Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 10, 2013

Σύσσωμος ο αντεθνικός συρφετός του Κουβέλη (Ρεπούση, Γιαννακάκη κτλ) πήγαν να υποβάλλουν τα σέβη τους στους τουρκοπράκτορες της Θράκης

Πρωί -πρωί με την δροσούλα κίνησαν οι εκπρόσωποι με επικεφαλής τον γνωστό Ιλχάν Αχμέτ να ευχαριστήσουν τον Μπαρμπα- Φώτη και τη γνωστή Τουρκολόγο και άλλα σχετικά .... Ρεμβούση ; Ρεπούση; το ψάχνουμε ακόμη απο Πελοπόννησο μεριά κυρά μου !

Μετέφεραν λέει τη ομόφωνη απόφαση των Ν.Ο Ξάνθης και Ροδόπης της ΔΗΜΑΡ βεβαίως για την απόρριψη της τροπολογίας του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας να...... διορίζονται οι ιεροδάσκαλοι στα δημόσια σχολεία που διδάσκουν το κοράνι σε Έλληνες Μουσουλμάνους μαθητές !

Προφανώς στη ΔΗΜΑΡ με επικεφαλή την Ρεπούση αλλά και την υπερασπίστρια των λαθρομεταναστώνν Γιανακάκη επιθυμούν να τους στέλενει η ¨Άγκυρα και όχι η Αθήνα ! ...Αγάπες που δεν κρύβονται ...Αλλά ο Μπαρμπα-Φώτης δεν τα καταλαβαίνει αυτά βλέπεις ούκ το γηρας έρχεται μόνο του!...

O πρώην βουλευτής , δικηγόρος Ιλχάν Αχμέτ, εξέδωσε γραπτή ανακοίνωση, σχετικά με το νόμο περί νομιμοποίησης των αυθαιρέτων. Στην ανακοίνωσή του αυτή, υποστήριξε ότι η Μουσουλμανική μειονότητα θα πρέπει να εξαιρεθεί από τα πρόστιμα που προβλέπει ο νόμος που θεσπίστηκε για τη νομιμοποίηση των αυθαίρετων κτισμάτων.
veteranos.gr

3 σχόλια:

  1. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΟΠΡΟΔΟΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΙΓΟΨΥΘΙΡΙΖΩ, ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΩ, ΣΙΓΟΤΡΑΓΟΥΔΑΩ...!
    "ΚΑΡΚΙΝΟ, ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΤΑ ΕΝΤΟΣΘΙΑ"


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η "μειονότητα" να τα μαζέψει και να παει στην Τουρκια, να παρει και τους εβραιμπολσεβικους κολλητούς της μαζι της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών