Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 10, 2013

Πληρώνει (με τα λεφτά μας) τα πάρτυ της ΚΝΕ ο Καμίνης


Πληρώνει (με τα λεφτά μας) τα πάρτυ της ΚΝΕ ο Καμίνης

Εκδήλωση για τα 1.000 φύλλα του «Οδηγητή» (εφημερίδας της νεολαίας που ίδρυσε ο σιωνιστής Ζακ Βεντούρα, δηλαδή της ΚΝΕ) ανακοίνωσε ότι διοργανώνει το κόμμα (ένα ειν’ το κόμμα…) των… βαρόνων του Περισσού: «Το Σάββατο, 12 Γενάρη, κυκλοφορεί το 1.000ό φύλλο του «Οδηγητή» του οργάνου του ΚΣ της ΚΝΕ. Η ΚΝΕ θα «υποδεχτεί» την κυκλοφορία του με μεγάλη πανεξόρμηση και πολύμορφες εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα. Στην Αθήνα θα......
πραγματοποιηθεί Έκθεση για τα 1.000 φύλλα του «Οδηγητή» στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» του Δήμου Αθηναίων (Ηρακλειδών 66 και Θεσσαλονίκης, Θησείο), από την Παρασκευή 11 Γενάρη έως και την Κυριακή 20 Γενάρη. Στην Έκθεση παρουσιάζεται η ιστορική πορεία του «Oδηγητή» απ’ όταν πρωτοκυκλοφόρησε σε συνθήκες παρανομίας το 1968 έως και τις μέρες μας…»
Εκείνο, όμως, που δε λέει (για ευνόητους λόγους) το… «αντισυστημικό», «επαναστατικό» και τα τοιαύτα ΚΚΕ, είναι ότι συνδιοργανώνει την εκδήλωση με τον Δήμο Αθηναίων του Καμίνη και πιο συγκεκριμένα με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου.
Διαβάστε περισσότερα: Εθνικισμός.net

2 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ''ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ''. ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΣΙΓΟΥΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν ομιλεις περι "συστήματος" οντας ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ κυρίαρχος του , και μαλιστα εκστομίζοντας την συγκεκριμένη συνθηματολογία απο την μιντιακη αιχμη του δορατος του συστηματος, τα σχόλια ειναι περιττά.
    Ο εβραιοκοινοβουλευτισμος υπήρξε διαχρονικα ο φορέας και ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ίππος του εβραιομπολσεβικισμου, ηταν πάντοτε ενας ολετήρας μπολσεβικοποιησεως των μαζών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών