Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 04, 2012

ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΡΟΠΑΓΝΑΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ MEGA

Ρεσιτάλ έδωσαν χθες το βράδυ άπαντες οι «πρωταγωνιστές» στο κατ’ εξοχήν κανάλι της διαπλοκής , το mega του Μπόμπολα.

Η αρχή έγινε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, όπου με αφορμή τα γνωστά μασκαραλίκια του καταρρέοντος Βενιζέλου, έπεσε το θέμα στο τραπέζι. Πρώτος το λόγο πήρε ο Πρετεντέρης – Ντερμπεντέρης, ο οποίος μίλησε με… ιατρικούς όρους (μπορεί να το είχε καημό να γίνει γιατρός, αλλά… ευτυχώς τον κέρδισε η… ενημέρωση των Ελλήνων). Ιδού τι είπε – μεταξύ των άλλων:

«Εγώ είχα πει παλαιότερα την έκφραση υγειονομική ζώνη, αλλά δε βλέπω να γίνεται. Γύρω από την Χρυσή Αυγή, μέσα στη βουλή, από τα άλλα πολιτικά κόμματα και κυρίως στην ελληνική κοινωνία, να δημιουργηθεί μια.......
υγειονομική ζώνη, δηλαδή να τους βάλουμε σε απόσταση, να μην συγχρωτιζόμαστε, να γίνεται σαφές ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα κόμμα σαν τα άλλα. Αυτό δεν το βλέπω και θα’ θελα να το δω περισσότερο τους επόμενους μήνες».

Ακολούθως, το λόγο πήρε ο πρώην (;) κομμουνιστής Π. Τσίμας, ο οποίος κατέθεσε τη δική του… συμβουλή- φαεινή ιδέα στον… αντιφασιστικό αγώνα. Πιο συγκεκριμένα, πρότεινε να αποχωρούν οι βουλευτές των άλλων κομμάτων όταν μιλάει εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής:

«Τίποτα δεν υποχρεώνει τις δυνάμεις που υποστηρίζουν το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία να συγχρωτίζονται με τις δυνάμεις που εχθρεύονται το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία. Δε λέω ότι.......

η συνέχεια στο φιλικό ETHNIKISMOS.NET

5 σχόλια:

  1. «Η Χρυσή Αυγή δεν σταματιέται. Ούτε αν μας θέσουν εκτός νόμου, ούτε με βόμβες ούτε με σφαίρες. Δεν σταματάει η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής» κατέληξε ο εκπρόσωπός της, με στυλ επαναστάτη χωρίς αιτία.

    http://my-pillow-book.blogspot.com/2012/12/golden-eggs.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παλι σε στησανε οι του ΚΙΣ και ξεμεινες απο πρεζα;
      Πρεζονι;
      Τι πλακα θαχετε να παθετε εσεις. Το θανατο της αλεπους!



      Πατρικιος

      Διαγραφή
    2. Όπως σου είπε και ο Πατρίκιος σιχαμένο ερπετό, κομμουνιστοσιωνιστικό μίασμα, τράβα στον "εβραίο" μπαμπά σου να πληρωθείς..
      Και αν είσαι στην Αίγυπτο πήγαινε μια βόλτα στην πλατεία Ταχρίρ να σε περάσουν...ένα χεράκι οι "αδερφές" σου της μουσουλμανικής αδελφότητας

      Διαγραφή
    3. Αγεωγράφητε, η πλατεία Ταχρίρ είναι στο Κάιρο. Εγώ μαζί με τον "εβραίο" μπαμπά μου είμαστε στην Αλεξάνδρεια... Χαιρετίσματα!

      Διαγραφή
  2. Τους ευχαριστούμε πολύ που επιβεβαιώνουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι πράγματι το μοναδικό ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟ κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών