Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 31, 2013

Έτσι εξελίσσονται οι "έλληνες" της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης..Από "έλληνες" πολίτες τώρα περήφανοι Τούρκοι και Υπουργοί του Ερντογάν

Ο νέοδιορισθείς υπουργός Υγείας της Τουρκίας Μεχμέτ Μουεζίνογλου δηλώνει περήφανος που έγινε υπουργός στην κυβέρνηση Ερντογάν αλλά και προφανώς περήφανος που έχει την... τουρκική υπηκοότητα παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα μέχρι της ηλικίας των 28 ετών.

 «Αν ένας άνθρωπος, που γεννήθηκε Έλληνας, μεγάλωσε ως Έλληνας μέχρι τα 28 του χρόνια, ο οποίος έζησε στην Τουρκία ως ανιθαγενής άνθρωπος για τέσσερα χρόνια, μπορεί να....
γίνει υπουργός σε αυτή τη χώρα, αυτό σημαίνει ότι αυτό το έθνος έχει μεγάλες αξίες και πολύ πλούτο», δήλωσε ο Μουεζίνογλου σ ένα ντελίριο εξύμνησης της Τουρκίας ενώ πρόσθεσε πως είναι «υπερήφανος που έγινε υπουργός της τουρκικής δημοκρατίας».

Ο Μουεζίνογλου είναι Έλληνας τουρκικής καταγωγής, γεννήθηκε στην Κομοτηνή της δυτικής Θράκης, όπως γράφει η τουρκική Hurriyet. Του χορηγήθηκε τουρκική υπηκοότητα στην ηλικία των 31. Σε δηλώσεις του ο Μουεζίνογλου – ο οποίος δεν είναι γνωστό εάν τελεί υπό φαρμακευτική αγωγή ή όχι- αναφέρεται στις «σκληρές συνθήκες» του να μεγαλώνει κανείς στην Ελλάδα την ώρα που η Τουρκία όπως λέει «προσφέρει πολιτισμό στην ανθρωπότητα»!

 Λέει ο πρώην "Έλληνας": «Θεέ μου, κανείς δεν μπορεί να ζήσει σε σκληρότερες συνθήκες όταν έχει γεννηθεί σε μία χώρα διαφορετική από την πατρίδα του. Υπάρχουν άνθρωποι (οι Τούρκοι) οι οποίοι ζουν στην Ελλάδα υπό αυτές τις συνθήκες σε μια εποχή που εμείς προσφέρουμε πολιτισμό στην ανθρωπότητα». Και συνεχίζει: «Έγινα πολίτης αυτής της χώρας στην ηλικία των 31. Είμαι 58 τώρα και έγινα υπουργός. Θέλω να ευχαριστήσω τον μεγάλο ηγέτη (τον ιδρυτή της Τουρκικής Δημοκρατίας Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ) – λίγο δύσκολο βέβαια να τον ευχαριστήσει προσωπικά καθώς έχει πεθάνει ενώ τραβώντας και ένα «πινελάκι» στον Ερντογάν- όπως επίσης και τον πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Χρωστώ και στους δύο ευγνωμοσύνη», πρόσθεσε.

 Ο Μουεζίνογλου είναι ο ιδρυτής του ιδρύματος παιδείας δυτικής Θράκης, του Ιδρύματος Πολιτισμού και της Ένωσης Βαλκανικών Πολιτισμών όπως επίσης και του ιδρύματος Αλληλεγγύης και Συνεργασίας του Avcilar. Μιλά Ελληνικά, Αγγλικά και Αραβικά.

Ο Μουεζίνογλου είναι επίσης ένας από τους ιδρυτές του κυβερνώντος κόμματος AKP Τμήμα ειδήσεων
 defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών