Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 10, 2013

Ήταν ο Τσε ρατσιστής και φυλετιστής...; (και κλάμα οι...αριστερούληδες)

Αποσπάσματα για τους Αφρικανούς από το προσωπικό ημερολόγιο του Τσε Γκεβάρα:
νέγρος είναι νωχελικός και ευφάνταστος, ξοδεύει τα χρήματά του για ελαφρότητες και ποτό. Ο ευρωπαίος προέρχεται από.... μια παράδοση εργασίας και σωτηρίας που τον ακολουθεί σε αυτή τη γωνιά της Αμερικής και τον οδηγεί να προχωρήσει μπροστά."
"Με δεδομένη την επικρατούσα έλλειψη πειθαρχίας, θα ήταν αδύνατο να χρησιμοποιήσουμε Κονγκολέζους με αυτόματα για να υπερασπιστούν τη βάση από επιθέσεις από τον αέρα: δεν ξέρουν πώς να χειρίζονται τα όπλα τους και δεν θέλουν να μάθουν."

16 σχόλια:

  1. Ωχ Ωχ.. νέο κάζο θα πάθουν τα ορφανά...
    Μετά το κείμενο περί μετανάστευσης του μάρξ...
    χαχαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πασπαρτού διαβάζεις για τον Γκεβαρα?
    Αυτο το συγκεκριμένο αποσπασμα το ειχα υπόψιν μου , φυσικα ο Γκεβαρα δεν ηταν και κανένα ατομο περιωπής , ενας "Μαρξιστης" τυχοδιώκτης ηταν, άπλυτος επιπόλαιος και βλαξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Πάιπερ αφού ξέρεις (μπορεί και καλύτερα από εμένα) πώς πρέπει να γίνεται η προπαγάνδα εναντίον των αντιπάλων..

      Φυσικά και δεν τον έχω σε εκτίμηση αλλά δεν μπορώ να τον θεωρήσω και ακριβώς "μαρξιστή" ή κομμουνιστομπολσεβίκο. Τον ΕΒΡΑΙΟ Φιντέλ ναι, αλλά αυτόν όχι.
      Ίσως λόγω φυλετικής καρδιάς ποτέ δεν μπόρεσε να αντέξει να γίνει....διεθνιστής και κομμουνιστής με την αυστηρή έννοια του όρου.

      ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      υ.γ.
      Επειδή το πήγαμε προσωποκεντρικά, αυτή την περίοδο έχω προσηλωθεί στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Κοντρεάνου

      Διαγραφή
    2. Οχι αγαπητε , δεν ξερω πως ακούστηκε η ερώτηση μου αλλα σε καμια περίπτωση δεν ηταν επικριτική προς το πρόσωπο σου, απλα απορία.
      Αλλωστε δεν σου κρύβω οτι και εγω εχω διαβάσει πολλα μαρξιστικά βιβλια και κατέχω απο την ιδεοληψία τους, άλλωστε καλα πραττεις και ασχολείσαι σφαιρικώς ως προς το θεμα , απλα ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ απο την ευρυμάθεια και την κριτικη διάθεση των ενδιαφερόντων σου γιαυτο και σε ρώτησα.

      Παντως ως προς τα σχολια σου δεν ειμαι σίγουρος εαν είναι ακριβώς ετσι, πχ σε οσα ντοκιμαντέρ ειδα ως προς το θέμα μου δημιουργήθηκε η εντύπωση οτι ο Γκεβαρα ηταν εξ αρχης εβραιομπολσεβικος, ενώ ο Καστρο στην αρχη ΔΙΑΚΗΡΥΤΤΕ οτι δεν ειναι Μαρξιστης, και πως δεν θα κανει σοβιετική "επανάσταση" στην Κουβα, αλλάζοντας την θεση του αυτοστιγμεί, αφήνοντας στο συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ να υπονοηθεί οτι ο Γκεβαρα υπηρξε ενας λογος της μεταστροφής του στον Εβραιομπολσεβικισμο, ως γνήσιος καιροσκόπος.

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ το όπλο μας σε σχέση με τους νοσηρούς αντιπάλους μας είναι ότι κατέχουμε γνώση των ιδεολογημάτων τους και τους εξετάζουμε ώστε να τους γνωρίσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα.

      Για αυτό άλλωστε και όπου τους αντιμετωπίσουμε μπορούμε να τους συντρίψουμε καθ' οποιονδήποτε τρόπο.

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      υ.γ.
      Έχω μείνει με την εντύπωση ότι τα ντοκιμαντέρ για τον ΤΣΕ είναι διφορούμενα.
      Πρόσφατα(πριν 10 ημέρες για την ακρίβεια)είδα μια ισπανική παραγωγή ανεξάρτητων σοσιαλιστών για το θέμα και συνεπικουρούμενος με αυτά που έχω διαβάσει για τον συγκεκριμένο θεωρώ ότι εκτός από το τυχοδιώκτης όπως πολύ σωστά ανέφερες είχε ιδιαιτέρως ανεπτυγμένα κάποια ένστικτα που δεν παραπέμπουν σε καμια περίπτωση στην εβραιοκομμουνιστική ιδεολογία.
      π.χ. Πατρίδα - Διαχωρισμός φύλων σε πολλαπλά επίπεδα - Οπλοκατοχή - Ομουφυλοφιλία - Ιεραρχική δομή βάσει συγκεκριμένων προτύπων και χαρακτηριστικών

      υ.γ.2
      Διάβασα και πρόσφατα ένα τερτούργημα τους Kenz (εβραίου φιλοσόφου) για τον ΕΥΡΩ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ που παραδέχεται εμμέσως ότι είναι δικό τους δημιούργημα

      Διαγραφή
    4. Ενδιαφέρον, πάντως εαν οντως ισχύουν τα παραπάνω, συνεχίζω να θεωρώ οτι ο συγκεκριμένος ηταν ολίγον βλαξ, καθότι πωθεν προκύπτει ο εβραιομπολσεβικισμος απο τον φυλετισμό και την ιεραρχία?
      Εαν ειναι αληθή αυτα ο συγκεκριμένος μπολσεβίκος ηταν πολύ συγχυσμένος και δεν νομίζω να ειχε καταλάβει τι ακριβώς ηταν ο εβραιομπολσεβικισμος.

      Πάντως ο "ευρω-κομμουνισμος" και οτιδήποτε κομμουνιστικό εν γένει ειναι πράγματι καθαρόαιμα εβραικα τερατουργήματα που ως μοναδικό σκοπο εχουν την καταστροφή της Ευρωπης και των εθνών της.

      Διαγραφή
  3. Αυτην την περίοδο τελειώνω το βιβλιο του "Εμιλ Λουντβιχ" για τον Οτο Φον Βισμαρκ.
    Ο Λουντβιχ υπήρξε εβραιος βέβαια, αλλα θα ήθελα να σε ενημερώσω για ενα ζητημα το οποιο το είχα υπόψιν μου απο ενα προπαγανδιστικό φυλλάδιο της εθνικοσοσιαλιστικης Γερμανίας, γραμμένο απο τον Δοκτορα γκαιμπελς το οποιο και ΙΣΧΥΡΙΖΟΤΑΝ οτι ενας Εβραιος προσπάθησε να δολοφονήσει τον Βισμαρκ, δεν ήμουν σίγουρος κατα ποσο ηταν αληθές μεχρι που το επιβεβαίωσε ο ιδιος ο Εβραιος Λουντβιχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω γνώση της ιστορίας περί απόπειρας δολοφονίας του Βίσμαρκ μόνο όμως από εθνικοσοσιαλιστικές πηγές.
      Γενικά αποστρέφομαι κάθε τι "περιούσιας" χροιάς.

      Αν έχεις να μου προτείνεις πάντως κάποιο βιβλίο για τον Βίσμαρκ ευχαρίστως να το διαβάσω γιατί πρέπει να ομολογήσω ως προς το συγκεκριμένο πρόσωπο έχω πενιχρές γνώσεις και είναι άτοπημά μου για πολλούς λόγους

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Ο Βίσμαρκ έδοσε πολιτικά διακαιώματα στους Εβραίους με την ίδρυση ενιαίου γερμανικού κράτους. Είχε προηγηθή η Φραγκφούρτη το 1864, έδρα των Ρόθσιλντ, Οπενχάιμερ κλπ Εβραίων τοκογλύφων.
      Οικονομικός σύμβουλος του Βίσμαρκ διετέλεσε ο πολυπράγμων Ιουδαίος Λουδοβίκος Μπάρμπεργκερ, ο οποίος εκμεταλλευόμενος τα πολιτικά διακαιώματα, που τους παρεχωρήθησαν, ίδρυσε το Εθνικόν Φιλελεύθερον Κόμμα.
      Επίσης υπήρξε ιδρυτής, την ίδια εποχή, της Ντώυτσε Μπανκ, αυτή που λειτουργεί μέχρι σήμερα.

      Διαγραφή
    3. Παντως κατα κανόνα οτι ελεγε ο Δοκτορας γκαιμπεςλ αποδεικνύεται ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ αληθές, δεν ψευδόταν ποτε καθότι δεν χρειαζόταν να πει ψεύδη.
      Μπορω να σου προτείνω παρα πολλα βιβλία για το συγκεκριμένο θεμα, μια ευκολη πρόσβαση μπορεις να εχεις απο το Archive.org
      Υπαρχει βέβαια και πρωτογενής πηγή που προφανώς και ειναι η καλύτερη , η αυτοβιογραφία του , την οποια παρεμπιπτόντως δεν την εχω διαβάσει προσωπικα αλλα την εχω σε ηλεκτρονική μορφή.
      Το κακο ειναι οτι προφανώς τα παραπανω ειναι στην Αγγλικη γλωσσα, οποτε οποιος δεν την κατέχει επαρκώς θα πρεπει να περιοριστεί στην ακρως περιορισμένη Ελληνικη "αγορα" βιβλίων, οπου ειναι μεταφρασμένα ενα σορο ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ και ανέγγιχτα ενα σορο διαμάντια.

      Διαγραφή
    4. Δεν νομιζω οτι ο Βισμαρκ ηταν και μεγάλος φίλος των Εβραιων, ουτε μεγαλος εχθρος τους(ίσως γιατί δεν ειχε αντιληφθεί επαρκώς τον σκοτεινό ρολο αυτης της ελεεινής ράτσας), το ενιαίο Γερμανικο κρατος το είχαν ως στοχο και οι φιλελεύθεροι κοινοβουλευτικοί και ο Βισμαρκ , αλλα απο δυο ΠΑΝΤΕΛΩΣ διαφορετικες οπτικές γωνιες και σημεία εκκίνησης.
      Οι μεν εβραιοφιλελευθεροι και κοινοβουλευτικοί ήθελαν δια της "δημοκρατικής" οχλομαζανθρωπικης ενώσεως να αποδυναμώσουν τους Γερμανικους θρόνους και τις αριστοκρατίες, ο δε Γιουνκερ Βισμαρκ ηθελε την ενωση της Γερμανιας κατω απο το λάβαρο της Πρωσιας, δια των όπλων και της πολεμικής Πρωσικής αριστοκρατίας.
      Το δευτερο έγινε, γιαυτο απο την ενδυνάμωση της Γερμανας μετα το εργο του Βισμαρκ νομοτελειακά θα επερχόταν ο πρώτος παγκοσμιος πολεμος που ως σκοπό ειχε την ΔΙΑΛΥΣΗ αυτης της ένωσης και την αντικατάσταση της απο το γελοιο εβραιοκοινοβουλευτικο, εθνοκτόνο και χαμερπές βαιμαρικο τερατούργημα.

      Διαγραφή
    5. Εννοείται αγαπητέ ότι στα αγγλικά θα διαβάσω τη σχετική βιβλιογραφία.
      Σε ευχαριστώ και για τις προτάσεις

      Είναι ιστορικά δεδομένο ότι ο Βίσμαρκ δεν καταδίωξε τους εβραίους, παρά την προσπάθεια που έκαναν οι τελευταίοι πολλάκις να τον χειραγωγήσουν.
      Έβαλε όμως τις βάσεις για να εξυψωθεί και πάλι το πνεύμα και η φιλοσοφία και το Ηρωϊκό Ιδεώδες, έστω και με ατέλειες.(π.χ. είχε διαγνώσει εξ' αρχής το ρόλο των τραπεζιτών αλλά δεν φρόντισε να τους διαλύσει)

      Να δημιουργηθεί μια Νέα Αρχή.
      Μπορεί να απέτυχε να εφαρμοστεί μέχρι σήμερα στην ολότητά του στη Γηραιά Ήπειρο, είναι δεδομένο όμως ότι η Εθνικιστική Ιδεολογία του χρωστά πολλά.

      Υπήρξε δε και μέγιστος θαυμαστής της Ελλάδος

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    6. Μην ξεχναμε οτι ο βισμαρκ υπήρξε Καγκελάριος, δεν ειχε τον απόλυτο έλεγχο του κράτους, τον απολυτο ελεγχο τον ειχε ο Βασιλέας και μετέπειτα Καιζερ Γουλιέλμος, τον οποιο για να τον πείσει σε συγκεκριμένες ενέργειες εξωτερικής πολιτικης , επεφτε πολλές φορες σε κρισεις λυγμών και κατάθλιψης.

      Με λιγα λογια, η κριτική μας θα πρεπει να εχει αντιλαμβάνεται οτι δεν υπηρξε απόλυτος μονάρχης με τις αυτες αρμοδιότητες

      Διαγραφή
  4. O Κάστρο δεν είναι Εβραίος αλλά Ισπανός, όπως όλοι σχεδόν οι Κουβανοί. Ο πατέρας του μόλις το 1925 μετανάστευσε από Ισπανία στην Κούβα ασχολούμενος με την γεωργία.
    Ο Γκεβάρα είχε επίσης ισπανική καταγωγή, όπως η πλειοψηφία των Αργεντίνων. Ο πατέρας του, ιατρός στο επάγγελμα, ήταν ιδεολόγος μαρξιστής-λενινιστής, την ιδεολογία του την μεταβίβασε και στους γυιούς του.
    Ο Κάστρο ξεκίνησε σαν φιλελεύθερος και στην πορεία κατέληξε μαρξιστής. Οι φιλελεύθεροι των ΗΠΑ δλδ κυρίως Εβραίοι τον υπεστήριζαν, καθώς και οι Εβραίοι της Κούβας,που αριθμούσαν μεταξύ 12 και 15 χιλιάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ίδιος ο Φιντέλ Κάστρο ομολογεί στα απομνημονεύματά του:
      "Στο σχολείο μου οι συμμαθητές μου με αποκαλούσαν "εβραίο""

      Μέχρι σήμερα ο Ηγέτης της Κουβανικής Επαναστάσεως δεν έχει παραδεχθεί πως είναι "απόγονος του Αβραάμ" αν και τα φυλετικά χαρακτηριστικά του τον προδίδουν όπως και η ιστορία της οικογένειάς του.

      Ο πατέρας του, Άγγελος Κάστρο, είχε έλθει στην Κούβα ως μετανάστης από την βορειοδυτική Ισπανία. 'Ηταν Μαρράνος, δηλαδή Ιουδαίος της Ισπανίας που εκχριστιανίστηκε για να γλυτώσει από την Ιερά Εξέταση. Αυτό το λένε οι ίδιοι οι έγκυροι Εβραίοι. Για παράδειγμα, ο κορυφαίος Γαλλοεβραίος συγγραφέας Εντγκάρ Μορέν, στο βιβλίο του «Ο νεωτερικός κόσμος και το εβραϊκό ζήτημα», εκδόσεις του «Εικοστού Πρώτου», που έχει μεταφράσει στα ελληνικά ο Εβραίος ηγέτης του Ελληνικού Τροτσκισμού Σάββας Μιχαήλ, αναφέρει επί λέξει στην σελίδα 128:

      "Δεν απομένει τίποτα από τον λατινοαμερικανικό Μαρρανισμό έξω από μερικά ονόματα που προδίδουν την καταγωγή, όπως Καρντόσο ή Κάστρο"

      Προς επαλήθευση όλων των παραπάνω, ο αδερφός του Φιντέλ, Ραούλ, εορτάζει (παρά την αυστηρή καταδίκη των θρησκειών από τον κομμουνισμό) την εβραϊκή γιορτή Χάνουκα (έβαλα σχετικό κείμενο για το τι εστί Χάνουκα) με το κιπά του.

      φωτογραφία: http://www.haaretz.com/polopoly_fs/1.329139.1291607267!/image/3353255781.jpg_gen/derivatives/landscape_295/3353255781.jpg

      Ο Γκεβάρα δεν μπόρεσε ποτέ να συμφιλιωθεί με την ιδέα του διεθνισμού και άλλωστε ήταν και ο βασικός λόγος που η "μαμά" Ρωσία επιζητουσε τη δολοφονία του..

      Δεν έχω καμια διάθεση να υποστηρίξω τον Γκεβάρα..Ισχύουν ότι έγραψα και παραπάνω.

      Είναι ιστορικά ανακριβές όμως να λέγεται ότι ο Φιντέλ Κάστρο δεν ήταν "περιούσιας" καταγωγής.

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
  5. κούνια που σας κούναγε αν νομίζετε ότι ο γκεβάρα ήταν τυχοδιώκτης και άπλυτος ... απέρριψε ολόκληρο υπουργείο για τις ιδέες του, μίλησε υπέρ της αυτοδιάθεσης της Κύπρου, και είχε κολλητό τον Φασίστα Περόν! Για περάστε από το βιβλιοπωλείο των φασιστών στην Ρώμη να δείτε ποιο βιβλίο για τον Γκεβάρα έχουν στην βιτρίνα ... και μετά ΙΣΩΣ ξυπνήσετε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών