Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 04, 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τρομοκρατική επίθεση στην Τ.Ο. Δυτικής Αττικής της Χρυσής Αυγής...Οι δράστες ήθελαν νεκρούς;!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, σχολιάζαμε ότι η επίθεση εναντίον των Εθνικιστών θα δυναμώσει από το καθεστώς με...κάθε μέσο. Αναγνώστες και συναγωνιστές είχαν διαβλέψει ήδη την...τακτική του εχθρού, που είναι γνωστή άλλωστε ιστορικά.

Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη πριν από λίγο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο. Προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές, καταστράφηκε ολοσχερώς η είσοδος και το ισόγειο του κτηρίου και έσπασαν οι υαλοπίνακες σε όλα τα πέριξ καταστήματα.

Από το ωστικό κύμα τμήματα της πόρτας τρύπησαν τον τοίχο του διπλανού καταστήματος.  Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες σχηματίστηκε και εκεί τρύπα σχεδόν ενός μέτρου. Το ισόγειο του κτηρίου καταστράφηκε ολοσχερώς.

Όπως προέκυψε από την.....
αυτοψία στον εκρηκτικό μηχανισμό περιλαμβάνονταν και βλήματα ανάλογα περίπου με αυτά που περιέχονται σε εννιάβολα φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, τα οποία είναι φονικά σε απόσταση πολλών μέτρων.

 Δείτε το υπόλοιπο ρεπορτάζ και τις φωτογραφίες σοκ στο site των Ελλήνων Εθνικιστών...

1 σχόλιο:

  1. Βλέπουμε την αντίδραση του καθεστώτος ,και την πληρη αδιαφορία του ,και του μιντιακου και του πολιτικού σε εγκληματικες κινήσεις των παρακρατικών του κατσαριδων, βλεπουμε επισης και την χαρα και χαχανητά τους για τέτοια γεγονότα.

    Αυτα τα καρκινώματα θα αντιμετωπιστούν οπως καθε νοσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών