την πρώτη τους επιλογή...Το Εθνικιστικό Κίνημα όμως δεν είναι πρώτο στις επιλογές των (πρώην) ψηφοφόρων της ΝΔ αλλά και του ΠΑΣΟΚ!!!! και των Αν. Ελ.



Όσο πειραγμένα να φαντάζονται οι περισσότεροι ότι είναι τα δεδομένα της παραπάνω έρευνας το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν μπορεί να κρυφτεί η αλματώδης επιρροή του Εθνικιστικού Κινημάτος στην κοινωνία...

Για αυτό το λόγο και το σύστημα την πολεμά το τελευταίο χρονικό διάστημα με μεγαλύτερη λύσσα, ενώ την έχει "κόψει" από κάθε οπτικό μέσο επικοινωνίας με το λαό!

9 σχόλια:

  1. Αναρωτιέμαι ποιοι ειναι οι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ που ψηφίζουν Συριζα.
    Η κοπροΕΛΕΕΙΝΟμαζα ,χρειάζεται ενα γερο μαστίγωμα για να συνέλθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά ρε μεγάλε! Κάφροι υπάρχουν σε όλα τα κόμματα. Φυσικά και στη ΧΑ...
    Τώρα, εγώ βέβαια, μπορεί και να απαντάω σε ένα troll που σκοπό έχει να κάνει ζημιά με τις ηλίθιες ισοπεδωτικές απόψεις του και τις εν δυνάμει φασιστικές πρακτικές του στο πατριωτικό κίνημα, άλλα τέλοσπάντων.
    Όπως και να έχει, εσύ φαίνεται μόνο από παθητικό μαστίγωμα έχεις εμπειρία στη ζωή σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εβραιομπολσεβικε, θίχτηκες και για τον Συριζα και για την μάζα ε?
      Οσο δε για το μαστίγωμα, δεν το ήξερα οτι η ληστοσυμμορία των κιναιδολαγνων μαρξιστο-πιθηκων χρησιμοποιεί "βίτσια" τα οποια ως επι τω πλείστων καλωσορίζει ως "ελεύθερη έκφραση" και "ΕΠΙΛΟΓΗ" για την "προσβολή" άλλων...

      Εγω δεν είμαι πατριώτης, και δεν εχω καμιά σχέση με το εν λόγω κΥνημα στο οποίο φέρονται ως συμμετέχοντες ακόμα και εβραιομπολσεβικοι, και ως "φασιστας" με τον τροπο που το εννοεί η κοπροσυνομοταξια σου, σαφως και θα χρησιμοποιήσω "ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ" πρακτικές (για την ακριβεια Ναζιστικες).

      Διαγραφή
  3. Στα αρχίδια μου τι είσαι βλήμμα.. Σε ρώτησα; Που πιπιλίζεις τα ίδια και τα ίδια.
    Και φυσικά δεν θα απολογηθώ για το τι είμαι, σε άτομα με νοητικές ικανότητας αμοιβάδας. Αλλά ρε πίθηκε, μάγκα του πληκτρολογίου, αφου είσαι τόσο περήφανος που είσαι ναζί, κάνε μας τη χάρη, ψόφα και μην πιάνεις στο σκατόστομά σου την πατρίδα μας, την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουρακοτανγκο εβραιομπολσεβικε, οταν προσπαθείς να βαλεις κάποιον να "απολογηθεί" για τις θέσεις του θα πρεπει να είσαι και έτοιμος να δεχτείς την ανάλογη ανταπάντηση οταν τελικά ο συγκεκριμένος στον οποιο απευθύνεσαι δεν εχει την διάθεση ,οπως εχεις συνηθίσει οταν χρησιμοποιείς σαν αυτιστικός βάκιλος την "φασιστική" συνθηματολογία.

      Ειναι πάντως ενδεικτικό της νοσου της οποίας αποτελούν στελέχη αυτα τα βρομερα αποστηματα, οτι ακομα και για να "προσβάλουν" κάποιον θα πρεπει να αναιρέσουν εκ θεμελίων την ιδια τους την αντιφυσικη ιδεοληψία, κατηγοριοποιώντας ενα άτομο σε συνομοταξία κατώτερων νοητικών ικανοτήτων , αναιρώντας αυτοστιγμεί το "ολοι είμαστε ιδιοι ,και ισοι" και αντιγράφοντας φρασεολογία ατόμων "φασιστικης" κοσμοθεασης, καταδεικνύοντας εξ αυτου οτι δεν ειναι ουτε σε επίπεδο ενσυνείδητης νόσου

      Για να μην τα πολυλογούμε.νομοτελειακά για να συνεχίσει αυτη η Πατρίδα να έχει Ελληνες, θα πρέπει να ΨΟΦΗΣΕΙ και ο τελευταίος βάκιλος της νοσου την οποία ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ, και σαφώς μια νόσος, ενας ιός δεν κατέχει νοητικές ικανότητες μόνον βιολογικά αναπαραγωγικά στίγματα, ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ και ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΕΠΟΝΤΑΙ.

      Διαγραφή
    2. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Βαριά περίπτωση αυτισμού...
      Δεν είπες απολύτως τίποτα. Και επειδή διαθέτω δυο-τρία πανεπιστημιακά πτυχία, άρα μάλλον έχω μια ικανοποιητική νοημοσύνη, το πρόβλημα στην επικοινωνία το έχεις μάλλον εσύ.
      Και άσε τις επιτηδευμένες παρλαπίπες για εκεί που σε παίρνει. Άκους εκεί "αντιφυσική ιδεοληψία". Μάθε να μιλάς ελληνικά πρώτα... Είσαι για γέλια, ναζιστικό σκουπίδι. O ναζισμός και το σκοτάδι που εκπροσωπείς δεν έχει σχέση με το εκπολιτιστικό φως της Ελλάδας μας. Φως που θα γίνει φωτιά που θα κάψει και το στείρο υποείδος σου.
      Και άσε τα ψοφήμια των SS... Τι τα σκαλίζεις τώρα... Βάλε κανένα Ελληνικό όνομα χρήστη...Αν είσαι Έλληνας...

      ΥΓ.Δε θα ασχοληθώ ξανά με την περίπτωσή σου, ό,τι και να απαντήσεις. Είναι απολύτως χαμένος χρόνος...

      Διαγραφή
    3. Τούς τήν κοπάνησες ή σ αμολύσανε ???????

      Διαγραφή
  4. Συμφωνώ απόλυτα με τον Συναγωνιστή διαχειριστή.

    Όντως, το σημαντικό στοιχείο της δημοσκόπησης δεν είναι το ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - που έτσι κι αλλιώς είναι "ψαλιδισμένο" - αλλά η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ των ψηφοφόρων της, που φτάνει το 90% !

    Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ΟΛΟΙ οι ψηφοφόροι της ΧΑ είναι ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ, ξέρουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι ψηφίζουν, και η εκστρατεία λάσπης και συκοφαντίας των ΜΜΕ εναντίον μας έχει αποτύχει παταγωδώς !

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει χτίσει έναν αφοσιωμένο πυρήνα υποστηρικτών, ένα ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ εκλογικό σώμα που ψηφίζει ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ και όχι ευκαιριακά.

    Αυτό είναι που τρομάζει τους λακέδες του καθεστώτος - δεξιούς κι αρστερούς - και τους κάνει να λυσσάνε εναντίον μας.

    Δεν θα τους περάσει, ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ και είμαστε ΧΙΛΙΑΔΕΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θά προσθέσω τό εξείς . Μυστικές δημοσκοπίσεις δείχνουν τή Χρυσή Αυγή τό ίδιο μέ τή Ν.Δ. δηλαδή γύρο στό 17 % καί τό ΣΥΡΙΖΑ γύρο στό 20 % .
    Ξέφυγε τού Καρατζαφέρη καί τό είπε σέ μικρό κανάλι πού τόν είχε καλέσει !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών