Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 10, 2012

Άρθρο Ν.Γ. Μιχαλολιάκου: Η ώρα των Ελλήνων έρχεται!

Μέσα σε μια χώρα, η οποία ακόμη κατ' ευφημισμόν αποκαλείται Ελλάς, το μοναδικό πρόβλημα, το οποίο απασχολεί την «νομενκλατούρα» αυτού του τόπου, μία «νομενκλατούρα» αποτελούμενη από πιστούς υπηρέτες του χρεοκοπημένου λιμπεραλισμού και του ιστορικά αποτυχημένου μαρξισμού, το μέγα τους πρόβλημα είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και η συνεχής άνοδός της! Περιφρονώντας δε με τρόπο απόλυτο το λαϊκό αίσθημα, δεν διστάζουν δημόσια να αποκαλούν αυτούς, οι οποίοι στέκονται με γενναιότητα και παρρησία στο πλευρό του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών άλλοτε σαν ηλίθιους, άλλοτε σαν… αμόρφωτους και άλλοτε σαν εγκληματίες. Φαίνεται πως η γνώμη του λαού είναι για αυτούς αποδεκτή μόνον όποτε και όταν τους είναι αρεστή.
Προσπαθούν οι.....
δύστυχοι με κάθε τρόπο να ανακόψουν την πορεία μας και ο χορός της ψευδολογίας και της λάσπης καλά κρατεί. Για οτιδήποτε συμβαίνει σε αυτήν την χώρα φταίει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ό,τι επεισόδιο και να γίνει από οποιονδήποτε εναντίον οποιουδήποτε φταίνε οι Χρυσαυγίτες. Οι άνθρωποι με τα μαύρα... Έχουν διαψευστεί δεκάδες φορές και χωρίς ντροπή εν συνεχεία θάβουν με επιμέλεια τις ντροπές τους και την αποκάλυψη της ψευδολογίας τους. Όμως δεν σταματούν πουθενά. Είναι πληρωμένοι για να συκοφαντούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αυτό κάνουν. Δεν μας πτοεί η λάσπη τους και επιπλέον δυστυχώς για αυτούς δεν ευρίσκει ανταπόκριση στον Λαό. Ας το πάρουν απόφαση! Μέχρι και περιοδικά, εφημερίδες και κάθε είδους έντυπα κυκλοφόρησαν στο καιρό αυτής της άγριας λιτότητας και της χρεοκοπίας στην πραγματικότητα των ΜΜΕ με μοναδική αποστολή να συκοφαντήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Βλέπουν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτε και έτσι η τελευταία παραμυθία τους είναι όλη αυτή η προσπάθεια τους, η οποία γίνεται να θέσουν, λένε, εκτός νόμου την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ...
Η Ιστορία αυτή δεν είναι νέα. Πλήθος δημοσιευμάτων και συζήτηση ακόμη στη βουλή είχε γίνει το 1998 για να τεθεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός νόμου. Αυτό δεν προβλέπεται από το Σύνταγμα δυστυχώς για αυτούς. Όμως, αυτοί επιμένουν και έτσι την σκυτάλη μετά από τα ορφανά του Μαρξ την παρέλαβε, αναζητώντας πιθανώς ρόλο στην πολιτική ζωή του τόπου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο εκ των πατέρων του Μνημονίου και συγκυβερνήτης του Αντώνη Σαμαρά, πρόεδρος του θνήσκοντος ΠΑΣΟΚ, ο οποίος ανήγγειλε ότι αναλαμβάνει πρωτοβουλία προς αυτήν την κατεύθυνση. Φυσικά και υπάρχει και ο αντίλογος ότι δεν πρέπει να μας θέσουν εκτός νόμου γιατί έτσι θα μας κάνουν ήρωες... Το αν είναι νόμιμο ή όχι για αυτούς έρχεται τελευταίο! Τόσο υποκριτές είναι. Αυτό που μετρά είναι το ότι στην πραγματικότητα, θέτοντάς μας εκτός νόμου πολιτικά θα μας δυναμώσουν και μάλιστα σε σημείο εξαιρετικά επικίνδυνο για το αμαρτωλό σύστημά τους.
Όχι, δεν τους απασχολεί το γεγονός ότι το Έθνος δημογραφικά αργοπεθαίνει! Αντίθετα, κόβουν τα οικογενειακά επιδόματα και στην ουσία φορολογούν τους Έλληνες για τα παιδιά τους. Όχι, δεν τους απασχολεί η συνεχώς αυξανόμενη ανεργία και εγκληματικότητα, την οποία αυτοί δημιούργησαν, τους απασχολεί  μόνον ότι από τα ολέθρια έργα και τις ημέρες τους ανεβαίνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Ενοχλεί πολλούς η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ή μάλλον για να είμαστε ακριβείς ενοχλεί όλους όσους συναποτελούν το σημερινό αμαρτωλό σύστημα από τη μία άκρη έως την άλλη. Όμως, τα όσα συμβαίνουν σήμερα δεν ήλθαν από το πουθενά, αλλά αποτελούν την φυσιολογική εξέλιξη μίας σειράς βλακωδών και προδοτικών χειρισμών! Μίας ολιγαρχίας, η οποία για τα φτηνά κομματικά της συμφέροντα έπαιξε κυριολεκτικά την Πατρίδα μας στα ζάρια.
ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Το έτος 2000 έγραψα ένα βιβλίο με τον τίτλο "ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ" και επειδή τα γραπτά μένουν (scripta manent), σας παραθέτω από τον επίλογο αυτού του βιβλίου το παρακάτω: "
«Ήδη έχει φανεί στον ορίζοντα η κατεύθυνση προς την οποία βαδίζει ο κόσμος. Η παγκόσμιος οικονομία προς την οποία στοχεύουν σήμερα αυτοί που εξουσιάζουν την ανθρωπότητα, με την αμέριστη συμπαράσταση των φερεφώνων τους δήθεν ανεξαρτήτων ΜΜΕ, είναι το ζητούμενον της εποχής, ζητούμενον που θα αποτελέσει την καταστροφή κάθε εθνικής και φυλετικής ταυτότητος και επί πλέον την οριστική και δραματική υποβάθμιση της πολιτικής στην δημόσια ζωή. Σε ένα βιβλίο που εκδόθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ΄90 στις ΗΠΑ και το οποίο έγραψαν δύο αμερικανοί μελλοντολόγοι χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Στη διεθνοποιημένη οικονομία, οι οικονομικοί στόχοι σχεδόν πάντοτε θα κυριαρχούν των πολιτικών. Ανά τους αιώνες οι ηγέτες εθεωρούντο σημαντικοί, καθώς οι σχέσεις μεταξύ των κρατών ήσαν κυρίως πολιτικές. Με την αναβάθμιση των οικονομικών σχέσεων οι Πρόεδροι και οι διευθύνοντες σύμβουλοι των εταιρειών συχνά εμφανίζονται ως σημαντικότεροι. Στόχος η αναδιάρθρωση των πολιτικών δομών, ώστε να διευκολυνθεί η διεθνοποίηση των οικονομιών». Μέσα σε αυτόν τον καινούργιο κόσμο που έρχεται η Ελλάς με την άρχουσα τάξη που δυστυχώς διαθέτει δεν ήταν δυνατόν παρά να αποτελεί μία μικρογραφία της όλης εξελίξεως. Μεγιστάνες του πλούτου κρατούν στα χέρια τους τις πολιτικές εξελίξεις, την οικονομία της χώρας και τα μέσα μαζικής ενημερώσεως, ενώ κάποιοι πολιτικοί, δήθεν ανεξάρτητοι, με υποκρισία καταγγέλλουν τα περίφημα διαπλεκόμενα των οποίων γνήσια τέκνα είναι. Επιπλέον, τα προβλήματα της Ελλάδος είναι κάτι περισσότερο από δραματικά. Τουρκική απειλή, οικονομία δευτερογενής σε μαρασμό, για πρωτογενή ούτε λόγος, λαθρομετανάστες, εγκληματικότης, διάλυση της παιδείας, χρηματισμός στην υγεία και άλλα πολλά …»
Ουδεμία έκπληξη, λοιπόν για τον κατήφορο στον οποίο οδήγησαν αυτοί που κυβέρνησαν (και κυβέρνησε και η αριστερά!) την χώρα. Με τρόπο μεθοδικό και με σύστημα κατέστρεψαν την εθνική οικονομία, διέλυσαν την παιδεία, την υγεία, τον εθνικό πολιτισμό των Ελλήνων και έτσι σήμερα φτάσαμε εκεί που φτάσαμε. Όμως, πίσω από κάθε κρίση, ναι υπάρχει ελπίδα! Όσο κι αν αυτό ακούγεται παράταιρο, αυτό διδάσκει η Ιστορία. Όσο για την άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και αυτή αναμενόμενη και για του λόγου το αληθές από το ίδιο βιβλίο τα παρακάτω:
«Ο λαός πρέπει επιτέλους να καταλάβει ότι εμείς οι Εθνικιστές είμαστε η μοναδική εγγύηση και ελπίδα για την μεγάλη ανατροπή και εάν κάποτε ο Λένιν έλεγε ότι «όσο χειρότερα πάνε τα πράγματα, τόσο το καλύτερο για μας», αυτό σίγουρα στις ημέρες μας αφορά μόνον εμάς, αφορά τις δυνάμεις ενός λαϊκού επαναστατικού εθνικιστικού κινήματος.»
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, «ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ», ΑΘΗΝΑΙ 2000
Βεβαίως και δεν αποτελεί αναγκαία και ικανή συνθήκη για την άνοδο ενός κινήματος εθνικιστικού το γεγονότος ότι οι περιστάσεις είναι ευνοϊκές. Οι περιστάσεις ποτέ δεν αρκούν, εάν δεν υπάρχουν οι λίγοι, οι ξεχωριστοί, οι αποφασισμένοι, όλοι αυτοί που  στα σκληρά χρόνια της χλεύης και της λάσπης κράτησαν ψηλά τις Σημαίες! Αυτοί που σήμερα αποτελούν την πρωτοπορία ενός νέου πολιτικού κινήματος, ενός κινήματος Λαϊκού, που ανθίζει όλο και περισσότερο στην ρημαγμένη γη μας!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
 Μέσα, λοιπόν, από τα ερείπια που σώριασαν «του άδειου λόγου οι τροπαιούχοι» ανατέλλει μία ακτίνα φωτός, φωτός Ελληνικού, ανατέλλει ένας Ήλιος νοητός και είναι το αύριο, το απροσδιόριστο αύριο, που πρέπει κατάματα να αντικρίσουμε με πίστη και δύναμη και όχι με απελπισία. Γιατί αυτό προπαντός θέλουν αυτοί που μας εξουσιάζουν, θέλουν έναν λαό να σαπίζει μέσα στην απελπισία, την δυστυχία και την κακομοιριά.
Ας μη τους περάσει! Έλληνες ψηλά το κεφάλι, Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες ψηλά τις Σημαίες. Μόνο εκεί όπου υπάρχουν τάφοι, υπάρχει και ανάσταση είχε γράψει ο μεγάλος φιλόσοφος από τον μακρινό Bορρά. Ας κάνουμε λοιπόν αυτήν την κρίση ευκαιρία για λύση και μέσα από την απελπισία ας δούμε την άλλη όψη των πραγμάτων, ας δούμε ότι το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων φτύνει κατάμουτρα την ένοχη εξουσία και τα φερέφωνά της, τα ΜΜΕ των «νταβατζήδων».  Ας δούμε ότι ζούμε σε μια χώρα ευλογημένη από τον Θεό, σε μια χώρα πλούσια και πλούσια όχι μόνον σε υλικά αγαθά, αλλά πλούσια και στην ψυχή! Ας δούμε προπαντός ότι εμείς οι λίγοι, οι αμετανόητοι και πάντοτε πιστοί σήμερα πλέον μετρούμε εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων και Ελληνίδων στο πλευρό μας!
Μας λένε κόμμα του μίσους... Όμως, αυτοί είναι που τρέφουν  τόσο βαθύ και αβυσσαλέο μίσος εναντίον μας. Εμείς στην πραγματικότητα είμαστε το κόμμα της αγάπης, της αγάπης για Ελλάδα και Ελευθερία και ναι, μισούμε, μισούμε, όμως και πολεμάμε με πάθος μόνον αυτούς που μισούν την Πατρίδα μας!

11 σχόλια:

  1. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...10 Δεκεμβρίου 2012 στις 5:30 μ.μ.

    ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζήτω ο Αρχηγός, Ζήτω η Χρυσή Αυγή και τα παλικάρια της, Ζήτω η ΕΛΛΑΣ!

      Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΕΡΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΜΑΣ!
      http://www.youtube.com/watch?v=d9rqJBVWz6o

      Διαγραφή
    2. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...11 Δεκεμβρίου 2012 στις 3:42 μ.μ.

      Ανώνυμε γιατί μου το έστειλες;

      Δεν κατάλαβα.

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ δεν το έστειλα προσωπικά σε εσένα, απλά το ανέβασα για να το δούν και άλλοι...

      Διαγραφή
    4. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...12 Δεκεμβρίου 2012 στις 3:07 μ.μ.

      Ναι όμως το έστειλες σαν απάντηση στο δικό μου σχόλιο.

      Διαγραφή
  2. Αχ Ελλάδα μου σ' αγαπώ ! Κλαψτε και μετανοοιστε Έλληνες πριν είναι αργά . Όλοι μαζί με μια ψυχή ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ερχεται η ωρα της χρυσης αυγη = ερχεται η ωρα της μασωνιας. η χρυση αυγη ειναι μασωνικο κομμα δεν διαφερει απο ολα τα αλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε 8:21, εσύ είσαι η ζωντανή απόδειξη του ότι η ΒΛΑΚΕΙΑ δυστυχώς είναι ΑΝΙΚΗΤΟΣ εχθρός !

    Δηλαδή η μασωνία δεν κυβερνούσε επί 38 χρόνια, και περιμένει την...ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να κυβερνήσει ;;

    Δεν πειράζει, εσύ κάτσε στον καναπέ σου - αφού όλοι μασώνοι είναι βρε αδερφέ - και άσε εμάς τους Εθνικιστές να κάνουμε αυτό που ΠΡΕΠΕΙ !

    ΠΑΤΡΙΔΑ - ΤΙΜΗ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών