Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 04, 2012

Αμετανόητος μέχρι τέλους ο Jeffrey: "Έχω τη συνείδησή μου καθαρή"

«Όσο κι αν μου κόστισε, η συνείδησή μου λέει ότι έκανα αυτό που έπρεπε», είπε ο Γιώργος Παπανδρέου αναφορικά με το Μνημόνιο, υποστηρίζοντας την πολιτική που ακολούθησε όσο ήταν πρωθυπουργός.

«Όταν είσαι στην πολιτική, σε θέση ευθύνης, είσαι εκεί για να κάνεις κάτι. Για να αλλάξεις κάτι», τόνισε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος εμφανίστηκε τη Δευτέρα στο JFKJr Forum, όπου συζήτησε με τον Mike Doukakis.

Ο πρώην πρωθυπουργός έκανε και.....
μία προκλητική δήλωση αναφέροντας ότι στο τελωνείο δείχνουν περισσότερο ενδιαφέρον για την ταυτότητα του Harvard που έχει μαζί του παρά για το διπλωματικό διαβατήριο, όπου αναφέρεται ότι είναι πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας!

«Αν ζεις στην Ελλάδα σήμερα, μπορείς να νιώσεις τον πόνο, όμως είμαι αισιόδοξος» δήλωσε στο κοινό ο κ. Παπανδρέου, τονίζοντας: «Θα αποκτήσουμε μια ισχυρότερη Ελλάδα».

Επέμεινε μάλιστα πως η οικονομική κρίση στην Ελλάδα δεν είναι μεμονωμένη, αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι η κρίση στην ίδια την Ευρώπη. «Μερικές φορές βλέπουμε την Ελλάδα σαν τη φωτιά μέσα στην κουζίνα, αλλά αν δεις την Ευρώπη θα καταλάβεις ότι αυτή είναι η φωτιά μέσα σε όλο το σπίτι... Όσα μέτρα κι αν πήραμε εμείς για το έλλειμμα, παρέμενε πρωταρχικά ένα πρόβλημα της Ευρώπης»

1 σχόλιο:

  1. Βεβαίως και την έχει. Υπηρέτησε την πατρίδα του (ΗΠΑ) και το συνάφι του (σιωνιστες), με όλες του τις δυνάμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών