Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 22, 2013

Τυχαίο θα είναι και αυτό..Αρνήθηκε να δώσει διαπίστευση στην Ελένη Ζαρούλια μια εβραία "ιταλίδα" βουλευτής, λόγω...."αντισημιτισμού"

Διαβάζουμε στο site του (Κου) Κούλογλου: 

Επικαλούμενος άρθρα του Κατασταστικού και του Κανονισμού της Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, ο Ιταλός βουλευτής (ούτε ότι είναι γυναίκα δεν κατάλαβε το..νούμερο)του Δημοκρατικού Κόμματος Φιάμμα Ναϊρενστάϊν αρνήθηκε τη διαπίστευση της βουλευτού Ελένης Ζαρούλια και ενός Ούγγρου βουλευτή, λέγοντας ότι και τα δύο μέλη ανήκουν σε ρατσιστικά και αντισημιτικά πολιτικά κόμματα, γεγονός που έρχεται σε σύγκρουση με τα ιδανικά και τις αρχές του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Το θέμα θα κληθεί να εξετάσει η Επιτροπή Θεσμικών Θεμάτων της Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης και, όπως προβλέπεται, είτε θα προτείνει την επικύρωση των διαπιστευτηρίων, είτε να μην τα επικυρώσει, είτε τέλος, να αφαιρέσει ορισμένα από τα κοινοβουλευτικά τους δικαιώματα, στη συμμετοχή ή εκπροσώπησή τους στις εργασίες της Συνέλευσης ή στα θεσμικά της όργανα.


Ποιά είναι άραγε η Fiamma Nirenstein;

Ιταλίδα πολίτης με "περιούσια" καταγωγή...Κοινώς εβραία(εδώ)
Και μάλιστα τόσο υψηλά ιστάμενη στη..."φυλή του Αβραάμ" που λόγω του συγγραφικού της έργου(όλα τα βιβλία της είναι για τους εβραίους...!!!! (εδώ) (Μιλάμε για μεγάλη "ιταλίδα πατριώτισσα") υπέρ του Ισραήλ και των εβραίων έχει ΤΙΜΗΘΕΙ δεόντως από τον "εκλεκτό" λαό..

Η Jerusalem Post το 2011 την έχει συμπεριλάβει στη λίστα με......
τους 50 διασημότερους εβραίους με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως (εδώ).
Φυσικά όπως και τόσοι άλλοι ομόφυλοί της ξεκίνησε ως ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ και μάλιστα εξέχων στέλεχος της Ιταλικής Αριστεράς (εδώ)...
Σαν καλή εβραιοπούλα όπως αναφέρει η ίδια σε βιβλίο της: "Οι γονείς μου με έστειλαν από μικρή σε Κιμπουτζ, όπου και έμαθα τον Ιουδαϊσμό από σοφούς ραββίνους και διδάχθηκα το Ταλμούδ (το βιβλίο που αναφέρει όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους ως γκόϊμ και πολλά άλλα), με αποτελέσμα να πιστεύω περισσότερο"

Έχει δώσει αγώνες για τη...διάσωση του "περιούσιου" λαού και την επάνοδό του στη "Γη της επαγγελίας" και την επανάκτησή της(εδώ) ενώ στην Ιταλική Βουλή ο ρόλος της περιορίζεται στο να εκδίδει "reports" (sic) όπως αυτό, όπου μιλά για τους κακούς "αντισημίτες" και το ρόλο που πρέπει να έχει η παγκόσμια κοινότητα απέναντι στους εβραίους

Και φυσικά μετά από όλα τα παραπάνω, συν τη συμμετοχή της σε εκατοντάδες εβραϊκά συνέδρια και ημερίδες, το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο(εδώ) την ανακήρυξε ομόφωνα Πρόεδρο του παγκόσμιου εβραϊκού κοινοβουλίου (ναι υπάρχει και αυτό και αποτελείται μόνο από...."περιούσιος", από 22 χώρες) από το καλοκαίρι του 2011.

Αυτή είναι η "κυρία", απόγονος της "Σάρας" που προσπαθεί...δημοκρατικά να αποκλείσει από επιτροπή της Ε.Ε. μια εκλεγμένη εκπρόσωπο του Ελληνικού Λαού..

Περιέργως οι...αντιδρώντες είναι πάντα Αριστεροί ή Εβραίοι..Ή και τα δύο..
"Τυχαίο" θα είναι μάλλον

6 σχόλια:

  1. Εαν η Ευρώπη μετά απο τόσα κοσμοϊστορικά γεγονότα, συνεχιζει να ανέχεται στους κόλπους της ,ως διαμορφωτές του πολιτικού της βίου ΕΒΡΑΙΟΥΣ-ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ, δεν μπορω παρά να πω οτι της αξίζει ΕΠΑΞΙΩΣ η εξαφάνιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Νίρενσταϊν είναι βουλευτής του κόμματος Μπερλουσκόνι με το οποίο έχει εκλεγεί και Άραβας!
    Στην Ιταλία την αποκαλούν και Φράνκενσταϊν, διότι είχε υποστηρίξει δημοσίως ότι «καλώς πράττουν οι Ισραηλινοί και σκοτώνουν παιδιά των Παλαιστινίων»

    Η Νίρενσταϊν ανήκει στους εσκενάζυ Εβραίους εξ ου και το επώνυμο της αλλά και τα φυσικά χαρακτηριστικά της, ξανθειά γαλανομάτα, χαρακτηριστικά που κάθε άλλο παραπέμπουν σε ιουδαϊκά ή εν γένει σημιτικά χαρακτηριστικά.

    Το περίεργο είναι ότι γεννήθηκε στην Φλωρεντία, πόλη που σπανίζουν οι Ισραηλίτες. Στην Ιταλία παραδοσικά είχαν μεγάλο αριθμό στο Λιβόρνο, λιμένα της βορειοδυτικής ιταλικής χερσοννήσου. Από Λιβόρνο κατήγετο και η οικογένεια Αλλατίνι, που εγκαταστάθηκε στην Θεσσαλονίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΓΕΛΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ''ΕΘΝΙΚΟΥΣ'' ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ''ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ'' ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΠΛ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάρα πάνω λέει ότι ανήκει στο κόμμα του Μπερλουσκόνι, που σαφώς δεν είναι « αριστερό».

      Διαγραφή
  4. ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω παντως αναρωτωμαι!
    Ειναι γυναικα η τραβεστα, η οβρια;

    Σαν τον χοντροκονομημενο αριστερο "χαρρυ" μοιαζει στο εξωφυλλο του ..........γρανιτα απο τζατζικι


    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών