Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 18, 2012

Οι οπαδοί της ΖΕΝΙΤ κατά των ομοφυλόφιλων και των έγχρωμων ποδοσφαιριστών....

Πανό που σήκωσαν οι οπαδοί της ΖΕΝΙΤ
Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος φιλάθλων της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, «Λαντασκρόνα», με ανακοίνωσή του κατέστησε σαφές πως δεν επιθυμεί να αγωνίζονται με τα χρώματα της αγαπημένης τους ομάδας "έγχρωμοι ή ομοφυλόφιλοι ποδοσφαιριστές".
Ζητούν μάλιστα από τη διοίκηση της ομάδας να διώξουν τους υπάρχοντες έγχρωμους ποδοσφαιριστές, στους οποίους ανήκει μάλιστα και το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού, ο Βραζιλιάνος Χούλκ.
Στην ανακοίνωση των οπαδών αναφέρεται πως ....
«οι σκουρόχρωμοι ποδοσφαιριστές που επιβάλλονται στη Ζενίτ το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν ένα κακό κλίμα στο περιβάλλον της ομάδας», ενώ για τους ομοφυλόφιλους τονίζεται πως «είναι ανάξιοι να κατοικούν στην υπέροχη πόλη μας»!
«Επιθυμούμε την απόκτηση παικτών από γείτονες χώρες, όπως η Λευκορωσία, η Σουηδία, από χώρες της Βαλτικής, με τους οποίους ταιριάζουμε περισσότερο φυλετικά», συμπληρώνουν οι οπαδοί.

Ο σύλλογος έσπευσε να πάρει αποστάσεις από την τοποθέτηση αυτή των «σκληροπυρηνικών» οπαδών της ομάδας, ενώ και ο Ιταλός τεχνικός της ομάδας Λουτσιάνο Σπαλέτι, με δήλωση του στο σάιτ της ομάδας δήλωσε πολύ εύστροφα πως «η ανεκτικότητα για μένα σημαίνει πάνω απ’ όλα να μπορεί κανείς να καταλαβαίνει και να αποδέχεται τη διαφορετικότητα. Επιπλέον το να είσαι ανεκτικός σημαίνει πως καταπολεμάς κάθε είδους ηλιθιότητα» και ήταν σαφές όταν με την λέξη "ηλιθιότητα" αναφερόταν στους σκληροπυρηνικούς οπαδούς της ομάδας.
Η διοίκηση της Ζενίτ κατ’ επανάληψη στο παρελθόν έχει τονίσει πως οι παίκτες που ενδιαφέρουν το σύλλογο δεν υφίστανται φυλετικό ή ρατσιστικό «έλεγχο», καθώς το μόνο κριτήριο με το οποίο αποκτώνται είναι το εάν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα να εξελιχθεί και να διακριθεί.
Υπενθυμίζεται μάλιστα πως το περασμένο καλοκαίρι ο ρώσικος σύλλογος δαπάνησε την τελευταία μέρα των μεταγραφών 80 εκατ. ευρώ για την απόκτηση δυο έγχρωμων ποδοσφαιριστών, του Βραζιλιάνου Χούλκ από την Πόρτο και του Βέλγου Άξελ Βίτσελ από την Μπενφίκα. Ο –επίσης έγχρωμος- Γάλλος Γιαν Εμ βιλά μάλιστα, αρνήθηκε την μετακόμιση του στην Αγία Πετρούπολη για λογαριασμό της Ζενίτ, αφού έλαβε πλήθος απειλητικών μηνυμάτων για τη ζωή του!
Για να μην λέμε ομως ότι συμβαίνουν μόνο στη Ρωσία τέτοια πράγαματα, να θυμήσουμε ότι στην εθνική ομάδα της Αργεντινής δεν υπάρχει ούτε ένας (1) έγχωρμος παίκτης, καθώς είναι γνωστή η αντιπάθεια των Αργεντίνων σε άλλες ράτσες πέρα από την λευκή και τους γηγενείς κατοίκους...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών