Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 18, 2012

Νέο υβρεολόγιο εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην εκπομπή του Πρετεντέρη


Νέο υβρεολόγιο εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην εκπομπή του Πρετεντέρη

Μια ακόμη απόδειξη της χαώδους διαφοράς της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε σχέση όχι μόνο με τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα, αλλά γενικότερα με αυτό που ονομάζεται σύστημα (σ’ όλες του τις πτυχές) φάνηκε χθες το βράδυ στην εκπομπή «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη.
Όπως αρμόζει στην «δημοκρατική» δεοντολογία του οικοδεσπότη της εκπομπής, και γενικότερα στην.....
πολιτική του καναλιού, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν το μόνο κοινοβουλευτικό κόμμα, το οποίο δεν κλήθηκε στην συγκεκριμένη εκπομπή. Ένας δημοσιογράφος , ο οποίος θέλει να παρουσιάζεται ως σοβαρός και να διευθύνει μια ανάλογη εκπομπή, για πολλοστή φορά αποκλείει με απαράδεκτο τρόπο ένα κόμμα που επίσημα έχει καταγράψει 7% των ψηφισάντων και ανεπίσημα έχει διπλάσια ποσοστά στις δημοσκοπήσεις.
Αντιθέτως, έκρινε ότι σοβαρή πολιτική συζήτηση μπορεί να γίνει με τον Τατσόπουλο, την Ρεπούση κι έναν πολύ χαριτωμένο κύριο, του οποίου το σκουλαρίκι έβλεπες ακόμα κι αν είχες αρκετούς βαθμούς μυωπίας και ήταν υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στις πρόσφατες εκλογές. Η «αποθέωση» του διαλόγου, της ανταλλαγής απόψεων και της συγκριτικής επιχειρηματολογίας φάνηκε όταν η συζήτηση στράφηκε γύρω από το Κίνημα μας. Όπως είναι αντιληπτό και πάλι εξαπολύθηκαν μύδροι εναντίον μας, χωρίς φυσικά να έχουμε την δυνατότητα να απαντήσουμε στα όσα εκ του ασφαλούς μας απέδιδαν οι κατήγοροι μας.
Βέβαια, από κοινωνική άποψη αυτά δεν έχουν καμμία αξία και σημασία. Αυτός ο αποκλεισμός, ο οποίος σ’ όλες τις εκφάνσεις της πολιτικής και κοινωνικής ζωής επιχειρείται σε καθημερινή βάση, γυρίζει μπούμερανγκ στους εμπνευστές  και εκφραστές της, καθώς ο Ελληνικός Λαός αντιλαμβάνεται, όλο και περισσότερο πλέον, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όχι απλώς είναι άμοιρη ευθυνών για την σημερινή κατάσταση της Χώρας, αποτελώντας τον μόνο ολοκληρωτικά αγνό και καθαρό πολιτικό φορέα, αλλά αποτελεί και την μοναδική αληθινή ελπίδα που μπορεί να έχει η Πατρίδα και ο Λαός στα δύσκολα χρόνια που διανύει.
Τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τύπου Πρετεντέρη έχουν χάσει και το παραμικρό ίχνος επιρροής προς την Ελληνική Κοινωνία. Αντιθέτως, η αρνητική τους στάση απέναντι μας δίνουν πόντους στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καθώς όλο και περισσότεροι σκέφτονται ότι «για να την βρίζουν σημαίνει ότι είναι καθαρή και δεν συνδιαλέγεται με το σύστημα». Τους χαρίζουμε, λοιπόν, τις βαρετές εκπομπές τους, με τους προκαθορισμένους διαλόγους  και τις στημένες αντιπαραθέσεις. Εμείς, έξω στην Κοινωνία, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για να κάνουμε πραγματικότητα, το συντομότερο δυνατόν, την Εθνική Ανεξαρτησία και την Κοινωνική Δικαιοσύνη.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

2 σχόλια:

  1. Πρετεντέρης = άλλος ένας ευρύπρωκτος ( ελληνιστί ΠΟΥΣΤΗΣ ), ο οποίος όταν σκύβει και τον παίρνει φαντασιώνεται ότι "τσακίζει τον φασισμό".

    Εγώ πάντως νιώθω πολύ καλά κάθε φορά που μας βρίζουν οι λακέδες του καθεστώτος.

    Αυτό σημαίνει πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι καθαρή και πάει καλά.

    Αν αρχίσουν να λένε καλά λόγια για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, θα σημαίνει πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πουλήθηκε.

    Ευχαριστώ τον Θεό της Ελλάδας που μέχρι τώρα δεν συμβαίνει αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην "ανησυχεί" καθολου η εβραιοκαπιταλομπολσεβικικη μιντιακη ΣΥΜΜΟΡΙΑ και τα παρατρεχάμενα της, οταν θα παρουν οι Ελληγες την εξουσία αυτου του τοπου τους ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΥΝ την ιδια ΑΚΡΙΒΩΣ "ισονομία" σε θεματα προβολης και μεταχείρισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών